Šta je novo?

OnePlus One

Jel ima neko u planu da uzima OPO pa da se dogovorimo da porucim i ja? Ja bih uzimao ali nazalost nemam nikog preko ko bih mi to doneo/poslao_Od ovih sa KP nema sanse da bih kupio..

Kad se telefon narucuje u Nemacku/Austriju,da li je cena ista kao na OnePlus.net,tj 299$ (u eurima) za 16gb verziju?

Pise ti lepo cena u EUR kada narucujes u DE/AT, mislim da je 269€, nego verovatno nisi promenio zemlju na pocetku pa ti pise i dalje kao da si u USA, a tako ne moze da prodje narudzbina za DE/AT.

Ma samo sam usao na sajt da vidim cenu,nisam cackao nista,hvala za info. Jel su ove cene bile od izlaska telefona ili su opadale? Popizdeo sam malo na WP pa ocu Android,ali ako ce OnePlus Two imati istu cenu vredi cekati.

Od starta su ove cene i ne verujem da ce ici ni euro nize u skorije vreme. OPO 2 je potvrdjeno da ce imati vecu cenu, koliko vecu, ne znam.

Nek bude ~300e za najjeftiniju verziju (32 pretpostavljam) i to je super. Samo da ne odu u Nexus fazon.

Utorkom može da se kupi i 16gb verzija. Čini mi se da je u EU 270€.

Najavljena cena koliko sam ja video je oko 500$.

Konacno nadjoh neku rodbinu u Nemackoj i planiram da sledeci utorak porucim opo ili eventualno neki dan uz invite.E sad ono sto me muci je procedura kako doci do ovog telefona.Napravio sam nalog na njihovom sajtu i stavio moju adresu u srbiji.
Ako ima neko ko vec ima iskustva sa porucivanjem a da je raspolozen da mi objasni sve kako i sta bilo bi super.Siguran sam da ima vec objasnjeno ali ima previse stranica u temi da bih listao.

Ovo bih porucio
OnePlus One Sandstone Black 64 GB 1 x $349.00
OnePlus Premium Anti-fingerprint Screen Protector 1 x $5.99
Protective Case (Yellow) 1 x $10.99

Poslednja izmena:
Nema nikakve posebne procedure. Čekaš sledeći utorak i naručiš telefon, slobodno stavi svoju billing adresu u Srbiji a shipping adresu rodbine u Nemačkoj.

Platiš standardno svojim Paypal nalogom.

I nemoj se opeći kao ja da uplatiš express shipping, oni svima daju isto, džabe sam doplaćivao 7-8€.

Imam nekih problema sa paypal-om da se registrujem(nece karticu da prihvati) al videcu to da resim.Znaci pored ovih 366$ = 320e jel se placa jos nesto i ta famozna carina kad mi bude rodjak donosio?

E ***, nek ga izvadi iz kutije, a eventualno kutiju naknadno da ti pošalje. Ja nisam imao tih problema, burazer mi je vozač i oni imaju tamo neke budžake koje carina ne proverava...

Promeni u donjem desnom uglu zemlju na Nemacku, ne mozes da porucis u Nemacku sa USA naloga a na istom si jer stoje dolari. Kad prebacis na DE onda stoje euri tj 299e za model 64gb.

Ma nije to problem da promenim na DE nego na pejpalu nmg da ubacim karticu tj nece da prihvati onaj csc kod.Ovaj rodjak isto prevozi putnike kombijem pa kontam da bih nekako mogao da prodje a da ne plati carinu.U princiupu ja preko pejpala platim samo ovih 320e za telefon,foliju i case nista vise(ako izuzmemo carinu)?

IMaš onu opciju da platiš karticom, bez pravljenja naloga na Paypalu (tj. da ga koristiš bukvalno samo kao payment processor).

A ovo vezano za billing i shipping adrese?Adresu u nemackoj stavim kao billing a moju u srbiji kao shipping? Stoji mi oznaceno ''Use same address for shipping''

Ne, kontra :)

Adresu u Nemačkoj staviš za shipping a svoju adresu u Srbiji za billing

:) A ovo da iskljucim ''Use same address for shipping'' ? Izvini sto te smaram *** al neznam nista kako se to radi i ne bih nesto da pogresim.Trazim gde ima sve objasnjeno kako se radi ali mrka kapa.

Da, isključi to.

Jel imao neko do sada od vas neki problem sa ovim telefonom i da li ste iskusili kako funkcionise ostvarivanje garancije? Da li se pojavio neko u Srbiji ko servisira ove telefone, nevezano za garanciju? Moze i na pm odgovor, ako je ovde zabranjeno reklamiranje.

Posle update na 05Q double tap osetljivost nije kako treba. Kako je kod vas? Ocistio cache, ali nista. Meni je ovo najveca zamerka, ostalo manje vise isto.Neki se zale i na bateriju.

Nikakvih problema vezano za double tap. Generalno sam prezadovoljan poslednjim update-om, baterija jos bolja. Telefon nije rutovan i nista u tom smislu nije cackano na njemu...

Sound output via bluetooth je takodje bug. 44s i macbook air je radio bez greske. Double tap ne odreaguje kako treba i masovno se ljudi zale. Radi, ali osetljivost nije kao pre.Takodje bez root, sve mi radi kako treba, bas sam zadovoljan i ne moram nista preterano da cackam.

Sound via BT ne koristim, nemam cak ni kako da probam ali sa DT stvarno nijedan problem. Vidim da se neki zale i na Wifi ali ja stvarno prezadovoljan. Videcemo kako ce sa CM12S da bude...

Ne koristim ni ja, probao par puta pa sad kad je ubacen MaxxAudio rekoh da probam jos jednom, kad ono ne radi. Daleko od toga da mi treba, ali uvek mi je malo trulo kad vidim opciju, a ne radi. Cekam CM12S, ali verovatno nema stabilnosti do 5.3 ili slicno. Neces mi verovati, ali kao da double tap sve bolje radi, to mi je utisak od danas. Telefon mi je stvarno extra pedantan, nemam ni jednu app sa reklamama ne podnosim to u app.(ako mi bas treba ta app, platim da ne gledam reklame).Takodje ni jedna app koja mi ubija telefon, svaku app kad instaliram pratim ponasanje, cim primetim da divlja ili deinstaliram ili probam da je detaljno podesim ako mi je potrebna.

Maxx audio je super,al' kad bi radio :)
Radio mi je prvi dan i kako sam izasao iz plejera vise ne mogu da ga nateram da radi.
Mora da se restartuje telefon da bi proradilo,a to ne dolazi u obzir.
Inace meni i na 44s i na 05q cim telefon predje 100h uptime zakuca se i mora restart,neka cm bugcina,sta li je. . .
Mozda onaj njihove oxygen os bude valjao,videcemo kad ga konacno puste :)

Nazad
Vrh Dno