Nemam obicaj da pitam, a da prethodno ne prodjem detaljno temu, ali moram brzo da odlucim, a ovo sto procitah na poslednjih 30-ak strana kao i da nisam citao, sve mi se pomesalo...3AM je

Sorry ako je vec pomenuto, objasnjeno i unapred hvala ako neko nadje za shodno da odgovori...
1. Moram danas da javim da li hocu 64GB Sandstone Black za 350e...nov, u celofanu, ne znam da li je CN ili EU/worldwide(ili kako ih vec klasifikuju), znam samo da ne ide regularan punjac, nego mora onaj nastavak da se doda...nema garanciju, dobicu par dana da ga "cackam" i eventualno reklamiram...ako sam dobro sracunao, da ga porucujem regularno, kosta me 300e+shipping do negde+cimanje nekoga preko da mi ga posalje i sl.(ako platim karticom direktno, paypal samo kao posrednik, placam ili ne PP proviziju?) ali imam garanciju...koliko mi je ista bitna, da li se mozda neki HW problem javlja cesce od ostalih(ne racunam ono sto mogu odmah da uocim, poput tog zutog ekrana o kom se pisalo), bilo sta sto bi eventualno bilo problem ovde resiti? Dajte savet da uzimam ili ne
2. Nisam pratio/koristio CM vec nekoliko godina...kakva je podrska za root, ROM-ove, xposed moduli, modovanje, flesovanje, kerneli i sl.? Da li je neko "maltretirao" SW do iznemoglosti i jel bilo nekih problema? Koji je poslednji official, jel moze downgrade? Ima li aplikacija koje ne rade kako treba(negde je neko napisao da je TT imao "force close" pre update-a)...Ne smem sad ni da privirim na XDA, ostacu budan do ujutru
Hvala jos jednom...