ja sam instalirao fastest tube i youtube downloader koji su skoro identicni. jedan mi daje vise download opcija od drugog iz nekog razloga, tako da ih drzim oba pa cu videti koji je bolji.
takodje za download je tu i download media bar. on nudi mogucnost downloada bilo kog videa bilo gde (ukljucujuci i embeded), a ne samo na youtube. na zalost ne nudi opcije za razlicite rezolucije.
pored turn off lights tu je i focus on videos. to je ista stvar samo sto je ovaj drugi automatski. jedini problem je sto ako se klikne sa strane svetla se pale i ne moze se ponovo ugasiti bez refresha stranice. tu nastupa turn off lights.
tu su i image popup preview. mouse hover preko linka za sliku otvara popup gde se vidi slika. odlicna stvar ako je linkovano dosta slika na nekom forumu.
instalirao sam i go to imdb koji ima opciju da pretrazi selektovani tekst u imdb bazi i prikaze rating ili klikom na dugme ode na tu stranicu o filmu.
imam jos par nepotrebnih. potrazicu sada jos i entertainment da vidim ako ima neka fina zezalica.