Koliko bi ispao opo da se naruci na adresu u italiju ? Postoji li negde ta info ?
Za koliko daba otplike stize telefon od dana narucivanja?
Koliko bi ispao opo da se naruci na adresu u italiju ? Postoji li negde ta info ?
Jel neko pazario oneplus one preko aliexpressa? koliko ovi nasi uzimaju carinu? I da li se isplati tako pazariti... imate li nekog prodavca za preporuku?
Kumu stigao OnePlus pre neki dan,malo smo se igrali sa njim i uporedjivali ga sa mojim Nexus 5,sve to uz rakijicu
Telefon je stvarno odlican,kvalitet izrade odličan,malo mi se zadnji deo nije svideo,mislim da ce za dva tri meseca da se izliže....
Poredili smo brzinu otbvaranja aplikacije,oba telefona u isto vreme odrade posao....
Cyanogen je odlicno odradio posao,u principu do sad telefon nije pokazao nijedan bag(5 dana korišćenja)...
Da svedemo zaključak da nemam Nexus 5 i da trebam da uzimam telefon,OnePlus bi uzeo bez razmišljanja,)
Pogledajte prilog 150749Pogledajte prilog 150750Pogledajte prilog 150751Pogledajte prilog 150752Pogledajte prilog 150753
Moze li neki savet kako italijanu da objasnim da ga naruci. Neki linkovi mozda ? Sta sve treba da ima da bi ga narucio sem invajta ? Mora da bude reg na forum opa i paypal i to je to ?Ja sam narucio OPO preko Italije, kupljen 23.08 a stigao je u Italiju 27.08 sve je kostalo 318.99 eur
Moze li neki savet kako italijanu da objasnim da ga naruci. Neki linkovi mozda ? Sta sve treba da ima da bi ga narucio sem invajta ? Mora da bude reg na forum opa i paypal i to je to ?
^^ Ne moze da se kupi kao guest vise. Bar meni ne nudi tu opciju.
Da li je neko poručivao OPO preko MailBox.de ? Interesuje me koliki su troškovi carine, pdv i isporuke iz Nemačke.
Pozdrav, ljudi, hajde neko ko je skoro uzeo ovo cudo da potvrdi kako ga cuju sagovornici i kako on njih cuje. Ne bih da uzmem mob koji ima problem sa tonom u razgovoru. I da li su resili problem sa zutim displejom. Hvala unapred
Da li je neko poručivao OPO preko MailBox.de ? Interesuje me koliki su troškovi carine, pdv i isporuke iz Nemačke.
Hvala. Imam drugara u Francuskoj koji bi doneo telefon. Jos mi nije jasno sledece: Da li ce on tamo placati PDV po isporuci telefona ili ne? Vidin da imaju 3 skladista, ako je jedno od njih u EU - ne vidim razlog da placa PDV...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari