Šta je novo?

OnePlus One

Ja sam bio alternativac celog zivota, ****ga.

Svaka čast na izboru :)

Evo baterije na cm12s, što se mene tiče ne treba bolje :)uploadfromtaptalk1429597943663.pnguploadfromtaptalk1429597950063.pnguploadfromtaptalk1429597954269.png

Ovaj Cm12 zahteva jos poliranja, tu i tamo ima bagova. I totalno je glupo sto nisu implementirali novi API za kameru koji postoji u Lollipopu, ne mogu da koristim Manual Camera :\

instalirao sam onaj google play od pre neku stranu i dozvolio keep awake al i dalje mi jede bateriju tako...preko noci mi pojeo 20% i bio budan celu noc fon...
Sta je sa ovim android systemom, jel ima nekad fora da se resi to da ne bude na prvom mestu potrosnje il to samo bzvz stoji tako iako ne trosi toliko?imam oko 6h sot tako da je otprilike isto kao na kitkatu, nije lose al vidim da tu dosta ljudi imaju dosta vise...

Navodno ove nedelje CM treba da izbaci update koji rešava taj problem. Za sada je jedini lek da za GPlay services isključiš keep awake i wake up.

Najnoviji nightly za CM12.1 konačno vratio pravi Silent mod na Lollipop. :)

Stigao i meni ota.
Jel može dirty flash iz twrp ili mora čista instalacija?
uploadfromtaptalk1429875926752.png

Ja sam sinoć stavio ZIP, sve isto a to Hello One Plus ili kako se već zove sam odmah ugasio :)

Šta kukaš, instaliraj zip kao i svi ostali, OTA tako funkcioniše, ne ide svima odjednom.

Stigao i meni, skida se.

Dajte neko da ode kod Viktora i odradi mu update [emoji4]

Nazad
Vrh Dno