Šta je novo?

OnePlus One

Ja sam prezadovoljan baterijom posle 24h korišćenja CM12S, ali sam primetio jedan drugi problem. WiFi posle određenog vremena kad se telefon ne koristi prestane da radi a blokira i data konekciju - znak ! na obe ikonice - ako uradim reconnect odmah proradi ili ako isključim WiFi data konekcija proradi. Vidim da se ovo dešava i drugimi jer postoji nekoliko žalbi na OPO CM forumu. Da li se dešava još nekom ovo?

22$ sa shippingom sa vifocal sajta.

Krenuli su CM12.1 oficijelni nightlies. Stavio sam pa ćemo da vidimo da li se i ovde dešava isti problem sa Android System.

Ja sam prezadovoljan baterijom posle 24h korišćenja CM12S, ali sam primetio jedan drugi problem. WiFi posle određenog vremena kad se telefon ne koristi prestane da radi a blokira i data konekciju - znak ! na obe ikonice - ako uradim reconnect odmah proradi ili ako isključim WiFi data konekcija proradi. Vidim da se ovo dešava i drugimi jer postoji nekoliko žalbi na OPO CM forumu. Da li se dešava još nekom ovo?
Dešava se i meni na S3 cm 12.1 tako da je to cm problem.

Može biti, mada ne dešava mi se stalno, kad mu se cefne.

Čini mi se da je nova baterija bolja za nekih 10-15%, mada možda je placebo :)
uploadfromtaptalk1429384473280.pnguploadfromtaptalk1429384480848.pnguploadfromtaptalk1429384485774.pnguploadfromtaptalk1429384490255.png

Dobro je ovo skroz, pogotovo ako nisi sve vreme bio na wifi... Moguće na kraju da si stvarno imao problematičnu bateriju :s

Bio sam nešto malo na 3g.
8h sot s onom baterijom nisam mogao ni na wi fi only, ovde ide bez problema u tom pravcu :)

Eto, super :) Ja se još premišljam da li da instaliram ovaj modifikovani GPlay services ili da čekam CM update... Ako to još poboljša bateriju onda već možemo da pričamo o još boljoj autonomiji nego na KitKat-u.

Još samo auto da naučim da vraća dizel umesto da troši i otprilike sam sve brige rešio :D

Ja sam u privacy guard zabranio keep awake za gplay servise i to je to, nema potrebe za modifikovanim :)

To sam i ja uradio, keep awake i wake up na denied. Znači ovo modifikovano što je neko okačio danas ne nudi ništa novo?

Ne,u principu je sređen taj problem što telefon nije išao u deep sleep.

Ja sam stavio 12.1 official nightly i čini mi se da je bolja situacija nego na CM12s. A i više aplikacija kešira u memoriji zbog 5.1

Ja nisam imao taj osećaj.Mislim ne vidim da mi curi memorija na cm12s,a nije ni na cm12 nightly.
Mislim da je cm sredio taj bug s memorijom još u nightly verzijama.

Nije stvar u curenju nego u keširanju, pogledaj cached apps tamo u settings, treba da imaš blizu 0 free na tom drugom ekranu. Tebi je verovatno oko 300 ili više?

Pa oko 300 sam imao na 5.1 a tako je bilo i na nightly i na cm12s.A keširano oko 1gb.

5.1 bi trebalo da puni do čepa, tih 300 free je 5.0 bug koji niko nije ispravio u svojoj režiji koliko sam video. Na 3 GB to nije strašno, na dva bude bez veze.

Kažem ti da mi je na 5.1 ista situacija bila,a up time mi je bio oko 150h kad sam proveravao na svakoj verziji.Mada dok god radi kako treba i ne reloaduje aplikacije neću da se zamaram s tim :)

Evo ono što pričam za Android System:

wy9PzRp.png

Q7m8c2E.png

L5ZZc0A.png

1so2dbA.png

Nego, jel neko provalio kako se na lock screen-u u delu "notifikacija" prebacuje da temperatura bude u C? CM12 naravno. :)

Udjes u cLock aplikaciju i u njoj imas podesavanja za weather panel,tu prebaci na celzijus.

y9ujdccc94l9aVXDo00g1L6Y4Dk6zbdgvgTRnuGdZxCf7YgYd12QR1QwZ4pcvsp8iRtKZHUJt6u-qcte6gTSzIj6R09jNUzCcerqSxLnYjQ5DgqcRdFTL_2KJX5cnodBWTwZD6PQim8zdW-Vzdzxl8E70IjtHjdnvedboc4=s0-d-e1-ft

Od danas su ukinute pozivnice za Oneplus. Takođe, i Bamboo style cover je dostupan bez pozivnica (svrbe me prsti da ga naručim :) ).

Big changes are coming to OnePlus.

Today we are bidding farewell to one of the most talked-about aspects of OnePlus: using invites to buy the OnePlus One.

From here on out, the One AND Bamboo StyleSwap Covers will be available on OnePlus.net without invites. All day, every day.

On top of that, there’s a huge discount on select accessories!

Prilozi

• 77c8872b-0396-415a-afef-4be3061890de.png
    77c8872b-0396-415a-afef-4be3061890de.png
    228.7 KB · Pregleda: 136
OnePlus had started the rollout of the much awaited Android 5.0 Lollipop based Cyanogen OS 12 system update for the One last week. Few lucky folks managed to download the CM OS 12 and many kept waiting for the OTA update.

Carl Pei, co-founder of OnePlus shared on Twitter that the OTA update was paused to add a new ‘OK OnePlus’ voice activation feature in the update. The new OK OnePlus is quite similar to the Ok Google voice search feature and it will even work when the phone is in sleep mode.

OTA rollout was paused due to new "OK OnePlus" feature being added. Should resume mid week.
— Carl Pei (@getpeid) April 20, 2015

The OK OnePlus was announced last year when the phone was launched and was supposed to be integrated through an OTA system update. However, that never happened. Now OnePlus will add that with the CM OS 12 OTA update and start seeding it again.

Those who have manually installed the CM OS 12 update might have to repeat the process next week in order to get the new voice activation feature.

@gsmarena

Evo da se i ja upisem u drustvo :)

Nazad
Vrh Dno