Šta je novo?

OnePlus One

Sviđa mi se bas ta boja, uzeću nju. Je l' ima neko kojim slučajem invite za 64gb verziju. Spreman sam i da platim koji dinar.

Ja sam narucio sa Alija tempered glass... Stigao mi je za 10 dana (inace bude oko 25)...
af1510c9b40373f0374dd62f78ceeb35.jpg

Ovo je link prodavca ako je ko zainteresovan...
New 0.2MM 2.5D Oneplus one Premium Tempered Glass Screen Protector for One Plus 1 Toughened protective film Free shipping
http://www.aliexpress.com/item/New-...reen-Protector-for-One-Plus-1/1963220626.html
(from AliExpress Android)

Meni stigao isto neki noname tempered glass jutros, montirao upravo, nije lose, deluje mi samo da je ekran osetljiviji sada. Desi mi se da otkljucam ekran kad uzmem telefon u ruku..

Ja sam sa ovim mojim jako jako zadovoljan... Ne osjeca se pod rukom... Touch reaguje besprekorno...

Nema ograničenja.

Upravo poručio! Našao sam na ebay-u invite za cca. 1000 din., tako da sam uzeo 64gb verziju i stavio sam za svaki slučaj express shipping. Nisam uzeo onaj flipcover, jer posle malo razmišljanja skontao sam da to nije za mene. Tako da ako sve bude ok, sledećeg vikenda sam sa vama u temi i zajedno čekamo Novu godinu i novi opo rom :)

Upravo poručio! Našao sam na ebay-u invite za cca. 1000 din., tako da sam uzeo 64gb verziju i stavio sam za svaki slučaj express shipping. Nisam uzeo onaj flipcover, jer posle malo razmišljanja skontao sam da to nije za mene. Tako da ako sve bude ok, sledećeg vikenda sam sa vama u temi i zajedno čekamo Novu godinu i novi opo rom :)

Lep poklon za Novu godinu i Božić :)

Ljudi nemojte mi ovo raditi ko sledeci poruci nesto pls sluske da mi naruci :)

Stigao :D

Utisci uskoro...

@djilkos jeste :) n5 me je dobro služio ove godine pa će zasluženo u penziju. A i malo da probam neki veći fon.

@kissme1 nisam znao da juriš to. Stvarno, što sam ne porucis?

@djilkos jeste :) n5 me je dobro služio ove godine pa će zasluženo u penziju. A i malo da probam neki veći fon.

@kissme1 nisam znao da juriš to. Stvarno, što sam ne porucis?
Iskreno nemam neki dobar razlog, nego nikako da odem do banke da otvorim neki racun.. Ali kontam da cu morati, to mi je jedini problem, al nestizem pih...

http://www.gsmarena.com/court_documents_shed_more_light_on_cyanogenoneplus_fiasco-news-10541.php

Ne stoji bas potpuno razjasnjeno zasto je CM zeznuo One+, ali ocigledno postoje nesuglasice izmedju CEO-a CM-a i One+... Navodno je cam i CEO CM-a poslao mail u kome blatantno kaze da CM raskida ugovor sa One+... Izgleda da ce sada da se gone po sudovima... Moguce je da onaj ugovor o apdejt podrsci od 2 godine ne bude ispostovan... Spomenuo sam i ranije nesto slicno, ostaje sada da cekamo na epilog...

Poslednja izmena:
Neka ih odere OPO za nepostovanje ugovora i neka pare preusmere na saradnju sa timom koji razvija slim romove :)
Ja bih bio najsrecniji :)

Dobih pozivnicu, a vec sam porucio telefon, tako da kome treba nek se javi na pp. :)

Imam i ja pozivnicu jednu, kome treba, do sutra ujutru važi.

I ja, mislim da moja važi za obe verzije, može da se kupi ili 16 ili 64.

Evo kod mene stanje baterije na stock CM11s 44S je verzija softvera.
U rangu ili za nijansu bolje od bivseg G2.
Vazno je samo da ne bude gore :)
Screenshot_2014-12-20-17-07-52.pngScreenshot_2014-12-20-17-08-01.png

Ja sam se opet vratio na Color OS, samo zbog kamere. Baterija traje malo manje od Cyanogena, ali je zato kamera neuporedivo bolja. Slow shutter mod of 32 sekunde, 50 mpx mod, hdr video... Jedini problem je što posle njega treba vratiti stock rom , koji briše sve podatke. Ali, ništa ne fali i ovom romu, tako da ostajem malo na njemu. :)

Kako izadje na kraju sa carinom, porezom i dostavom?
ima li problema oko slanja u CG i SRB?
jel moze invite_

Vrh Dno