Izbrisao sam sve search engines osim googla, e sad greškom sam izbrisao i search po samoj stranici i nemogu da ga vratim, pokušavao sam da dodam ali mi baš nešto ne polazi za mišem, neka ideja ?
da, probaj skrol sa i bez te extenzije, bez nje sve ide tecno....
jel treba da pravim video da mi ljudi poveruju? xD
Potvrdjujem ovo, kod mene skrolovanje blago laguje sa ovom ekstenzijom. Kad deinstaliram i restartujem operu nema laga, brze se skroluje.
Da dodam da ne laguje odmah vec kad se instalira i restartuje.
1. Drzis desno dugme + scroll
Naisao sam na cudan bug, pustanje videa na giantbomb.com ne radi, otvori se prazna stranica kada kliknem na play. Ajd isprobajte.
http://www.giantbomb.com/be-the-weapon-in-crysis-2/17-3619/
1. Drzis desno dugme + scroll
Ne kapiram prvu rečenicu... ustvari, ne kapiram sve citirano. U Operi tabovi klize pri pomeranju, šta tu ne može? Samo od ove verzije malo pripaziš da ih ne nagomilaš, mada je animacija tu da ti pokaže kad je premeštanje, a kada je gomilanje.Opera dozvoljava skrolovanje kroz TABove a Firefox njihovo klizno pomeranje po traci.
U Operi dolaskom do željenog TABa sadržaj istog mi se pojavljuje na ekranu ali je njegov TAB i dalje "sakriven" u produženom meniju te ga ne mogu jednostavno nakon čitanja izbrisati. Moram da čekam da sve TABove pre njega pogasim pa tek nakon njegovog pojavljivanja na traci isti ugasim.
dodas u shortcut /notrayicon
Šta tačno radi Wrapping, probao sam sve tri i ne vidim razliku.Kakav produženi meni? Verovatno si uključio extender menu u wrapping za tab toolbar. Desni klik na tab bar> Customize> Appearance...> Wrapping> No wrapping. Ili Ctrl+W kad je tab u fokusu za brzo zatvaranje...
Kakav, bre, desni taster?! Menu> Settings> Preferances...> Advanced> Shortcuts> Middle-Click Options...
Nekad hocu da predjem na link, nekad hocu da ga otvorim u pozadini.....
Desni klik na link i izaberem sta hocu,,,,,
Naisao sam na cudan bug, pustanje videa na giantbomb.com ne radi, otvori se prazna stranica kada kliknem na play. Ajd isprobajte.
http://www.giantbomb.com/be-the-weapon-in-crysis-2/17-3619/
Potvrdjujem ovo, kod mene skrolovanje blago laguje sa ovom ekstenzijom. Kad deinstaliram i restartujem operu nema laga, brze se skroluje.
Da dodam da ne laguje odmah vec kad se instalira i restartuje.
Na sajtu IMDB-a ?
meni radi
ako mislis na search engine u adress baru ko G za google onda moras dodas imdb u tools - preferances - serach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari