Šta je novo?

OnePlus Two

Konačno update

Jutros vidim nudi mi update na android 6, prvi utisak je baš pozitivan. Čini mi se bržim, ali ću da sačekam par dana da vidim kako sve funkcioniše pa ćunda javim zapažanja. Jel još neko probao?

mene zeza i wifi i gprs posle tog update

Sve radi ok za sad, nikakve greške nisam primetio. Uradio sam factory reset prilikom instalacije.

Da ne bude da se javljamo samo kad nešto ne valja, posle par dana sa MM utisci su stvarno odlični. Čitač otiska radi primetno preciznije, baterija se popravila, malo, ali opet primetno, a i sve nekako radi glatko i bez bilo kakvog seckanja/usporenja koji se povremeno javljali na LP. I nikakve probleme/bagove za sad nisam primetio.

Ljudi izasao je novi one plus 3 ! ...Ajde ko boga vas molim ako ima neko pozivnicu tj varijantu da donosi iz amerike uzeo bih 1 i castio ga lepo bas

Ne postoje pozivnice vise.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

au da brate...skroz sam zaboravio. Ajde onda please ako ima neko varijantu da donese iz amerike. Imam druga tamo ali dzaba kad nece skoro nazad

Pa posalju oni njemu, on tebi nekom kurirskom sluzbom. Mislim da mozes da platis odavde.

ma odrace me na carini, nema sanse da se zezam sa tim

Napisu poklon kao sto i jeste. Kad ide iz amerike drugacije je. Plus nase ime i prezime ka nasem.

ne znam bas.....jel zna neko jos nesto o ovome ?

Proveri u temi Carina na posiljke.

Da li je neko probao novi Cyanogenmod? Ako još uvek na forumu ima korisnika OP2...

Prestane danas da mi radi ovaj home taster, ima li kakvo rešenje?

Na kom si sistemu? Radi li ti otisak? Ako nisi na M, prebaci ga. Ukoliko jesi, a ne radi ti, sacekaj par dana. Meni je tako prestalo i pocelo samo od sebe da radi nakon 10-ak dana. Ja u medjuvremenu narucio original (jedva nadjoh gde mu radi i senzor i home dugme, oni koji su na aliju su samo home dugme). Negde mi je u stanu, pa ako ne proradi javi mi se da ga nadjem. Neupotrebljeno je jer mi je proradilo u medjuvremenu.

Ово је послао 6п!

Ima li CM13 podesavanje za razlicite ringtonove prema sim1 i sim2?
Da li to radi?

86e1e60ae11d5017503253afd13a7d29.jpg

Hvala.
Znaci radi OK.

Kakva je situacija sa SMS porukama. Kako radi CM originalni messenger sa dve sim kartice?
Da li duplira konverzavije?

Ne duplira nista,sve radi ok. Jedina mana po meni je malo slabija baterija nego na oxygenu. Izvlaci 4,5-5h ali na oxygenu sa greenify i amplify sam izvlacio i preko 6h.
P.S.
Zaboravih reci,ringtone za sim2 koliko sam uspeo videti do sada moze da se bira samo sistemski zvukovi. Znaci ne moze da se namesti da oba sim ringtona bude neke pesme npr.

Poslednja izmena:
1bacd5d3553130aa2d0103d77519c23f.jpg

Kod mene je jos uvek nightly iz juna,neki dan upadetovao na zadnji iz jula. Sve proslo ok i kad mi je izbacio update su binari zavrsio u bootlopu. Ovaj iz avgusta jos nisam probao.

Poslednja izmena:
Ljudi pojavio mi se jedan glup bag, pre 2 abdejta sam primetio da mi je wifi mnogo loš, signal je tu ali protok jedva da ga ima, posle čačkanja sam shvatio da kada prebacim sa 2.4 ghz mrežu na 5 ghz sve se vrati u normalu, brzina protoka i sve to. Mislio sam da je bag i da će se ispraviti sa abdejtom, ali jok. Ako nešto znate dajte da probam, probao sam sa daungrejdom roma, ali problem ostaje.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja sam jos uvek na OOS 2.2.1 i wifi frequency mi stoji na Automatic. Nisam primetio problem.

Ne znam šta je, jako glupa situacija, vidi i hvata wifi ali protok užas, danas je 3 aplikacije abdejtovao 3-4 sata.

Ja nisam imao taj problem, ali sam imao drugi, isto jako iritantan, da sam na kraju prešao na Cyanogenmod. Konstatno mi se zaglupljivao G-Sensor, posle pola dana otprilike prestane da radi rotacija, i restart telefona je jedino rešenje. I to je problem koji se korisnicima javlja već duže vreme, potpuno mi je neshvatljivo da to nije rešeno. Probao sam, naravno i factory reset, ali nije pomoglo.

Ubacio sam prvo Paranoid, odličan, lagan i jednostavan rom, ali bez Sim Toolkit aplikacije koja mi je neophodna, a zatim sam ubacio i Cyanogenmod koji je, i pored toga što je pretrpan opcijama, ostavio odličan početni utisak.

Ja sam na mom OPO probao paranoid 6 i odličan je, ali mi je CM nekako po meri, probao i RR i vrhunski je ali je on tek pretrpan. No nijedan rom mi nije rešio problem na OP2, ostaje wifi spor. Poslao sam tiket na Oneplus sajt pa trebaju oni da probaju da mi srede telefon preko Remote session.

root

Može li me neko uputiti na neki link sa uputstvom kako da najlakše uradim root.

Nazad
Vrh Dno