Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 845
Kontradikcija ili ?
Ne, nego sam ocekivao neke vece promene, za ovoliko posla.
Kontradikcija ili ?
Ja sam ovako uradio pošto mi je onaj zoom stranica u speed dialu odvratan
search these in opera:config
Set Thumbnail Logo Score Banner to 1000
Set Thumbnail Logo Score Threshold to 1000
Set Thumbnail Icon Min Height] to 1000
Reload any thumbnail that still shows a logo
Počeo sam da koristim Operu za forum (i druge vbulletin 4 forume) jer mi Firefox na njima uništi procesor i pregledanje je čisto mučenje. E sad, za početak imam nekoliko krupnijih problema što bih pitao ovde a ostale sitnice nisu dovoljno vredne zamajavanja jer mi nije default browser...
- Postoje li extenzije ili funkcionalne zamene za sledeće, ovo je inače i jedino što na ff koristim, samo četiri komada: adblock, flashblock (da imaju mogućnost export/import liste), greasemonkey (treba mi ona skripta za proveru rapidshare i ostalih linkova) i nešto za gmail da proverava na minut.
- može li se namestiti da novi tab otvori ali ne pređe na njega (još bolje ako bi moglo da se podesi na ctrl+klik mišem)
- postoji li ocija "undo closed tab"?
- postoji li dodatak ili rešenje za "form autocomplete"?
Mogli bi i oni ponešto da ukradu/prekopiraju od Mozille :-devil-:.
Ima naravno, potrazi "reopen page" u keyboards shortcut prozorcetu. Ne znam koje je default stanje, ja to uvek promenim na ctrl + tilda- postoji li ocija "undo closed tab"?
http://fransdejonge.com/2010/10/08/how-to-disable-opera-speed-dial/Kako da iskljucim speed dial u 11.10? Upalio sam ga da ga isprobam, al sad ne vidim nacin da ga ugasim.
Kako podesiti da se sajtovi na speed dial neučitavaju iznova svaki put kad pokrenem Operu. Na staroj verziji su bili učitani jednom i to je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari