Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Kontradikcija ili ?
Ne, nego sam ocekivao neke vece promene, za ovoliko posla.
Kontradikcija ili ?
Ja sam ovako uradio pošto mi je onaj zoom stranica u speed dialu odvratan
search these in opera:config
Set Thumbnail Logo Score Banner to 1000
Set Thumbnail Logo Score Threshold to 1000
Set Thumbnail Icon Min Height] to 1000
Reload any thumbnail that still shows a logo
Počeo sam da koristim Operu za forum (i druge vbulletin 4 forume) jer mi Firefox na njima uništi procesor i pregledanje je čisto mučenje. E sad, za početak imam nekoliko krupnijih problema što bih pitao ovde a ostale sitnice nisu dovoljno vredne zamajavanja jer mi nije default browser...
- Postoje li extenzije ili funkcionalne zamene za sledeće, ovo je inače i jedino što na ff koristim, samo četiri komada: adblock, flashblock (da imaju mogućnost export/import liste), greasemonkey (treba mi ona skripta za proveru rapidshare i ostalih linkova) i nešto za gmail da proverava na minut.
- može li se namestiti da novi tab otvori ali ne pređe na njega (još bolje ako bi moglo da se podesi na ctrl+klik mišem)
- postoji li ocija "undo closed tab"?
- postoji li dodatak ili rešenje za "form autocomplete"?
Mogli bi i oni ponešto da ukradu/prekopiraju od Mozille :-devil-:.
Ima naravno, potrazi "reopen page" u keyboards shortcut prozorcetu. Ne znam koje je default stanje, ja to uvek promenim na ctrl + tilda- postoji li ocija "undo closed tab"?
http://fransdejonge.com/2010/10/08/how-to-disable-opera-speed-dial/Kako da iskljucim speed dial u 11.10? Upalio sam ga da ga isprobam, al sad ne vidim nacin da ga ugasim.![]()
Kako podesiti da se sajtovi na speed dial neučitavaju iznova svaki put kad pokrenem Operu. Na staroj verziji su bili učitani jednom i to je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari