Šta je novo?

OnePlus One

Da li neko ima ideju da li kada se dobije invite, možeš da ga iz srbije naručiš na adresu neke od zemalja u koje šalju???

Verovatno je u pitanju bila loša baterija. Generalno ljudi opisuju OnePlus kao jedan od hladnijih telefona...

Btw ko zna šta bi bilo da lik nije nosio telefon u futroli...

Poslednja izmena:
Pršte pozivnice kao lude. Meni stigla još jedna.

Realno vise ga niko ne kupuje. Ovi sto su ga hteli vec su ga nabavili a ostali cekaju note 4,nexus x,motorolu x+2,iphone 6 itd itd

Ipak je opo telefon za geekove kao i nexus linija. A sada kada su se pojavile info o novom nexusu ,oneplus moze samo da se baci na izbacivanje oneplus two

Poslednja izmena:
Колико ће те изаћи царина и пошиљка пошто ти стиже у Немачку? Ја имам неку шему како да га довучем у Србију, међутим оно што ме занима је нето цена када стигне до Немачке (слање+царина+пдв)

Колико ће те изаћи царина и пошиљка пошто ти стиже у Немачку? Ја имам неку шему како да га довучем у Србију, међутим оно што ме занима је нето цена када стигне до Немачке (слање+царина+пдв)

304e izađe slanje iz USA>DE.

Koliko je smorio internet sa ovim telefonom, iz frizidera ispada ovaj iritantni naziv. Koja je fora, gde cete da servisirate ovaj telefon, ili se o tome ne razmislja, samo daj hardvera i cigara za male pare?

Ja još čekam...
Pa ti prosledi slobodno ako imaš viška :)

Ima neko višak INVITE za 64GB?

Ako je delivery adresa u nemačkoj telefon košta 300€ i express shipping 5€. Ovo preporučujem jer dobiješ tracking broj i možeš na sajtu dhla da proveravaš šta ti se dešava sa telefonom u putu. Pdv, carina, itd se ne plaća u EU, dakle ono što piše na sajtu pri poručivanju se plaća i ništa više...

Takođe kada sam ja naručivao bila je varijanta za običan shipping koji je free, ali ipak je express bolji... Ako poručiš npr u ponedeljak velika je verovatnoća da do petka stigne telefon.

jel još neko ima problema sa razumljivošću tokom razgovora?
nivoi su u redu, solidno glasno, ali svaku drugu, treću reč ne razumem...

Izgleda da taj noise canceling pravi više štete nego koristi što se tiče kvaliteta razgovora...

Ako je delivery adresa u nemačkoj telefon košta 300€ i express shipping 5€. Ovo preporučujem jer dobiješ tracking broj i možeš na sajtu dhla da proveravaš šta ti se dešava sa telefonom u putu. Pdv, carina, itd se ne plaća u EU, dakle ono što piše na sajtu pri poručivanju se plaća i ništa više...

Takođe kada sam ja naručivao bila je varijanta za običan shipping koji je free, ali ipak je express bolji... Ako poručiš npr u ponedeljak velika je verovatnoća da do petka stigne telefon.
Cekaj kako se ne placaju pdv i carina kada dovlacis uredjaj iz usa u nemacku ? Mozda te nisam razumeo najbolje..

Poslednja izmena:
dobro si razumeo. ne plaća se ni carina ni pdv. USA > GER izađe 304.99€
Kako to ? Znaci uvozim robu iz usa i preprodajem u nemackoj bez da platim pdv u carinu ? Ili ima neka donja granica ,fazon sve ispod 500e ulazi za dz ?

Edit:
270e kosta tamo. Ovih 35e su kao carina ili.. ?

Poslednja izmena:
Kako to ? Znaci uvozim robu iz usa i preprodajem u nemackoj bez da platim pdv u carinu ? Ili ima neka donja granica ,fazon sve ispod 500e ulazi za dz ?

Edit:
270e kosta tamo. Ovih 35e su kao carina ili.. ?

ne znam da li postoji neki sporazum između EU i USA, no to baš nije toliko važno...
model od 64GB za tržište EU košta 299€, jer cene za USA, EU i GB nisu iste. 5€ je slanje iz USA > GER.

Aha. Znaci on u startu kosta 300e. Stvarno cudno da nema dazbina..

Dajte jedan invajt za 64gb,da naručujem ovo u DE
Koliko okvirno traje isporuka USA>DE?

Poslednja izmena:
Vrh Dno