OxygenOS 12.1 / android 12 DN2103_11_C.08 je, a ako ne veruješ slikama mogu da snimim i da ti postavim na youtube. Samo što ja ne volim mnogo da blebećem na YT, nego to radim na drugačiji načinVjerovatbo ti je Android 11 digao na jun security patch, a A12 je maj, ne moze sa viseg na nizi SP. U tom slucaju, moras cekati noviji SP.
Da, vidio sam da je C08 zadnji cudi me da ga jos nema svima, kako li je taj jedan dobio, ili nas zeza ovde postavlja slike sa neta.
Ima par nas ovde koji smo na A12 i ja cu sada da pisem u svoje ime jer ne znam kako je kod drugih ali kod mene bukvalno kao na A11 se telefon ponasa, nemam random bagova, baterija mi isto traje kao na A11, svi programi i sve sto je instalirano je tu, odradio sam update preko Oxygena i sve je ostalo kao na A11, sve slike, sva podesavanja, svi programi, nisam radio fabricko resetovanje posle prelaska na A12 kako se savetuje i telefon radi kao da je jutros izvadjen iz kutije i ukljucen.Meni je April a mislim da je i većini.
Malo sam pretraživao po stranim forumima i uglavnom, svi koji imaju EU verziju Norda su još na A11, dakle cela evropa. Indija je dobila A12 al je bagovit, po njihovim iskustvima i pošto kao još nisu rešili sve te bagove, neće da puste za Evropu. Pre će stići A13 nego što će oni ispeglati dvanesticu.
Imam ga ja par dana .Došao sa A12 a dobio sam brzo ažuiranje za avgust.Nisam imao običan nord2 pa ih ne mogu uporediti.Ja sam zadovoljan brzo napuni bateriju.Noću ne ostavljam na punjaču mada ima optimizovano noćno punjenje. Sa 40 do 100 treba15min. Ne radi Volte samo Hd razgovor ,jako se i kvalitetno čuje sagovornik. Na spoljašnjem zvučniku fali malo basa ako se sluša muzika. Super što tel nije natrpan nepotrebnim aplikacijama.Za otisak prsta i prepoznavanje lica nemam zamerki otvaraju bez greške. Ako se uključi AOD stižu obaveštenja na zatvoren ekran što je meni jako važno.Na prethodni tel sam imao led obaveštenje u bojama aplikacija što je po meni jako dobra stvar, a danas toga nema.A kad ga već pomenuh, jel ima neko 2T? Pošto om dolazi za A12 na njemu, zanima me kako se ponaša u radu, da li isto kao običan 2 ili ima neke razlike
I kako ti radi A12? Meni je na običnom Nordu 2 A11 leteo pa me zanima da li je tako i na 2T
Šibni link u pp za masku ako ti nije tesko, ova originalna već menja bojuStigla mi je bela Nillkin maska i moram priznati da sam baš zadovoljan.
Puno je lakša i manje globazna od najprodavanijih maskica sa AI od oko 3$.
Čak mi se više sviđa kako leži u ruci i od originalne maskice koja je išla uz telefon.
Znači od sad samo Nillkin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari