ja sam imao problem da ne mogu da otvorim "all new mail". onaj bolji izgled, ali ne i da mi prijavljuje kao malware. jel ti to prijavljuje antivirus ili sama opera kaze da stranica sadrzi nesto?
Ja koristim Operu bez ikakvih extenzija... Mozda zato ja nemam problema... jeste li razmishljali o tome?![]()
Nego, jesu li konacno resili problem pamcenja sifara i ostalih unosa polja u ovoj verziji?
Ti se onda vrati na FF ili jednostavno procitaj par strana u nazad![]()
Prelistao sam celu temu, ali nisam video kako da resim ovaj problem.
Juce sam instalirao operu, zato sto je firefox poceo da me zesce za.ebava, i nadam se da sam ga poslao u pakao
Ceo dan sam je namestao da izgleda slicno kao sto mi je izgledao firefox, i veoma sam zadovoljan brzinom ove nove Opere, ali me strasno nervira sto moram i za mail i za facebook, i svuda da unosim ceo user name ili mail, umesto da dvokliknem, i da mi se pojavi ono sto sam tu ukucao ranije.
Pomagajte, da ne moram vise da koristim Chrome za mail i facebook, jer sa njim moram da cekam dok se svi tabovi potpuno ucitaju da bi se mogao koristiti
Prelistao sam celu temu, ali nisam video kako da resim ovaj problem.
Juce sam instalirao operu, zato sto je firefox poceo da me zesce za.ebava, i nadam se da sam ga poslao u pakao
Ceo dan sam je namestao da izgleda slicno kao sto mi je izgledao firefox, i veoma sam zadovoljan brzinom ove nove Opere, ali me strasno nervira sto moram i za mail i za facebook, i svuda da unosim ceo user name ili mail, umesto da dvokliknem, i da mi se pojavi ono sto sam tu ukucao ranije.
Pomagajte, da ne moram vise da koristim Chrome za mail i facebook, jer sa njim moram da cekam dok se svi tabovi potpuno ucitaju da bi se mogao koristiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari