Šta je novo?

OnePlus One

2 god podrske(cini mi se da sam tako procitao negde). za garanciju ne znam. jedina falinka potencijalno zut ekran pri dnu i touch screen koji baguje ako brzo pises poruke. ovo drugo je verovatno softverski problem.

sve ostalo odlicno.

Poslednja izmena:
I kako beše, garantovana nova verzija androida u roku od 3 meseca od predstavljanja

Garancije svakako ima, ali način ostvarivanja je pretpostavljam ovakav: pošalješ u Kinu (platiš poštarinu), kroz par nedelja ga oni pošalju nazad, stigne ovde, platiš carinu i pdv (ponovo) i to je to :) Ceo proces verujem da će trajati barem 1 mesec.
Ne znam da li postoji nekakva opcija de se ubeleži na carini da je poslato, pa da ne naplaćuju carinu kad se vrati. Ako postoji, onda sigurno postoji i neka taksa za to...

Garancije svakako ima, ali način ostvarivanja je pretpostavljam ovakav: pošalješ u Kinu (platiš poštarinu), kroz par nedelja ga oni pošalju nazad, stigne ovde, platiš carinu i pdv (ponovo) i to je to :) Ceo proces verujem da će trajati barem 1 mesec.
Ne znam da li postoji nekakva opcija de se ubeleži na carini da je poslato, pa da ne naplaćuju carinu kad se vrati. Ako postoji, onda sigurno postoji i neka taksa za to...

Nema nikakve takse...

http://forum.benchmark.rs/showthrea...i-sve-drugo)&p=3854609&viewfull=1#post3854609

Ako je neko voljan da podeli invite, ja mogu sa svoje strane da ponudim prevoz iz nemacke uz minimalne troskove. :)

Happy hour danas na Pandawillu za 64gb black verziju (7% popusta)

Meni je stigao u nemacku jutros, sad jos da dodje u srbiju pa da vidimo to čudo. Naručen je u nedelju uveče, Evo danas je vec u nemackoj na adresi koju sam naveo. Pisalo je da je početna lokacija London kada sam pratio DHL, izgleda da tamo imaju magacin.

Ja moj naručio i platio još pre nedelju dana na Pandawillu, još ga nemaju na stanju... Šarlatani, a foliraju kupce da ga imaju na stanju (u Q&A sekciji pitaju ljudi da li ga imaju na stanju, oni kažu imaju)

Meni je stigao u nemacku jutros, sad jos da dodje u srbiju pa da vidimo to čudo. Naručen je u nedelju uveče, Evo danas je vec u nemackoj na adresi koju sam naveo. Pisalo je da je početna lokacija London kada sam pratio DHL, izgleda da tamo imaju magacin.
Jesi li imao nekih dodatnih troškova u DE? Carina, pdv?

Poslali ga danas konačno. Taman sam se bio naoštrio da im j**** sve po spisku nesposobnu...

Ja moj treba da preuzmem, sad sam u dilemi koji fon da zadržim, Z2 ili oneplus one. Jedan moram prodati :)

Dam ti ja 319,99 za One :d

pravo da ti kažem, ja moj ne bih dao ni za 450 koliko sam video da traže po forumu ;) :D

realna cena, bez sve šale... mislim da pozivnica sad može da se nabavi za oko 20e, a svako može da nađe neku kombinaciju da mu neko dobaci iz inostranstva...

Stigla zver, sad sledi unboxing :)
f4e1947afa91d8baf48546941895da1b.jpg

Ne snimam video, ja to volim diskretno sam u sobi da otvorim i da uzivam. OPO je malo duzi od Z2, sirina je tu negde, stim sto ga je lakse drzati u ruci nego Z2, i sama ledja su fenomenalna. Ta sandstorm zavrsna obrada je super, bas lepo lezi u ruci i nema sanse da isklizi iz ruku. Nemam zuti ekran pri dnu kao neki sto su javljali, sve je za sada ok. Punjac je odlican 2.1A i puni se prilicno brzo. Za nekih pola sata mi je napunio 30%, sto je odlicno. Cekam sad da se napuni do kraja pa cu ga detaljno procackati. Jedina zamerka je usb kabal koji je mnogo kratak, pola metra ako ima dobro je.

Jel moze neko da mi pomogne sto se tice porucivanja ovog modela?Nista mi nije jasno,vidim da neki porucuju na italiju,nemacku i tako izbegavaju carinu i pdv,ali kako posle da se uzme iz tih zemalja.Jutros sam se registrovao al vidim da treba neka pozivnica tj invite da bi se porucio.Trazio sam po forumu al nisam nasao(laik sam za kompjutere)pa ako bih neko bio raspolozen da mi pomogne pomoglo bi.

Ne izbegavas carinu kad saljes za nemacku, nego imaju magacin u evropi, a za robu koja se salje unutar evropske unije nema carine i naknadnog placanja. Mora neko iz nemacke ili odakle vec da ti donese posle ovde telefon. Sto se tice pozivnice, dobices je tako sto budes aktivan na forumu ili ako ti neko prosledi od clanova sa foruma.

E hvala ti,a reci mi samo kako da platim i koliko si ti tvoj platio?I to za forum koliko treba da budem aktivan?

Moras da platis preko paypal-a, i to sa karticom koja nije registrovana u Srbiji, ja sam tu imao problem, ali drugar iz nemacke mi je platio sve. Iz nekog razloga, ne daju da narucis telefon u Nemacku ako placas iz Srbije. To je relativno, neki cekaju mesecima. Meni je drugar prosledio pozivnicu pa nisam cekao uopste.

Ili da naručiš kod braće Kineza za malo veću cenu - mislim da ih ima po 350$ za 16gb verziju.

Ma to se nikako ne isplati. Samo 64gb preko nemacke za 320e,sve ostalo je bacanje para

Ja bih bio srećan sa 16 GB za 2xx € :)
Ali još nisam video da neko prodaje taj model ovde

Moras da platis preko paypal-a, i to sa karticom koja nije registrovana u Srbiji, ja sam tu imao problem, ali drugar iz nemacke mi je platio sve. Iz nekog razloga, ne daju da narucis telefon u Nemacku ako placas iz Srbije. To je relativno, neki cekaju mesecima. Meni je drugar prosledio pozivnicu pa nisam cekao uopste.

Jel bih mogao nekako da me posavetujes.Imam drugara u austriji pa ne znam kako to da izvedem? :(

Vrh Dno