Šta je novo?

OnePlus One

Ne. Danas je malo bolja baterija ali nije na nivou KitKat-a još. Mada ovo je već ok...

Meni android system jede bateriju.
Otprilike 2h dnevno radi cpu i potrošnja je oko 25% po gsam battery monitoru.
Sad sam stavio cm12.1 pa ću da vidim kakva je ovde situacija.

Koliko ti je telefon van punjača?

Sad je na punjaču možda pola sata. Inače od jutros do malopre na bateriji.

Nisam ni skontao :) Stavi ss kad ga skineš s punjača pa posle par sati korišćenja ako ti nije problem.

Važi, mada je ovako neka cifra sve vreme ako se dobro sećam jer sam i ja paranoisao oko baterije na LP pa svako malo proveravao. Kačim u svakom slučaju kasnije.

To mi je neverovatno onda :)
Kod mene za 10h imam 1h cpu usage i to mi ubija bateriju dok koristim telefon.U deep sleep je sve ok i tu nemam curenje baterije.

Ja sam juče imao oko 14-16% po 1hSOT. Danas je oko 12-14%. Na KK je bilo oko 10%, na wifi nekad i 8-9%.

Ja nema šanse da izvučem 1h sot na 10% pa makar i ne ispuštao telefon iz ruku :)
Ovih dana mi stiže nova baterija pa ćemo videti kako će se pokazati, možda je ova nešto felerična od samog početka :)

Na 3G naravno nikad to nisam uspeo ali na wifi je išlo bez problema, pa kačio sam toliko SS. Moguće da je i do baterije nešto a moguće i da je zato što stalno nešto čačkate :D Ja sam još uvek fabrika :)

Sve je moguće :) I ja čekam fastboot image pa da se vratim na fabriku, taman će i baterija stići :)

*** u ovoj temi se samo piše/kuka o bateriji, pomislio bi čovek da je ovo neki galaxy Nexus a ne jedan od modela sa najboljom autonomijom danas :D

Možda su i moja očekivanja previsoka, ali me 6-7 h sot za 24h uopšte ne impresioniraju,g2 mi je često držao i više od toga.

Pa taman toliko je ovde i veća baterija, plus stock android.

Na KK je baterija odlična, 10-11h SOT bez problema. Neka ovde bude 9h i neću da kukam. Generalno kakva sam iskustva sa prethodnim uređajima imao sve ove cifre su fenomenalne...

To si u pravu, mada tih 10-11h sot nisam videti u životu :)

Kačio sam tamo u Z3 temi kad su me prozivali da lupetam. 10h+ SOT i ostalo još 15% baterije. Dakle 11-11.5h bez problema da sam mogao da teram do kraja ali sam morao na sastanak neki pa sam morao na punjač :) Videću i LP da testiram isto baš da vidim krajnje granice.

Ma ja pričam za sebe :) Sećam se toga što si kačio.

Odakle vama toliki SOT?! :) Meni izdrži 5 i po do 6 sati sa mojim korišćenjem, doduše ja verovatno imam stvari koje niko od vas nema (sync nekih stvari na sat vremena na moj OwnCloud server, itd).

Ja izvučem 5,5-6h ako budem napolju preko dana.Kući na wi fi mogu da doguram do 7,5-8h.

Ne mogu edit, moram novi post.
Evo o čemu se radi vezano za android system.uploadfromtaptalk1429125994912.png

Pa nije to isto što i ovo moje :) Moj telefon ide regularno u deep sleep, ali čim krenem da ga koristim android system krene da arči cpu.
Na 11s je bar upola manje to vreme bilo nego na cm12.

Evo slike. 50min SOT imam na 87%, ali bilo je malo i 3G surfa napolju. Ne znam jel ovo valja:
uploadfromtaptalk1429129842853.png

Meni se to ne dopada i znam da na kk nije bilo tako, mnogo manji je bio cpu usage.

Ali ne primećujem neko drastično curenje baterije, to me malo buni. Ima i ovo:

uploadfromtaptalk1429130771886.png

Vrh Dno