BenDoverMNE
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2014
- Poena
- 70
12.1.1 sa Cortanom nam...
Od kada sam uzeo Opo probao sam brdo romova i jedino COS radi stabilno. Bio sam dugo na Sultan 6.0.1 ali i on brljavi, u zadnje vreme sve gore i gore posle svakog update. Uradio sam pre par dana fastboot na zadnji COS i uninstalirao Cortanu. Pojavio mi se problem da neke aplilacije tipa Messeging i Evernote imaju stalno forse close. Jel imaś ideju kako da to sredim?Jeste ali njihov(OnePlus). 5.1.1 bez MaxxAudio, raw slika i još nekih stvari za kameru itd. U svakom slučaju lošije od COS i po meni uopšte ne uzimati ni u razmatranje...
Posle puštanja zvanične verzije najverovatnije [emoji2]Kad mozemo ocekivati android N verziju CM-a?![]()
Izašao danas officiall CM 13 snapshot, bacio sam fleš i mogu vam reći da je za sada sve dobro, javljam šta se dešava narednih dana
CM13 nije isto sto i COS13. Zvanično dobijamo ovo drugo a to nema veze sa ovim gore.
Šta ti se dešava?Da li neko zna gde u Beogradu bih mogao da odnesem na servis one plus one? Mikrofon mi ne radi kako treba.
Šta ti se dešava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari