Pa iznesi nam ovde utiske, baterija koliko traje, kvalitet fotografija, koilko te je izasao itd...OPO mi je stigao u ponedeljak. Koristim ga vec nedelju dana. Odlican je. Pokusao sam da napisem review i moje celokupno iskustvo sa ovom kompanijom, ali mi forum nije dozvolio da postujem u sekciji Korisnicki Opisi.![]()
pa dobro, mogu da stave da tel od $100 vredi $2000? MIslim da ne ide bas tako. ako je racun na $70 , mogu da traze racun sa PayPal i izvod iz banke za tog prodavca. I obavezno trazis da ti salje kao fizicko lice, ne kao kompanija.
Ja ne mogu da verujem kakve slike pravi ovaj telefon, sto gledan na internetu ludilo, jel ste videli galeriju od lika, plus jos neka poredjenja sam video, izvukli maksimum iz Sony senzora, gortunx ako budes stigao okaci par fotografija u low ligt uslovima i par dnevnih hdr i auto mode, zivo me interesuje iz prve ruke
a sta znaci taj ivite? da li se cena razlikuje od prodavaca na aliju?
sa prodavcem sa Alija mozete da se dogovorite da placanje ide iz dva dela I svaki kinez ce poslati robu kao fizicko lice ako trazite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari