Skini Android 12, preko Oxygen Updater-a, ako ti fali bašI dalje android 11 i aprilski security peach,kod mene😀
Ja sada pogledao kod sebe pise da je pojeo 0.19%. Mada iskreno ja ga i ne koristim pa sam podesio da je optimizovan taj program bas iz razloga jer je i meni stiglo par puta obavestenje da on vuce bateriju.Jel ima neko problem sa WhatsApp-om u smislu da troši previše baterije? Danas mi je "pojeo" skoro 30%.... Sad sam ga reinstalirao, pa ćemo videti....
Ažurirano upravo na 12 , inače sam u A1 mreži.Ajd pišite dal ste primetili neke novine i poboljšanja nakon ažuriranja
Normalno je tako posle velike nadogradnje kao što je ova. Mislim da je sistem sam obrisao cache (video sam da radi optimizaciju svih app) tako da je to ok, sad sačekaj da se sredi za par dana i prati potrošnju. Meni je WhatsApp vukao bateriju više nego inače, reinstalirao i sada je ok. Osim njega sve ostalo je prošlo ok. Mada generalno svi savetuju fabrički reset posle velike nadogradnje....Moram da prijavim da sam primetio brže trošenje baterije i u radu i pri mirovanju. U svakom slučaju, slično i kao kad sam kupio telefon, prvih par dana je bilo tako pa se normalizovalo, sad ću isprati par dana pa da vidim kako će se ponašati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari