Šta je novo?

OnePlus One

Kortana odmah obrisana. DTTW sada i vibrira, ne sviđa mi se, ček da vidim jel može da se ugasi.

Edit: Može. Gestures -> Haptic feedback -> Off.

Poslednja izmena:
Ok, javljaj ako sto jos primijetis... Meni ce update kasnije no ostalima, kao i do sada, I guess...

4f109f0f6ce228d2e94ecaa2f408c491.jpg

Je li i kod vas ovaj CY account ovako kotiran prilikom potrosnje baterije? :)

Možda je radio neki backup, pa je povukao više snage ko zna, ali čim je nestao, to je to verovatno...

Jeste ali njihov(OnePlus). 5.1.1 bez MaxxAudio, raw slika i još nekih stvari za kameru itd. U svakom slučaju lošije od COS i po meni uopšte ne uzimati ni u razmatranje...

Jeste ali njihov(OnePlus). 5.1.1 bez MaxxAudio, raw slika i još nekih stvari za kameru itd. U svakom slučaju lošije od COS i po meni uopšte ne uzimati ni u razmatranje...
Od kada sam uzeo Opo probao sam brdo romova i jedino COS radi stabilno. Bio sam dugo na Sultan 6.0.1 ali i on brljavi, u zadnje vreme sve gore i gore posle svakog update. Uradio sam pre par dana fastboot na zadnji COS i uninstalirao Cortanu. Pojavio mi se problem da neke aplilacije tipa Messeging i Evernote imaju stalno forse close. Jel imaś ideju kako da to sredim?

Upravo testiram CyanogenMod 13.0 by jgcaap (Firmware + MOD + Slim Gapps) i mogu da primetim da je život baterije dosta duži u odnosu na Oxygen. Imao sam samo problema sa TWRP verzijom, najnovija je pravila problem sa SIM karticom. Definitivno vredi probati.

Probao sam ovaj zadmji Oxygen 2.14, sve osnovno radi super, nisam imao ni jedan uobičajen bag koji su ljudi prijavljivali, ali dosts stvari fali... Meni je najviše falio audio fx s'obzirom da stalno slušam preko slušalica muziku, razlika je ogromna sa i bez, nema tap to sleep, nema weather, nema razna podešavanja za app draw, za notification draw... Dosts toga može da se sredi, ali dva dana sam pokušavao da ga sredim kao cos... Baterija inače je slabija nego na cos 12

Kada se ocekuje nova #NeverSettle kampanja? Ostali telefoni razocarali, valjda ce ovi da ponovo ubodu kao sto su sa OPO.

Teško. Pokušali su sa OPT, ali su žestoko failovali.

Ne fali ništa, nema više pozivnica.

Izašao danas officiall CM 13 snapshot, bacio sam fleš i mogu vam reći da je za sada sve dobro, javljam šta se dešava narednih dana

Izašao danas officiall CM 13 snapshot, bacio sam fleš i mogu vam reći da je za sada sve dobro, javljam šta se dešava narednih dana

Jel ima neki info kada se očekuje OTA?

I da li može da se flešne CM13 Snapshot direktno bez rutovanja?

Poslednja izmena:
CM13 nije isto sto i COS13. Zvanično dobijamo ovo drugo a to nema veze sa ovim gore.

Poslednja izmena:
Da li neko zna gde u Beogradu bih mogao da odnesem na servis one plus one? Mikrofon mi ne radi kako treba.

Ne verujem da je do software-a pošto nije bio nijedan update skoro a radio sam factory reset kada je to počelo da se dešava.

Vrh Dno