Šta je novo?

OnePlus One

Kod mene je baterija cini mi se malo bolja nego na 44S,ali tek je prvo punjenje pa ne znam jos.
Ostalo je sve manje vise isto,lepo radi kao i ranije a nije los ni ovaj maxx audio eq sto su ubacili.

Da da, sve kako treba. Prezadovoljan. Baterija kazem, cak mrvicu i bolja cini mi se. Oko 16h skinuo sa punjaca, trenutno 84%, 1h47min SOT.
Ne znam kako ti tako dobro drzi baterija,ja nema sanse da nabijem 1h sot a da ne padne na oko 85% baterije.
Otprilike imam 6-7h sot na 24h.
Kad vidim tvoje trajanje dodje mi da narucim novu bateriju i da je zamenim :)

Poslednja izmena:
Ne znam iskreno. Mislim ne foliram nista, toliko sam SS okacio do sada, dosadih svima. Na wifi je oko 8-10% po satu na 3G je vise, cenim bar 12-14 ali nisam to nikad dovoljno dugo testirao da potvrdim.

Mada mozda je i do broja aplikacija, mozda neka koju ti imas a ja ne vuce dosta i slicno...

Doduse ovo je i prvi Android koji koristim kako sam WP koristio. Upali i koristi. Nista root, custom ROM i bilo kakvo cackanje. I koliko god mi isti vizuelno bio iza WP u svakom pogledu evo od oktobra meseca radi kao sat i bez ikakvih problema. Baterijom prezadovoljan i iskreno ce ozbiljan problem da bude kada budem menjao telefon jer je OPO postavio sad neke standarde i navikao me na stvari kojih cu tesko da se odreknem.

Poslednja izmena:
Ma verujem ti, nego sumnjam u moju bateriju. Možda čak i poručim bateriju pa je sam zamenim čisto da vidim kako se ponaša.

A jel ti tako od prvog dana? I jel si se igrao sa njim u smislu da na fresh instalaciji vidis kako se ponasa? Mislim ipak nije mala razlika izmedju 6-7h i 9-10h SOT na otprilike isti vremenski period.

Da, tako je od prvog dana. Mada kad vidim da ljudima na xda traje oko 5h sot-a, onda ovo moje i nije tako loše :) Evo trenutne situacije, veći deo sam bio na wifi.
dbc8c6886dbf21206c6cb911933c70b5.jpg

Možda signal malo sabija bateriju kod mene, imam jedva 2g signal u kući :)

I tako sam ja bio u fazonu da mi je dosta zezanja sa custom ROMovima na SGS1, ovde ionako dolazi CM, nema potrebe da bilo sta cackam, necu da instaliram nightlies.. i onda malopre ipak svucem ovaj update zip i instaliram ga. :D

Elem, Darko, disejblovan Swiftkey? Pa on mi je jedan od najkorisnijih utilityja na Androidu! ;) ...doduse, vec dugo nisam probao nijednu drugu tastaturu.

Moguce, mada ni kod mene nije sjajno sa istim. 3G je kriminalan, 2G je sad poslednjih par dana kao bolji jer su postavili neku novu baznu stanicu ali sve u svemu nije sjajno.

Kako god, samo da i na CM12S zadrze ovo sa baterijom tj da ne bude losija. Eksternu bateriju nisam uzeo mesecima a punjac za kola ni ne znam gde mi je iskreno :)

Ja sam ukapirao zasto mi ne prikazuje update, provjeravao sam dok sam bio na mobile data...

Elem, Darko, disejblovan Swiftkey? Pa on mi je jedan od najkorisnijih utilityja na Androidu! ;) ...doduse, vec dugo nisam probao nijednu drugu tastaturu.

Istog sekunda :) Najbolje kucam klasicno, na obicnoj tastaturi, bez predikcije itd. Doduse pogledao sam kako to izgleda, ali nijedna od ovih free tema mi se ne svidja tako da nisam hteo dam menjam ovu google tastaturu. Doduse ni ona mi vizuelno nije bas naj, mnogo mi je lepsa ova na 5.0 no sta je tu je, sacekacu jos malo [emoji4]

Nisam, prosto, treba mi obicna tastatura bez bilo kakvih dodatnih funkcija tako da se sve svodi samo na temu, tj vizuelni dozivljaj. I onda kao necu da eksperimentisem sa svim i svacim da ne bude posle a sta mi to trosi bateriju :D

Evo oko baterije, definitivno jos bolja nakon poslednjeg update-a, ovo je sve na wifi i maltene sve vreme na TTalk i Twitter-u. 2 poziva, par whatsapp poruka.uploadfromtaptalk1423732326505.pnguploadfromtaptalk1423732334742.png

Znajuci Oneplus i njihov sistem, najavljujemo da cemo tog i tog dana najaviti najavu novog sistema apsolutno me ne bi cudilo da opet puste samo neki detalj ili neku ranu beta verziju i slicno... Realno ne ocekujem nista od tog OxygenOS i za sada se drzim CM.

Isti su i moji zahtjevi oko tastature... Ova flexsy mi je ok, mada nikako da prokljuvim kako da potpuno maknem ovu traku iznad tastature (ugasena je predikcija i sve ali traka je i dalje tu)... Zgodno je jer swipe na ovaj srednji highlighted red ima funkciju delete...
af7a1e0c870d6b6333d447ba894c8d5f.jpg

Kako izgleda povratak sa CM11 na backup CM12 nightlies rom, da li ima kakvog zezanja oko reinstalacije modema?

Isti su i moji zahtjevi oko tastature... Ova flexsy mi je ok, mada nikako da prokljuvim kako da potpuno maknem ovu traku iznad tastature (ugasena je predikcija i sve ali traka je i dalje tu)... Zgodno je jer swipe na ovaj srednji highlighted red ima funkciju delete...
af7a1e0c870d6b6333d447ba894c8d5f.jpg
Za sada se drzim ove default pa ako mi ne legne ova na 5.0 onda cu da trazim alternativu... U principu uvek izbegavam da stavim neku aplikaciju koja radi to isto samo malo drugacije. Prosto ako meni za moje potrebe ne pruza neku dodatnu funkcionalnost, kao i da ne postoji pa taman imala 5 miliona download-a na Playstore-u. Prosla me je ta potreba da sve cackam, probam i slicno. Grozim se te recenice ali sada stvarno hocu da mi telefon jednostavno - radi :)

Kakav tim. Imaju zutaca,crnca,belca i pot. lovera duginih boja :) zaboravili su indusa jednog da uguraju tu.. :)

Bas me interesuje na sta ce liciti taj skin.

Poslednja izmena:
Burazer u Nemačkoj okrenuo autobus i vratio se nazad da bi pokupio moj Oneplus pre sat vremena... Lolčina

I još mi stigao malo pre mail iz servisa da je gotov Dell laptop :)

Ko ono reče da je petak 13. baksuzan???

Sta je jevropa,lagano okrenes autobus da bi pokupio mob :)

Pa kako...sad će on to lagano da nadoknadi, 24h puta je pred njim :D

Burazer u Nemačkoj okrenuo autobus i vratio se nazad da bi pokupio moj Oneplus pre sat vremena... Lolčina

I još mi stigao malo pre mail iz servisa da je gotov Dell laptop :)

Ko ono reče da je petak 13. baksuzan???

Izgleda da mi je ipak baksuzan petak 13.

Ostade OPPO u pokvarenom busu u Austriji... Sad još nedelju dana kuliranja dok ne stigne

Nazad
Vrh Dno