Ja sam naručio u četvrtak i stiglo je u ponedeljak, ali to je bilo sam početak oktobra. Sad je Božić and stuff tako da postoji šansa da malo više potraje. To je za očekivati.
Koliko ste otprilike cekali da posalju shipment? Evo cetvrti dan stize, a jos stoji Pending Shipment...
PropalaImam pozivnicu koja važi još nekoliko sati. Nisam video email do malopre. Ko hoće, neka se javi na pp.
Baš šteta sto si dao 1000 za jednu, ja evo već 2 za 2 dana... Da imam mogućnost dostave i ja bih uzeo, ali avaj...Au čoveče, pozivnice sada bukvalno propadaju, a ja pre neki dan kada sam jurio nisam mogao da nađem na vreme :/ piiiiih
Pitanje za ljude koji su poručivali telefon sa opo sajta. Koliko dugo vam je stajao status pošiljke processing? Ja sam u petak poručio i pisalo mi je pending shipment i od jutros je processing.
Drugo pitanje ima li neko Diztronic ili neki drugi TPU case i kakvi su utisci?
Eto, čekajući OTA, sad sam u iskušenju da probam neki rom [emoji1]
Jel ste probali neki Lollipop rom ili CM12?
Sa koliko preostale baterije ga stavljaš na punjenje?[emoji23] [emoji23] [emoji23] ni meni se ne flesuje, ali me drma kriza [emoji1]
Dešava mi se kada se puni telefon da mi stoji na 99% više od sat vremena i neće da napiše charged. Jel imao neko ovaj problem?
Sa koliko preostale baterije ga stavljaš na punjenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari