Šta je novo?

OnePlus One

dosadni su više sa najavama. ja ne pamtim veću sramotu što se updatea flagshipa tiče. čak je i G2 dobio LP pre OPOa :D
bar da su gurnuli odmah 5.1 da se malo izvade.

I ja kažem... Doduše, ako su ga dobro sredili, a ne samo zbudžili za release, onda mi i nije žao što sam čekao.

a ovo je druga stvar koju su radili x meseci? :)

Ja sam zadovoljan :) to znaci da ce oneplus 2 furati stock android

Oxygen je smejurija stvarno. Nije problem što su izbacili stock Android, većina ljudi hoće tako nešto. Problem je što mesecima najavljuješ nešto revolucionarno i onda se pojavi ovo...

Ne volim i u krajnjem slučaju ne želim previše da razmišljam i čačkam i CM mi je super, pogotov neke opcije tipa privacy guard...

Toliko su pljuvali po guglu, i govorili da ce ovaj fon imati bolji update od nexusa..

Ma... Prodao bih ga odmah da sam telefon nije toliko dobar :D

Nije problem u update-u kao takvom. CM11S radi fenomenalno i nijedan problem nemam. Iritiraju najave najava, bice sutra, sigurno prekosutra, stvaraju ogroman hype i svaki put je bilo tresla se gora, rodio se mis.

Na stranu sto sam ubedjen da se namerno sad stopira CM12S zbog ovog Oxygen ******.

Ma i ja isto na Z2 uzivam u 4.4.4 , ima neki lp oficijelni i pokoji custom ali mi ni na kraj pameti nije da updateujem

dosadni su više sa najavama. ja ne pamtim veću sramotu što se updatea flagshipa tiče. čak je i G2 dobio LP pre OPOa :D
bar da su gurnuli odmah 5.1 da se malo izvade.
da te utešim, ima još gorih. Ja na 1st gen. Moto X još nisam dobio LP, a da ti ne pričam kakve su pompezne priče pričali kada su ga izbacili na tržište. Jeste da je odmah dobio 4.4.4. i sve je savršeno na njemu, ali eto.... krivo mi je jer su mnogo obećavali

E ljudi, moze pomoc...?stigao fon juce, na cm11 sam i google play services mi drzi budan fon uvek...znam da je bilo reci o tome na temi al ne mogu da nadjem sad a i nemam bas vremena da kopam celu temu...ako neko ima vremena i moze nek mi samo baci ovde thread od negde o resenju za to jer mi ide na zivce da mi vuce bateriju...nije mi rutovan jos fon...

Settings/privacy guard, klikneš na tri tačke i čekiraš "show built in apps", nađeš google play service i u njemu isključiš keep awake i wake up.

Hfala :) odradio sam pa cu da vidim...a ona fora za art i dalvik gde se namesta...na cemu je bolje da stoji?

ART je brži.

Još uvek ništa od updatea, polovina aprila...

Poslednja izmena:
@getpeid: .@jorgepenteado CM12s just passed certification today. Thanks for the patience, expect rollout in the next few days.

Ne znam cemu zurba kad i 11s i 11q rade odlicno...
Bolje da ga zategnu nego da dobijemo poluproizvod...

Poslednja izmena:
Nightly radi i više nego dobro.
Ako mu baš toliko treba 5.0 ne vidim zašto ga ne bi flešovao.
Mislim da je vertumus očekivao podršku sličnu nexusima ali na boljem hardveru, a ja sam nekako u startu znao da nema ništa od toga i da će kilaviti sa apdejtom.
Meni je više bitan hardver,a za softver se snalazim po xda oduvek :)

Ma mislim da nije čak ni to problem, već prazna obećanja iznova i iznova.

Kaze Carl Pei da danas pustaju OTA-verovatnoca 75% :)
Ajde da vidimo i to cudo :)

Sve ok za sada, radi čak čini mi se još brže i nikakvih problema sa instalacijom. Sem vizuelnih promena ne primećujem ništa dramatično drugačije, jedino bateriju da vidimo...

Nazad
Vrh Dno