nema apsolutno nikakve veze sa istinom, mozes da imas i 5 browsera ako hoces....ne kolju se...
ja vala imam problem sa Operom od kako postoji, pa zato i koristim uporedo FF i Operu -
Opera kad se gasi i pali, kao da je u pitanju nuklearni reaktor. kad je upalim, a da je pre toga imao neki previous session - on krchka jedno minut. kad je ugasim, opera.exe shlaka neshto josh sigurno 2 minuta. e to mene izludjuje. dok Firefox.exe ide sa klikom/iksom uporedo, nema procesa da se zadrzava ili zalece.
Objektivno, vecina ljudi ne koriste racunare kao mi, nisi toliko "zavisini" od dobrog, pre svega prilagodljivog, radnog okruzenja, ljudi ne zele da sve to probaju, provedu malo vremenu u podesavanju. Chrome je mozda i najbolji primer, ako izuzmem FF koji cini mi se svoju slavu stekao kao odlicna alternativa katastrofalnom IE6. Chrome se reklamira kao jednostavan i brz browser, sto je realno i tacno. Brzo se podize, a neke stranice se zaista malo brze ucitavaju. S obzirom da dosta korisnika i ne zna sta je bookmarks, vecina ne zna gde je smestena istorija ili uopste ne zna cemu sluze back i forward tasteri na misu zasto onda ubaciti dodatne opcije koje ce malo ko koristiti, i samo ce uciniti program komplikovanijim.Samo da mi neko objasni zasto joj je udeo toliko nizak... Objektivno delja ostale browsere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari