Pa da si zensko zenio bi te odmaJa sam sa iPhone-a 6 presao na OPO i izuzetno sam zadovoljan...
Bilo ko zna nešto o ovome?Da li još uvek imaju ono ograničenje da ako je PayPal registrovan u zemljama u kojima ne isporučuju ne može da se poruči sa tog naloga?
;-)...Pa da si zensko zenio bi te odma![]()
Upravo poručio! Našao sam na ebay-u invite za cca. 1000 din., tako da sam uzeo 64gb verziju i stavio sam za svaki slučaj express shipping. Nisam uzeo onaj flipcover, jer posle malo razmišljanja skontao sam da to nije za mene. Tako da ako sve bude ok, sledećeg vikenda sam sa vama u temi i zajedno čekamo Novu godinu i novi opo rom![]()
Ljudi nemojte mi ovo raditi ko sledeci poruci nesto pls sluske da mi naruciUpravo poručio! Našao sam na ebay-u invite za cca. 1000 din., tako da sam uzeo 64gb verziju i stavio sam za svaki slučaj express shipping. Nisam uzeo onaj flipcover, jer posle malo razmišljanja skontao sam da to nije za mene. Tako da ako sve bude ok, sledećeg vikenda sam sa vama u temi i zajedno čekamo Novu godinu i novi opo rom![]()
Ljudi nemojte mi ovo raditi ko sledeci poruci nesto pls sluske da mi naruci![]()
Iskreno nemam neki dobar razlog, nego nikako da odem do banke da otvorim neki racun.. Ali kontam da cu morati, to mi je jedini problem, al nestizem pih...@djilkos jesten5 me je dobro služio ove godine pa će zasluženo u penziju. A i malo da probam neki veći fon.
@kissme1 nisam znao da juriš to. Stvarno, što sam ne porucis?
L-ready Dark![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari