Šta je novo?

OnePlus One

Kako platiti OPO ukoliko nemam PayPal account i ne zelim ga napraviti ? :)

Daš nekome drugome pare ko ima PayPal i on ti kupi? :)

Dapimp ,resio si da kupis sve highend kineske telefone koji su na trzistu :)

@Djilkosh ne dam!!! :) Salim se, nemam nikoga ko ima PP, verovao ili ne :)
@fkloznica, nisam, necu Smartisan npr :)

Jel zvucnik na ovom telefonu na istom mestu kao i na nexus 5?

Evo SS baterije, drugi ciklus praznjenja, ja prezadovoljan. Koliko znaci kad telefon nema bloatware.
Screenshot_2014-09-23-13-40-18[1].png
Screenshot_2014-09-23-13-40-30[1].png
Screenshot_2014-09-23-13-40-51[1].png
Screenshot_2014-09-23-13-40-59[1].png

Ne bih mogao tacno da kazem koliko je bio na 3G posto imam aplikaciju koja to sama prebacuje u zavisnosti od wifi konekcije. Recimo da je 30% bio 3G.

Pa ovo je onda odlicno. Inace kako si zadovoljan tel, fluidnost, kamera? Da nisi otkrio neku manu koja ti smeta itd ? :)

Poslednja izmena:
Osvetljenje? Ako je auto, reci koliko si bio napolju/unutra?

Nije auto, Evo SS slidera, koliko je sad to nitsa ne znam, ali je prilično jako. Recimo na Xperia Z2 ova jačina je na više od pola slidera.
Screenshot_2014-09-23-15-12-24.png

Poslednja izmena:
to je fino. tako i ja uglavnom furam brajtnes na mojim mobovima dok sam u sobi :)

nego kako si uspeo da buljis 8h u mob u jednom danu.. :)

Pa brate uzeo sam telefon pre dva dana, a uz to sam i bolestan pa ne mrdam iz kuće, idealna prilika da uživam u novom telefonu i da vidim sta moze.

kako ti se čini kamera u odnosu na z2?
neke uporedne fotke bi bile vrh :)

Ne lozi se vojkane,neces ga kupiti,zarobljen si sa tom n5 :)

Koliko sam ispratio,kolega je vec prodao z2

Prodao sam Z2, nazalost tesko da mogu dati uporedni snimak. Sto se tice N5, sad sam pisao PM @Ivan I. da je OPO nadogradjena verzija nexus 5 sto sam ja i hteo pre nego sto sam uzeo Z2 koji je odlican telefon, izuzetno sam bio zadovoljan sa njim, medjutim ja sam navikao na nexus iskustvo, da rootujem, ubacim xposed module, sve namestim kako meni odgovara, a sa Z2 nisam nista od toga mogao jer se gubi garancija rootom, i ovako je tesko prodati nesto sto nije samsung i phone, a kamoli Z2 bez garancije. Sad imam sve to sto sam hteo za razumne pare i ne verujem da cu ga skoro menjati. Mada ja to kazem za svaki telefon, pa posle mesec dana vec pocnem da vrtim oglase :)

sreća pa sad imaš garanciju a i lako se prodaje kinez od 350€ :D

a onako neki tvoji utisci oko kamere? ako si stigao da uporediš

Pa za garanaciju nije problem, uvek ga mogu poslati preko. Sto se tice Z2 i ostalih telefona na oglasima, imas gomilu sa garancijom pa je tesko prodati onaj koji je nema. OPO niko ne prodaje sa garancijom kod nas a i ponuda je slaba, sigurno bih ga brzo prodao uz minimalan gubitak.

ma zezam se za garanciju, nego ajde kači neke fotke ebote :D

Kakav je zvuk sa nekim boljim sluškama?

Losa gajba tebra :) dedinje ?

Nego,da li opo u slobodnoj prodaji moze da se kupi u kini i ako moze gde ?

Hebeš OPPO, gle kakav bazen ima čovek... :D :D :D

Vrh Dno