Šta je novo?

OnePlus One

Ima problema sa slanjem u Srbiju. Pošto kod nas ne šalju, za Cg ne znam.
Ako šalješ kod nekoga u inostranstvo u Eu, onda se ne plaćaju porez ni carina.

Koliko ste otprilike cekali da posalju shipment? Evo cetvrti dan stize, a jos stoji Pending Shipment...

Ja sam naručio u četvrtak i stiglo je u ponedeljak, ali to je bilo sam početak oktobra. Sad je Božić and stuff tako da postoji šansa da malo više potraje. To je za očekivati.

Imam pozivnicu koja važi još nekoliko sati. Nisam video email do malopre. Ko hoće, neka se javi na pp.

Ja sam naručio u četvrtak i stiglo je u ponedeljak, ali to je bilo sam početak oktobra. Sad je Božić and stuff tako da postoji šansa da malo više potraje. To je za očekivati.

Uh, pa to je bas brzo. :) Znam otprilike koliko ce trajati sama isporuka, ali me zanimalo da li je neko skoro porucivao i koliko im je trebalo da posalju (znaci ne da stigne, nego da samo posalju oni, posto meni jos uvek pise da je pending shipment). Nista znacajno, stici ce sigurno jednog dana (mozda ove, mozda sledece godine :D ), al cisto da umirim znatizelju.

Ako neko hoće invite nek se javi na PM, mail je stigao pre 40ak min, tako da važi jos 23h :)

Au čoveče, pozivnice sada bukvalno propadaju, a ja pre neki dan kada sam jurio nisam mogao da nađem na vreme :/ piiiiih

Da, sad ih izgleda dele sakom i kapom, a do nedavno je bio poveci posao naci jednu. Dobio sam malopre jos jednu, ako nekom treba... :)

Au čoveče, pozivnice sada bukvalno propadaju, a ja pre neki dan kada sam jurio nisam mogao da nađem na vreme :/ piiiiih
Baš šteta sto si dao 1000 za jednu, ja evo već 2 za 2 dana... Da imam mogućnost dostave i ja bih uzeo, ali avaj...

Imam neki cudan OCD (nazovimo ga tako) pa me jako nervira sto nisam dobio 'nas' punjac nego onaj za kinesko trziste. Kupio sam adapter i sve sljaka kako treba, al' *** kad radi crv u glavi. Sad je malo kasno za 'sto se nisi strpeo par dana i uzeo evropski model' :) Ima li neko ideju gde bih i kako mogao doci do evropskog punjaca? Gledao sam na opo sajtu i tamo ima samo ovakav kakav sam i ja dobio.

Inace, telefon ubica, danas iz Nemacke stigle maskice i folije, trenutno sam na 48% baterije i imam 2h50min SOT.

Stigla još jedna danas! Važi do sutra u podne.
Ako neko hoće, zna šta treba da radi....
:)

Pitanje za ljude koji su poručivali telefon sa opo sajta. Koliko dugo vam je stajao status pošiljke processing? Ja sam u petak poručio i pisalo mi je pending shipment i od jutros je processing.

Drugo pitanje ima li neko Diztronic ili neki drugi TPU case i kakvi su utisci?

Pitanje za ljude koji su poručivali telefon sa opo sajta. Koliko dugo vam je stajao status pošiljke processing? Ja sam u petak poručio i pisalo mi je pending shipment i od jutros je processing.

Drugo pitanje ima li neko Diztronic ili neki drugi TPU case i kakvi su utisci?

Meni je danas stigo Dizitronic i odličan je (4.5/5).

Je l' dodaje puno veličini fona? Ako je dozvoljeno ostavi link odakle si poručio ovde u temi ili mi šibni preko pm.

Eto, čekajući OTA, sad sam u iskušenju da probam neki rom [emoji1]

Jel ste probali neki Lollipop rom ili CM12?

Probao i koristio Euphoria rom, Mahdi bivsi valjda. sve radi, nema problema, osim valjda tastera koji svetle kad se ugasi ekran, ali valjda su to resili. sad sam na ColorOS, prvenstvrno zbog kamere, ali i promene... i svidja mi se. :D

Apsolutno nisam nasao nijedan razlog da se igram sa time ovaj put. Cak nisam ni rutovao telefon, niti planiram.

Jok. Mada mi se cini da tih poslednjih 10%, bar po ovim procentima koje prikazuje najsporije puni...

[emoji23] [emoji23] [emoji23] ni meni se ne flesuje, ali me drma kriza [emoji1]

Dešava mi se kada se puni telefon da mi stoji na 99% više od sat vremena i neće da napiše charged. Jel imao neko ovaj problem?
Sa koliko preostale baterije ga stavljaš na punjenje?

Vrh Dno