Šta je novo?

OnePlus One

Je l' moguće da su konačno sredili bateriju?

Nevertheless, sačekaću još malo da vidim da li će izbaciti CM12s, ako ne, flešovaću nightly.

Juce sam za 16h imao 3h45min sot i ostalo mi 50%,wi fi i 3g su mi stalno ukljuceni i auto brightnes.
Izgleda da su popravili nesto :),ranije nije tako drzala na 5.0

UPDATE 3/31
Unfortunately, CM12 won't be OTAing today due to certification issues as well. All parties are working together to resolve the problems as soon as possible. I understand the frustration and we will definitely be more careful with our ETAs in the future.

Jel moguce da samo paypalom moze se plati?...sad moram tri dana da cekam da dobijem kod za aktivaciju paypala umesto da uzmem telefon danas...koja glupost...

Kako 3 dana da čekaš? Meni se istog momenta pojavio na online bank-u...

U uk sam...i treba par dana da cekam da mi sa racuna skinu 1£ i da dobijem neki code koji treba da upisem kako bih povezao karticu sa paypal nalogom...prso sam...j..o ih paypal...prvo sam dobio jedan kako bih registrova al treba mi jos jedan kako bih povezao karticu..bas bzvz.

Poslednja izmena:
Svakako imaš opciju u dnu ekrana kada budeš popunio narudžbenicu i trebao da klikneš na plaćanje, da izabereš da paypal bude samo procesor transakcije tako da ti u tom slučaju nije potreban paypal nalog. Dakle kad te odvede na stranu gde treba da se uloguješ na paypal skroluj do dole, imaš tu ovo što sam napisao...

Citao sam o tome al ja nemam tako nesto...samo da se ulogujem na paypal il da se registrujem na paypal kako bih platio i to je to...al mozda mogu da prebacim pare na nalog pre ove aktivacije, probacu kasnije..moguce da mi je taj activation code samo za debitnu karticu kako bih je povezao i placao direkt sa nje...

Evo da prekopiram i ovde moj post sa OPO foruma, možda nekom bude interesantno...

obaveštenje za vas iz Srbije koji ste kao ja gasili 3G da bi štedeli bateriju: Ne morate više :D

Zbog lansiranja LTE koji će zauzimati gornja dva opsega (1800 i 2100) sada su na 900MHz i 2G i 3G, što će reći (bar na MT:S gde sam ja) sada gde god ste ranije imali 2G, imate i 3G i više ne srče bateriju kao blesav.

Imam dve pozivnice za Sandstone black 64gb koje bih poklonio. Javite se na pm, ako nekome treba.

Evo da prekopiram i ovde moj post sa OPO foruma, možda nekom bude interesantno...

Mozda je glupo pitanje, ali se ne razumem u ove stvari pa ipak da pitam. Da li se ovo odnosi na sve mreze (Telenor) i na sve telefone?

Istina, evo skinuo sam ga pa ću ga kasnije probati.

Hm, možda. Mada koliko sam video, build je spreman, okačiti su ga na JIRA cyanogenmoda... Svakako ću probati Oxygen.

Ovaj oxygen isti stock android ? Sto naravno nije nikako lose

Ništa posebno, stock sa par dodataka... Kamera je obična, Google. Čeka se CM12, verujem da će za dva tri dana... Taman da se ljudi prebace na oxygen

Čitam tamo na forumu, kažu smejurija živa od OS. Sasvim očekivano, ogroman hype i marketing od strane OPO i rezultat ništa kao i mnogo puta do sad. Da se razumemo uređaj kao takav je odličan i prezadovoljan sam ali mi je muka njihovog lažnog marketinga, tipični kinezi.

Taman lepo da raskrste sa CM, da dignu cenu za OPO2 jedno 50% i da sasvim sigurno ne kupim sledeći model.

Sama činjenica da ne posećujem ovu temu ni blizu kao teme nekih od starih telefona pokazuje koliko sam zadovoljan. I dalje sam stock, ne fali mi apsolutno ništa, kad dođe, dobrodošao. Malo smara što odlažu kao ******i, dovoljno da im ne verujem, sledeći telefon sigurno neće biti OnePlus X (mada sam tako i do sada radio - od kad sam počeo da koristim android nisam koristio 2 telefona nekog proizvođača više od par meseci).

Da dođe taj LP, da uradim update, root, pa da opet zaboravim ovu temu :)

Oxygen OS on the OnePlus One!: http://youtu.be/sBO5RKq8PXc

Stvarno ne vidim prednost oxygena u odnosu na cm?6 meseci su spremali ovaj rom, i sta su promenili u odnosu na guglov? Da može da se menja quicksettings(toogle).. I gestures koje su već bile na 11s...

Pa da li je realno da jedan "antirasisticki" tim koji se sastoji od kineza,crnca,indusa i belca moze da sklepa neki ozbiljan skin za 6m ?
Pa cm pegla ovaj njihov rom vec 5godina da bi bio relativno ok :)

uploadfromtaptalk1428305749020.jpeg

Nazad
Vrh Dno