I ja sam imao slične dileme, ali je u igri bio jo i Realme GT Master, sivi. Udgledao gomilu review-a na yt, za početak, kako bi stekao prve utiske, i ni jedan od jutjubera koje pratim nije imao neke bitne zamerke na nord 2. Uglavnom pohvale. Zatim sam otišao u A1 pa su mi pokazali telefon, tj imao sam ga u ruci, uključenog. Oduševilo me kako leži u ruci, izrada i ekran. Inače, do sada ekran ni jednom nisam držao na 100%, jer mi čak i na suncu oko 70% ok.Takođe fluidnost u radu, za tih 5 minuta koliko sam ga isprobao, i naravno celokupan dizajn.
I tako odoh u telenor, iskoristio akciju (10000), i posleskoro 2 meseca, nemam nikakvih zamerki.
OS je odličan, glavna kamera takođe, meni baterija traje dan i po do dva, puni se za čas, Wifi super, pokušavam da se setim nečeg lošeg, ali mi ništa ne pada na pamet. Nema reklama kao na miui...
Što se tiče pakovanja telefona, to mi je totalno nebitno, ali još jednu stvar da napomenem koja me je privukla je punjač. To Samsung-u ne mogu da oprostim, u vreme kad je 33W punjač defacto standard, oni u A52s guraju 15W punjač... mislim...
Još nešto... mislim da je 8/128 memorije sasvim ok, ali, ko ima da doplati za 12/256, ok. Možda bolje za tu doplatu uzeti neke bluetooth bubice (ja imam KZ Z1 npr), jer bt odlično drži vezu na nordu.