Јел исти принцип и за наручивање у Енглеску? Да ли је и онда цена 305 евра?
И хоће ли неко написати више како се тражи та позивница?!
Хвала на пажњи.odeš na oneplus.net, registruješ se na forumu, pratiš teme koje se otvaraju ili su već aktuelne a na kojima se dele pozivnice, i možda uhvatiš jednu.
svakako registrovanjem na njihov forum ulaziš u igru dodeljivanja invite-a od strane OnePlus-a.
Јел исти принцип и за наручивање у Енглеску? Да ли је и онда цена 305 евра?
Registrujes se na forumu od same kompanije ces dobiti pozivnicu doduse kad dodje tvoj redni broj na red, ili od nekoga koji vec ima pozivnice da deli.И хоће ли неко написати више како се тражи та позивница?!
Nemoj zekis coveka, vis da je ozbiljan."Dobar dan, mogu li da dobijem jednu pozivnicu?" :d
UVA zraci prolaze kroz (obično) staklo. Verujem i ja da je najverovatniji uzrok "povlačenja" baš samo navikavanje.
Da te dopunim...
"...It turns out that there is some truth to the rumors, but that doesn’t mean we are completely out of the woods when we feel the sun through the windows. Scientists have known for a while that glass filters out most of the harmful UVB rays that cause sunburn by directly damaging DNA, but lets through UVA and visible light. UVA can still cause some tanning, but at a much reduced rate compared to UVB. With long enough exposure, it is possible to burn through glass as well.
The problem with UVA is that it is not as innocuous as was once believed. Though UVB radiation damages DNA directly, UVA damages DNA indirectly by increasing oxidation. Furthermore, malignant melanoma, the most deadly kind of skin cancer, is thought to be associated more with UVA than UVB exposure. Therefore, even in the absence of sunburn, sun exposure through glass (and sunscreen) may still increase melanoma risk compared to sun avoidance..."
Punjač može da se kupi za 5 EUR, ne vidim potrebu da zbog punjača neko lupa glavu gde i kako da naruči tel.
Ono sto znam za Evropu je da u Engleskoj i Nemackoj imaju skladiste, za USA i Aziju ne znam.Neko vreme nisam bio na temi pa ću sad da bacim koji komentar...
- prilično sam siguran da se telefon ne šalje iz Amerike u EU. Iako skladišta kriju kao zmija noge, reklli su da imaju skladišta na tri kontinenta. Jedan je verovatno Azija, što će reći skoro sigurno Kina, drugi je najverovatnije Amerika, kontam da im je tamo i najveće ciljano tržište i treći je Evropa. Pominjali su nešto o tome da su telefoni bili na nemačkoj granici, ali npr moj telefon je predat DHL-u na Heathrow aerodromu... U suštini prebrzo posle moje narudžbine da bi putovao iz Amerike do Engleske...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari