Šta je novo?

OnePlus One

Pouzdano znam da u postu #1415 ima info koji tražiš :p

Video sam to. Ali pouzdano to nije to sto sam ja pitao. Procitacu celu temu malo kasnije [emoji14]

Cene koje vidis na oneplus.net sajtu su finalne cene. Na to ide samo shipping od cirka 20E.

Isto kao intelefon, preko mailboxde.com pa prosledi za Srbiju. Ovo je skroz fina cena tako da nije drama ako platis i PDV na to. Dakle okvirno 30$ kod nas... I to ako ne bude bilo da se poruci sa Aliexpress-a ili tako nesto. Tada jos manje.

Ovaj power bank je pun pogodak,kako sa izgledom tako i sa cenom (mada se neki kinez ne slaže sa tim :d komentar:Xiaolu • 8 hours ago
Living in China, I can say this is way too pricey! I paid CNY 69 for the Xiaomi power bank. :/) koja boodala :p
Samo da im dostupnost ne bude takođe preko pozivnica.

Darko jesi li ti naručio preko ovog nemačkog posrednika, ladno nisam znao da ovo postoji. Dobra fora! Koliko izađe fon sa carinom+pdv-om i njihovom uslugom?

Jesam ali ne na svoju adresu vec kod rodbine u HR da izbegnem carinu/pdv. Njihova usluga je ako se secam 13-14eura(usluga + slanje UPS-om) a carina/pdv dodje valjda oko 32-33% od cene konkretne stvari... Ne isplati se telefon tako uzeti tj slati za Srbiju, ali ovako neke sitnice moze.

Сад си у истом посту написао и да има и да нема царине за Хрватску. Да ли има или нема?

Pretpostavljam da je mislio da bi me toliko izašlo kada bih naručio na našu adresu?
Hvala na odgovoru!

Uh što bi valjalo da stigne na stanje uskoro ovaj power bank, dolazi mi sestra iz NemačkU krajem godine :D, btw. moj One je stigao u Srbiju, sutra ili najkasnije prekosutra ga preuzimam :D.

Ili to ili ga posaljes na neku postu u HR blizu granice i odes sam po njega. Do granice nije veliki trosak. Mada sve to vec jeste cimanje ali neki su i tako radili. Sta ti je zelja za telefonom :d

https://oneplus.net/blog/2014/12/oneplus-turns-one/

despicable_me_3_HD.jpg

:D

Da li neko zna koliko vremenski treba da stigne od trenutka kada se poruči. Imam mogućnost da čoveku stigne u Austriji dok je u poseti rodbini, pa da ga on pokupi. Inače white silk verzija, jedino je ona dostupna, od 16gb ali nema veze :) Kada bih npr. poručio sutra da li bi stiglo do kraja sledeće nedelje?

Kul! Hvala! Aaaaaa izgleda da ću da poručim :D je l' pored troškova samog telefona nema nikakvih dodatnih troškova za primaoca na toj adresi?

Darko hvala na brzom odgovoru!

Nema, ti plaćaš odavde za telefon i poštarinu, on samo pokupi tamo. Poštarina je 20 (za Nemačku).

Da li još uvek imaju ono ograničenje da ako je PayPal registrovan u zemljama u kojima ne isporučuju ne može da se poruči sa tog naloga?

Sada sam video, 20 za standard, 25 za express. Kul, izgleda da vam se pridružujem momci :)

Poručujem večeras! Je l' može neko da preporuči neki dobar snap on case? Kakav je kvalitet ovog njihovog u njihovom store-u?

Poslednja izmena:
Video sam negde da je njihov case jako lošeg kvaliteta, bolje ga nemoj uzimati.

Ja koristim njihov flip case z odličan je. Koristim ga vec par meseci. :)

Vrh Dno