testthenext
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2004
- Poena
- 330
HM.. a kako ja da proverim koju verziju koristim? Skinuo sam najnoviji Bing sa Apple storea koji ima integrisan Chat-GPT ??Radi reference, evo šta odgovori GPT-4 na isto pitanje...
"Izvinjavam se, ali nisam uspeo da pronađem specifičnog naslednika Sony IMX267 senzora. Međutim, vredno je napomenuti da je IMX267 deo druge generacije Sony IMX senzora, koji su imali veličinu piksela od 3.45 µm x 3.45 µm. Modeli u ovoj generaciji kretali su se od 3 MP (IMX252 i IMX265) do 12 MP (IMX253 i IMX304), a IMX267 je bio senzor od 9 MP (1).
Sony je od tada nastavio da razvija svoju liniju IMX senzora. Četvrta i trenutna generacija od 2020. godine, poznata kao Pregius S, ima veličinu piksela od 2.74 µm x 2.74 µm i rezolucije od 5.1 do 24.5 MP. Modeli u ovoj generaciji uključuju IMX540, IMX541, IMX542, IMX545, IMX546 i IMX547 (1).
Iako je jasno da je Sony nastavio da inovira i proizvodi nove modele u IMX liniji, specifični naslednik IMX267 - što znači model koji ga je direktno zamenio ili unapredio njegov dizajn - nije eksplicitno pomenut u izvorima koje sam pronašao. Može biti slučaj da koncept "naslednika" nije potpuno primenljiv, budući da Sony proizvodi širok spektar senzora kako bi zadovoljio mnoštvo zahteva za fotografisanje, kako je navedeno u porodici Pregius senzora (2)."
EDIT: A i ja umem ponekad da budem glup... pitao sam ga, kaze koristi 3.5 Engine...
I tek mi sada nista nije jasno.. evo gledam, lepo pise... Bing: Chat with AI & GPT-4 . .. . . . . . . OPEN
Dakle, instaliran je.. ne nudi mi update ili nesto slicno!

Bing: Chat with AI & GPT-4
Bing is an AI search engine powered by ChatGPT & GPT-4. Bing has taken the power of ChatGPT and GPT-4 in partnership with OpenAI and enhanced it with real-time information and citations. And it's free!!! Key Features: An AI-powered search engine Unleash the power of ChatGPT in your searches...
apps.apple.com
Poslednja izmena: