Šta je novo?

OnePlus One

Koliko bi ispao opo da se naruci na adresu u italiju ? Postoji li negde ta info ?

I za holandiju i za svedsku me je kostalo oko 10e, tako da verujem i da je za Italiju slicna cifra.

Jel neko pazario oneplus one preko aliexpressa? koliko ovi nasi uzimaju carinu? I da li se isplati tako pazariti... imate li nekog prodavca za preporuku?

Jel neko pazario oneplus one preko aliexpressa? koliko ovi nasi uzimaju carinu? I da li se isplati tako pazariti... imate li nekog prodavca za preporuku?

Trenutno je dosta pala cena na Pandawillu za obe verzije (16gb i 64gb). Takođe, uveli su ovu novu opciju da možeš da doplatiš 5% vrednosti proizvoda, a oni ti garantuju refund PDV-a i carine (mada je taj refund u formi in-store credit).

Kumu stigao OnePlus pre neki dan,malo smo se igrali sa njim i uporedjivali ga sa mojim Nexus 5,sve to uz rakijicu :D
Telefon je stvarno odlican,kvalitet izrade odličan,malo mi se zadnji deo nije svideo,mislim da ce za dva tri meseca da se izliže....
Poredili smo brzinu otbvaranja aplikacije,oba telefona u isto vreme odrade posao....
Cyanogen je odlicno odradio posao,u principu do sad telefon nije pokazao nijedan bag(5 dana korišćenja)...
Da svedemo zaključak da nemam Nexus 5 i da trebam da uzimam telefon,OnePlus bi uzeo bez razmišljanja :D;),)

Pogledajte prilog 150749Pogledajte prilog 150750Pogledajte prilog 150751Pogledajte prilog 150752Pogledajte prilog 150753

Telefon je odlican a rakija jos bolja :d

Juce sam instalirao Nokia Here na OPO sve radi kao podmazano. Za svaku preporuku je Nokia Here navigacija

Ćao ljudi.. rado bih udomio jednu pozivnicu za OnePlus One, pa ako neko ima viška.. :)

Ja sam narucio OPO preko Italije, kupljen 23.08 a stigao je u Italiju 27.08 sve je kostalo 318.99 eur
Moze li neki savet kako italijanu da objasnim da ga naruci. Neki linkovi mozda ? Sta sve treba da ima da bi ga narucio sem invajta ? Mora da bude reg na forum opa i paypal i to je to ?

Moze li neki savet kako italijanu da objasnim da ga naruci. Neki linkovi mozda ? Sta sve treba da ima da bi ga narucio sem invajta ? Mora da bude reg na forum opa i paypal i to je to ?

1. Treba da se registruje na OnePlus stranici https://account.oneplus.net/sign-up
2. Potrebno je da ima PayPal nalog. Ako nema nalog nije problem moze da kupi kao GUEST. U svakom slucaju treba da ima karticu kojom moze da kupuje preko interneta
2. Nakon registracije treba da podesi billing i shipping adresu. Posto je iz Italije onda ce mu biti ista adresa u oba polja
3. Kada se registruje i primi Invite treba da potvrdi Invite i krene u kupovinu, pre kupovine neka pogleda u donjem desnom uglu sajta koja zastava stoji, u njegovom slucaju treba da izabere Italijansku
4. Nakon kupovine dobijace informacije od OnePlus o statusu kupovine
- Pending Shipment: We are preparing the paperwork and product for shipment by the logistics company.
- Processing: The logistics company is processing the shipment.
- Complete: The tracking number is sent. The package is already on its way.

^^ Ne moze da se kupi kao guest vise. Bar meni ne nudi tu opciju.

Da li je neko poručivao OPO preko MailBox.de ? Interesuje me koliki su troškovi carine, pdv i isporuke iz Nemačke.

One slusalice u najavi bile 15$, sad kad su pustene 25$... i pitanje je kako ide i da li moze isporuka... One pistons 20$ i free isporuka... bas me zanima komparacija ova dva modela, jer izgledaju slicno...

Pozdrav, ljudi, hajde neko ko je skoro uzeo ovo cudo da potvrdi kako ga cuju sagovornici i kako on njih cuje. Ne bih da uzmem mob koji ima problem sa tonom u razgovoru. I da li su resili problem sa zutim displejom. Hvala unapred

Imam dve pozivnice za 64GB model da podelim. PM.

Pozdrav, ljudi, hajde neko ko je skoro uzeo ovo cudo da potvrdi kako ga cuju sagovornici i kako on njih cuje. Ne bih da uzmem mob koji ima problem sa tonom u razgovoru. I da li su resili problem sa zutim displejom. Hvala unapred

Korisitm telefon skoro mesec dana i do sada nisam imao problema sa tonom.
Što se tiče žutila, postoji, ali se da srediti jednostavnim trikom
https://forums.oneplus.net/threads/yellow-band-software-fix-no-uv.100868/

Da li je neko poručivao OPO preko MailBox.de ? Interesuje me koliki su troškovi carine, pdv i isporuke iz Nemačke.

Ovako sto se tice MB.de njihova provizija DO 2KG je 2.80+ postarina koju moezes da biras da li ces ici preko Ceske poste ili Nemacke a evo ti i cene za iste http://www.mailboxde.com/serbia.html e sad to nije problem problem ti je sto za razliku od HRV mi cemo platiti kod nas PDV i carinu i to onda obesmisljava kupovinu.
Ja sma ovo saznao davno, davno za MB.de, i pisao sam dok ovde niko nije znao za tu foru, ali naprosto ako si van EU ne isplati se jer placamo kao sto rekoh i carinu i pdv, a onda to dize cenu dostaaa i obesmisljava tu kupovinu, zato sma i odustao od te varijante jos pre par meseci kad je uopste i provaljena fora za MB.de
U svakom slucaju ako zelis da placas ovoj drzavi namete dodatne u vidu pdv i carine za taj uredjaj slobodno sve je sigurno i bezbedno, a + kad placas PP nama zaracunavaju vecu proviziju nego clanicama EU, tako da te debelo moze kostati ovaj tel.
Jedina dobra varijanta je d aimas nekog recimo u HR pa da odes do tamo ili da ti taj donese, da posalje recimo autobusom, najjeftinija varijanta.
Pozdrav, pitaj ako ti nesto nije jasno

Hvala. Imam drugara u Francuskoj koji bi doneo telefon. Jos mi nije jasno sledece: Da li ce on tamo placati PDV po isporuci telefona ili ne? Vidin da imaju 3 skladista, ako je jedno od njih u EU - ne vidim razlog da placa PDV...

Hvala. Imam drugara u Francuskoj koji bi doneo telefon. Jos mi nije jasno sledece: Da li ce on tamo placati PDV po isporuci telefona ili ne? Vidin da imaju 3 skladista, ako je jedno od njih u EU - ne vidim razlog da placa PDV...

Ne plaća se pdv za zemlje EU, ako se telefon naručuje sa zvaničnog sajta

Da li sam se ja nesto zeznuo u proracunu, ali izgleda da OPO moze da se naruci preko EU prodavnice bez invite-a i sa postarinom iznosti skoro 400(64gb verzija, 359e+38e postarina)? Vidim da su ovde narucivali za oko 330-340e sa isporukom na podrucju EU... Somethings doesn't add up, sem ako niste isli direktno na OPO sajt pa je posiljka usledila iz Kine+obavezan invite...

http://oneplus.eu/oneplus-one/buy-o...nmod-os-m11s-64gb-black-in-onepluseu-34-.html

Poslednja izmena:
Zeznuo si se. To nije oficijalna OPO prodavnica.
U pitanju kineski model sa Color OS-om, preko koga je pregazen CM11s.

Huh, hvala za info!

Ako se neko dokopa nekog invite-a viska za 64gb verziju ja sa veoma zainteresovan da pazarim One+ i zamolio bih vas za jednu (imam sredjenu "logistiku" da kupim)... Verovatno ce da zameni N5 ukoliko ne bude problema sa uredjajem...

Btw, za korisnike- kako ste zadovoljni sa One+ vasim uredjajima posle ovog perioda? Da li je CM resio SW probleme koji su su se javljali? Baterija, kuciste, ekran, kamera- kakvi su i ima li nekih problema?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno