Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Meni android system jede bateriju.
Otprilike 2h dnevno radi cpu i potrošnja je oko 25% po gsam battery monitoru.
Sad sam stavio cm12.1 pa ću da vidim kakva je ovde situacija.
Važi, mada je ovako neka cifra sve vreme ako se dobro sećam jer sam i ja paranoisao oko baterije na LP pa svako malo proveravao. Kačim u svakom slučaju kasnije.
To mi je neverovatno onda
Kod mene za 10h imam 1h cpu usage i to mi ubija bateriju dok koristim telefon.U deep sleep je sve ok i tu nemam curenje baterije.
Ja nema šanse da izvučem 1h sot na 10% pa makar i ne ispuštao telefon iz ruku
Ovih dana mi stiže nova baterija pa ćemo videti kako će se pokazati, možda je ova nešto felerična od samog početka
Na 3G naravno nikad to nisam uspeo ali na wifi je išlo bez problema, pa kačio sam toliko SS. Moguće da je i do baterije nešto a moguće i da je zato što stalno nešto čačkate Ja sam još uvek fabrika
Na KK je baterija odlična, 10-11h SOT bez problema. Neka ovde bude 9h i neću da kukam. Generalno kakva sam iskustva sa prethodnim uređajima imao sve ove cifre su fenomenalne...
Kačio sam tamo u Z3 temi kad su me prozivali da lupetam. 10h+ SOT i ostalo još 15% baterije. Dakle 11-11.5h bez problema da sam mogao da teram do kraja ali sam morao na sastanak neki pa sam morao na punjač Videću i LP da testiram isto baš da vidim krajnje granice.
Odakle vama toliki SOT?! Meni izdrži 5 i po do 6 sati sa mojim korišćenjem, doduše ja verovatno imam stvari koje niko od vas nema (sync nekih stvari na sat vremena na moj OwnCloud server, itd).
Pa nije to isto što i ovo moje Moj telefon ide regularno u deep sleep, ali čim krenem da ga koristim android system krene da arči cpu.
Na 11s je bar upola manje to vreme bilo nego na cm12.