Šta je novo?

OnePlus Two

Imate na minideal.net da porucite telefon.Mislim da nisu potrebne pozivnice, probajte.

Razmisljam o kupovini ovog telefona. Interesuje me da li na zvanicnom sajtu moze da se naruci na srbiju? I ako moze koliko vas je otprilike izasao telefon? Ako ne moze na srbiju, kako je najbolje naruciti? Naravno koliko je tesko doci do pozivnice

Imam pozivnicu koja ističe za 24 h, pa ako bi neko da ga pazari, ... PP

Proverite samo ako kupujete iz Kine, da li je model za kinesko ili svetsko tržište. Kineski imaju samo jedan IMEI, dok ovi drugi imaju 2.

@kopmania Bilo gde u EU da ga naručiš stiže DHL-om sa svim dažbinama već plaćenim.

Dobio sam invite pa ako nekom treba neka se javi na pp.
Ističe za 72 h.

Tako je bilo i za OPO, nema, nema pa onda naleti 10 komada za dva dana. Doduše jedina razlika je što su oni za OPO stvarno bili traženi :D :D

Istina,ja sam invajt za opt dobio pre 10 dana na mail a nisam ni znao da sam reg na njihov forum :)
Toliko o njihovom invajt sistemu

Da,nisam naglasio :)
Naravno da poklanjam,ovakve stvari se ne prodaju po meni :)

Takođe, imam invite ako nekom treba.

Nevezano za invite kako se narucuje sa ovog zvanicnoig sajta za Srbiju i dali je to uopste moguce,evo sad sam probao i kaze "Sorry, currently we cannot ship to this address."

Nije moguće naručiti za Srbiju, možeš za CRO...

Koliki dpi koristite, stavih sad na 400,fino izgleda :)

Ja sam se na OPO setao izmedju 400 i 440 ali sam na kraju ipak izabrao 440, ono mi je vec previse nekako :)

Default je 480 :) sad sam ipak na 420, malo mi 400 :)

Jel vam to na Oxygen-u ili je neki custom?

"Ovamo" na OPO tj na COS imam samo ovo, tj ne mogu 420 da izaberem a vrlo moguće da bi bilo ok...

729304330f21d32cf3042227f518f80e.jpg

Aha na oxygenu, mada sam ja build.prop editovao...

Danas konačno preuzimam OnePlus Two pa se javljam sa utiscima. :)

Jesi ti to promenio nick? :D

Aha, moraću da napišem u potpisu ko sam. :D

Uzeo telefon. :)

Utisci - izgleda dosta bolja izrada, tj. ram od OPO.

Oxygen radi bez štucanja, kod mene je 2.1.1 verzija. Kamera je brza, fotke su ok, sad vidim da ima i manual podešavanja. Fingerprint senzor je odličan barem kod mene, u 95% slučajeva normalno reaguje, mada čini mi se da nisam dobro skenirao prst na početku.

Što se tiče baterije, videću ovih dana dok se malo slegne.

Da li neko zna dobru dualsim sms aplikaciju? ChompSMS ne prepoznaje da je telefon DualSIM.

Meni baterija prilikom slabijeg koriscenja trajala 4 dana. Inace mi sa prosecnim koriscenjem traje 2-3 dana sto ja smatram jako dobrim rezultatom. Fingerprint senzor po meni funkctionise dobro ali samo kada se senzor lepo pritisne tj. prst nalegne po celoj povrsini. Inace se iznerviras jer mislis da senzor lose radi :). Tako je bilo kod mene u prvih para dana.

Vrh Dno