Koliko bi ispao opo da se naruci na adresu u italiju ? Postoji li negde ta info ?
Za koliko daba otplike stize telefon od dana narucivanja?
Koliko bi ispao opo da se naruci na adresu u italiju ? Postoji li negde ta info ?
Jel neko pazario oneplus one preko aliexpressa? koliko ovi nasi uzimaju carinu? I da li se isplati tako pazariti... imate li nekog prodavca za preporuku?
Kumu stigao OnePlus pre neki dan,malo smo se igrali sa njim i uporedjivali ga sa mojim Nexus 5,sve to uz rakijicu 😀
Telefon je stvarno odlican,kvalitet izrade odličan,malo mi se zadnji deo nije svideo,mislim da ce za dva tri meseca da se izliže....
Poredili smo brzinu otbvaranja aplikacije,oba telefona u isto vreme odrade posao....
Cyanogen je odlicno odradio posao,u principu do sad telefon nije pokazao nijedan bag(5 dana korišćenja)...
Da svedemo zaključak da nemam Nexus 5 i da trebam da uzimam telefon,OnePlus bi uzeo bez razmišljanja 😀😉,)
Pogledajte prilog 150749Pogledajte prilog 150750Pogledajte prilog 150751Pogledajte prilog 150752Pogledajte prilog 150753
Moze li neki savet kako italijanu da objasnim da ga naruci. Neki linkovi mozda ? Sta sve treba da ima da bi ga narucio sem invajta ? Mora da bude reg na forum opa i paypal i to je to ?Ja sam narucio OPO preko Italije, kupljen 23.08 a stigao je u Italiju 27.08 sve je kostalo 318.99 eur
Moze li neki savet kako italijanu da objasnim da ga naruci. Neki linkovi mozda ? Sta sve treba da ima da bi ga narucio sem invajta ? Mora da bude reg na forum opa i paypal i to je to ?
^^ Ne moze da se kupi kao guest vise. Bar meni ne nudi tu opciju.
Da li je neko poručivao OPO preko MailBox.de ? Interesuje me koliki su troškovi carine, pdv i isporuke iz Nemačke.
Pozdrav, ljudi, hajde neko ko je skoro uzeo ovo cudo da potvrdi kako ga cuju sagovornici i kako on njih cuje. Ne bih da uzmem mob koji ima problem sa tonom u razgovoru. I da li su resili problem sa zutim displejom. Hvala unapred
Da li je neko poručivao OPO preko MailBox.de ? Interesuje me koliki su troškovi carine, pdv i isporuke iz Nemačke.
Hvala. Imam drugara u Francuskoj koji bi doneo telefon. Jos mi nije jasno sledece: Da li ce on tamo placati PDV po isporuci telefona ili ne? Vidin da imaju 3 skladista, ako je jedno od njih u EU - ne vidim razlog da placa PDV...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari