Šta je novo?

OnePlus One

Može ovo ako mi daju još 100$ dzeparca :)

Ja bas mislim suprotno :) da ti njima doplatis 100$ :)

Ako može za OPO onda je to i dobra ponuda, nađe se neki za 200 € i ćao :-D

Onda nisu realni, bila jevi neka slična fora za zamenu za Iphone, ne znam koja je firma to uradila

Pa upravo oneplus :)
Ovo je odg na njihovu smesnu akciju

Bump, stavio sam "keep awake" na allowed, ali "wake up" na denied i sve sljaka.

Primetio sam problem, neće da mi automatski prebaci sa wifi na mobile data. NPR kada sam kod kuće na wifi i krenem negde ili isljučim wifi telefon neće da se automatski prebaci na mobile data. Imam samo ikonicu za domet i to je to. Neće ni da se prebaci čak i kada ugasim i upalim mobile data, jedino šta pomaže je reboot. I tako svaki dan kada krećem od kuće ili sa posla. Ne znam da li je neko imao sličan problem...

Prilozi

• 10408699_726576914114783_4848487083495463007_n.png
    10408699_726576914114783_4848487083495463007_n.png
    531.3 KB · Pregleda: 82
To se i meni ponekad dešava(lo) , telefon ne prebacuje automatski sa WiFi mreže na mobilnu - kod ikonice stoji znak uzvika.

Reboot je pomagao da sve proradi kako treba.

Ne znam od čega zavisi, nema nikakvog pravila, nekada se to desi a nekad i više dana ne.

To je lp bug koji se dešava u nekim ludim kombinacijama, kod nas uglavnom na mtsu... Ne moraš restart telefona, možeš da upališ pa ugasiš airplane mod kad se to desi.

Meni se to dešavalo na 3g, od kad sam na lte ne dešava se.

Nisu objavili change log. Stagefright test sada opet kaže not vulnerable tako da je to možda i jedina ispravka. Iz Cyngn su napisali bugs&fixes.

Jel ima negde TWRP verzija ovog azuriranja?

Nigde na netu nisam nasao changelog, niti posle instalacije.. mada ne vidim ni bilo kakve razlike u radu, neki security hotfix-ovi.

Ako na OPO ubacim twrp recovery nema nikakve šanse da se dobijaju ota update? I koliko kasne zipovi za flash iz twrp u odnosu na ota?

U zadnje vreme imam problema sa signalom, cini mi se da je problem poceo od kada sam presao na android 5,1,1, cesto prilikom razgovara ne cujem sagovornika ili mi pukne veza. Jel imao neko nesto slicno, i da li ima resenja?

Koja je ovo Dialer aplikacija na 2QL romu?
Nije Google iz 5.0.1 roma, a koliko mi se cini nije ni TrueDialer iz prethodnog 5.1 builda?

Ako na OPO ubacim twrp recovery nema nikakve šanse da se dobijaju ota update? I koliko kasne zipovi za flash iz twrp u odnosu na ota?
Dobićeš notifikacije ali nećeš moći da uradiš Update...
Ja skinem ceo nov rom, instaliram ga iz twrpa, i samo ocistim cache...
A pojave se odmah, možda i pre nego što OTA stigne do svih...

U zadnje vreme imam problema sa signalom, cini mi se da je problem poceo od kada sam presao na android 5,1,1, cesto prilikom razgovara ne cujem sagovornika ili mi pukne veza. Jel imao neko nesto slicno, i da li ima resenja?
Ja sam imao kontra problem, sagovornici me nisu čuli, ili su me čuli kao iz cevi...
I to mi se valjda rešilo flesovanjem soundfixa sa xda...

Sad instalirah poslednji rom pa čekam da vidim da li će opet da se dešava...

Bar jedno 72 puta smo pisali o istom, nemoj da te mrzi da prelistaš temu...

Vredi li uzimati One u ovom trenutku (ustvari u ovom nekom periodu do nove godine) i ima li negde na sale jos uvek? Gledam oglase, ne gadim se polovnjaka i radije bih to nego da ganjam nov ali neki ljudi zaista precenjuju svoje telefone. uz to ih je i malo na trzistu...

Nazad
Vrh Dno