Šta je novo?

OnePlus One

Јел исти принцип и за наручивање у Енглеску? Да ли је и онда цена 305 евра?

nisam siguran, pretpostavljam.

5Dg1tFn.png

И хоће ли неко написати више како се тражи та позивница?!

"Dobar dan, mogu li da dobijem jednu pozivnicu?" :d

odeš na oneplus.net, registruješ se na forumu, pratiš teme koje se otvaraju ili su već aktuelne a na kojima se dele pozivnice, i možda uhvatiš jednu.
svakako registrovanjem na njihov forum ulaziš u igru dodeljivanja invite-a od strane OnePlus-a.

odeš na oneplus.net, registruješ se na forumu, pratiš teme koje se otvaraju ili su već aktuelne a na kojima se dele pozivnice, i možda uhvatiš jednu.
svakako registrovanjem na njihov forum ulaziš u igru dodeljivanja invite-a od strane OnePlus-a.
Хвала на пажњи.

Samo vodi racuna oni kad salju recimo za Englesku onda ti salju i punjac za njihov standard pa moras da onda kupis prikljucak za EUR standard isto tako vazi i kad narucujes u USA oni imaju drugaciji punjac.

Registrujes se na forumu od same kompanije ces dobiti pozivnicu doduse kad dodje tvoj redni broj na red, ili od nekoga koji vec ima pozivnice da deli.
"Dobar dan, mogu li da dobijem jednu pozivnicu?" :d
Nemoj zekis coveka, vis da je ozbiljan. :D

Punjač može da se kupi za 5 EUR, ne vidim potrebu da zbog punjača neko lupa glavu gde i kako da naruči tel.

Te zute fleke su pravilo. Vec sam ja pisao o tome. Cini mi se da je bila tema na xda u fazonu "svi koji imaju ekran bez zute boje u donjem delu neka ostave ovde sliku" i 7 dana niko nije ostavio sliku ekrana bez falinke. Toliko sam pratio tu temu :)

Mada ovde ljudi pisu da njihovi primerci nemaju tu falinku ,tako da je sve moguce

Sve znam, ali jednostavno mi se ne igra lutrija :)
Jedno su žute fleke od lepka (što nekada samo prođe), a drugo prosto loš ekran koji je u jednom delu drugačije nijanse (koje god bilo obrazloženje zašto je to tako, to ne bi smelo da bude tako). Ovo sa Touch-om je neka brljotina za koju bih rekao da je softverske prirode, ali dok eventualno ne ispeglaju kroz update, tu je...
Posebno sa support sistemom koji kao da je kod nas smišljen, za sada su sačekati.

Pazi,ta falinka sa zutom bojom je los displej panel. Oppo 7a je menjao telefone sa tom falinkom pa je verovatno te displeje onda ubacivao u oneplus one.
Surovi kapitalizam,nista se ne baca.

Na kraju ce. od tamo novembra, kad svi zaborave na njih, i svi budu jurili ajfonove, noutove, neksuse i sonije, da salju mejlove-hocete li da vam posaljemo jedan primerak? PLIIIIIIIIIZZZZ! :d

Neko vreme nisam bio na temi pa ću sad da bacim koji komentar...

- prilično sam siguran da se telefon ne šalje iz Amerike u EU. Iako skladišta kriju kao zmija noge, reklli su da imaju skladišta na tri kontinenta. Jedan je verovatno Azija, što će reći skoro sigurno Kina, drugi je najverovatnije Amerika, kontam da im je tamo i najveće ciljano tržište i treći je Evropa. Pominjali su nešto o tome da su telefoni bili na nemačkoj granici, ali npr moj telefon je predat DHL-u na Heathrow aerodromu... U suštini prebrzo posle moje narudžbine da bi putovao iz Amerike do Engleske...

- baš dosta ljudi je prijavilo da im se žutilo na displeju oporavilo od sunca / uv lampe, prema tome nisu u pitanju defektni displeji sa oppo telefona, već nedovoljno zasušen lepak... I još može na goooomiletini displeja drugih (da ne kažem major) proizvođača da se vidi što parcijalno, što kompletno žutilo...

- ghost gestures je softverski bug koji se rešava instaliranjem updatea/drugog roma/ nekad čak i jednostavnim resetom..

- punjač po želji (US ili EU model) se naručuje besplatno prilikom naručivanja telefona..

- što se dobijanja pozivnice tiče ja sam do sad nabavio tri... Jednu kao early supporter (otprilike sam negde sedamdesethiljaditi član foruma), jednu sam dobio od komšije hrvata na balkanskom threadu na oneplus forumu, i treću sam upecao na OnePlus fb stranici.

sve u svemu telefon mi stiže za par dana, pa ću verovatno doći da ostavim utiske ovde...

Poslednja izmena:
Na xda niko nije sredio displej sa uv lampom. Tako da je to defekt ekrana a ne lepak. Inace lepak i susenje istog je urbana legenda.. Ako nije defekat zasto je oppo menjao uredjaje svojim korisnicima ?

A slazem se sa tobom,zato sam i pitao kako iz usa dolazi u germaniju bez troskova. Logicno mi je bilo da imaju skladiste u eu zoni ali takav odgovor ovde nisam dobio

Poslednja izmena:
na forums.oneplus.net sam na sigurno više od deset mesta pročitao da se smanjilo samo od sebe, što će reći verovatno od sunca... ili je jednostavno potrebno vreme... ili toplota... Neki amer ga je stavljao ispod šoferke da ga "sunce obasja uv zracima" što je van svake pameti jer em je vruće pa kuvaš bateriju, em UV svetlo ne prolazi kroz staklo, al ajde...

Suma sumarum, dešava se da se žutilo povuče...

Malo o lepku... http://en.wikipedia.org/wiki/Liquid_optically-clear_adhesive

Poslednja izmena:
Ne desava se nego ti se oko navikne. Imao sam i ja zut ekran na nexus 4 i posle 10 dana sve je bolje. 11 dan odem do ortaka uporedim njegov ekran sa mojim a moj ko pisaca njegov kao cist sneg.

UVA zraci prolaze kroz (obično) staklo. Verujem i ja da je najverovatniji uzrok "povlačenja" baš samo navikavanje.

UVA zraci prolaze kroz (obično) staklo. Verujem i ja da je najverovatniji uzrok "povlačenja" baš samo navikavanje.

Da te dopunim...

"...It turns out that there is some truth to the rumors, but that doesn’t mean we are completely out of the woods when we feel the sun through the windows. Scientists have known for a while that glass filters out most of the harmful UVB rays that cause sunburn by directly damaging DNA, but lets through UVA and visible light. UVA can still cause some tanning, but at a much reduced rate compared to UVB. With long enough exposure, it is possible to burn through glass as well.

The problem with UVA is that it is not as innocuous as was once believed. Though UVB radiation damages DNA directly, UVA damages DNA indirectly by increasing oxidation. Furthermore, malignant melanoma, the most deadly kind of skin cancer, is thought to be associated more with UVA than UVB exposure. Therefore, even in the absence of sunburn, sun exposure through glass (and sunscreen) may still increase melanoma risk compared to sun avoidance..."

Poslednja izmena:
Da te dopunim...

"...It turns out that there is some truth to the rumors, but that doesn’t mean we are completely out of the woods when we feel the sun through the windows. Scientists have known for a while that glass filters out most of the harmful UVB rays that cause sunburn by directly damaging DNA, but lets through UVA and visible light. UVA can still cause some tanning, but at a much reduced rate compared to UVB. With long enough exposure, it is possible to burn through glass as well.

The problem with UVA is that it is not as innocuous as was once believed. Though UVB radiation damages DNA directly, UVA damages DNA indirectly by increasing oxidation. Furthermore, malignant melanoma, the most deadly kind of skin cancer, is thought to be associated more with UVA than UVB exposure. Therefore, even in the absence of sunburn, sun exposure through glass (and sunscreen) may still increase melanoma risk compared to sun avoidance..."

"No shit Sherlock"...momenat. Pojma nemam zašto pišu ovakve stvari.

Punjač može da se kupi za 5 EUR, ne vidim potrebu da zbog punjača neko lupa glavu gde i kako da naruči tel.

Nisam ni rekao da neko treba da lupa glavu vec samo kazem da znaju ljudi i da kupe na vreme a ne da bude pa kako cu sad da ga napunim..
Na stranu sto mene smara dodaci ti ali to nema veze ni sa cim to je do mene :)

Neko vreme nisam bio na temi pa ću sad da bacim koji komentar...

- prilično sam siguran da se telefon ne šalje iz Amerike u EU. Iako skladišta kriju kao zmija noge, reklli su da imaju skladišta na tri kontinenta. Jedan je verovatno Azija, što će reći skoro sigurno Kina, drugi je najverovatnije Amerika, kontam da im je tamo i najveće ciljano tržište i treći je Evropa. Pominjali su nešto o tome da su telefoni bili na nemačkoj granici, ali npr moj telefon je predat DHL-u na Heathrow aerodromu... U suštini prebrzo posle moje narudžbine da bi putovao iz Amerike do Engleske...
Ono sto znam za Evropu je da u Engleskoj i Nemackoj imaju skladiste, za USA i Aziju ne znam.

Poslednja izmena od urednika:
prozivke se nastavljaju... :)

googleplus-png.125618

Njima je samo ostalo da prozivaju.. Kada budu prodali makar 100 000 primeraka neka se jave :)

Poslednja izmena:
Meni nije jasno kakava je ovo prozivka?? :S:
Bolje sebe da prozivaju.

Edit: Zaboravili su da dodaju piss ekran. :d

Poslednja izmena:
Stvarno retardirano... Kad sam video da se ozbiljno porede sa note 4... DAAAAJ :D

Mislim, gotivan je OnePlus One telefon, ali budimo realni...

Valjal' ovo čemu?! Vidim prodaju ga kod nas k'o Golf dvojku:) Vidim da je dobar na papiru, CM i to, ali zanima me praxa :eyebrows:

valja ako ga uzmes za oko 300e. 450e za njega je cisto bacanje para

Kako garancija i to?!Kakav je telefon inace...baterija, zvuk, kamera, fluidnost. Kolika je buduca podrska CM-a !?

Nazad
Vrh Dno