trebinje71
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2022
- Poena
- 55
Hvala@trebinje71
Kod mene na AoD stalno stoje obaveštenja dok ih ja ne uklonim od maila, whatsappa, poruka i ostalih.
Ništa nisam dirao.
Ovde su ti podešavanja:
Pogledajte prilog 336824
Hvala@trebinje71
Kod mene na AoD stalno stoje obaveštenja dok ih ja ne uklonim od maila, whatsappa, poruka i ostalih.
Ništa nisam dirao.
Ovde su ti podešavanja:
Pogledajte prilog 336824
Klasika, podivljao guglov proces. Restartuj telefon, uglavnom se reši problem. 😅Evo.
google p....
Fabricki restart ili?Klasika, podivljao guglov proces. Restartuj telefon, uglavnom se reši problem. 😅
Mnogo iritantna stvar, prisutna od prvih verzija Androida i još uvek nisu uspeli da srede tu glupost. Uvek poludi iz čista mira i ubije bateriju.
Dobro dobroNe postoji fabricki restart, restart je re-start a reset je re-set
Fazon sto kaze.. manje mu trosi kad je ukljucen fon.. kad gleda youtube ili nesto, nego kad je iskljucen ekran.Roka neka glupost u pozadini samo tako. 😅
Ovako možemo samo da nagađamo šta je.
Ja bih probao sa deinstalacijom ažuriranja za Gugl play servise i zabrane korišćenja neta u pozadini za neke servise za koje postoji ta mogućnost. Neka proveri situaciju sa sinhronizacijom Gugl naloga, nekad nastane i tu problem sa serverima pa satima pokušava da završi sinhronizaciju.
Zanimljivo da sam i ja isto presao sa A71 na Nord 2Онда да се и ја похвалим. Узео сам, пре десет дана, Норд 2 у А1. Прешао са А71. Да не давим, други су писали, фантастичан телефон. А71, по мени, има бољи екран, све остало много боље на Норду.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari