Running
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.01.2017
- Poena
- 195
Jos je na prvom punjenju, skoro sam kupio. Ali na putu je da bude 15-20 dana.Koliko ti traje baterija na OnePlus satu?
Jos je na prvom punjenju, skoro sam kupio. Ali na putu je da bude 15-20 dana.Koliko ti traje baterija na OnePlus satu?
Tvoj Nord2 je sa plastičnim leđima?Ја имам Самсунгов сат ГВ3 и упарен је са Нордом, све ради сем мерења притиска.
Иначе мој Норд има позади мат пластику, није код свих позади стакло.
Ovo sam čitao na raznim forumima, zato sam se iznenadio kada su ovde rekli da svi imaju staklo pozadi.Иначе мој Норд има позади мат пластику, није код свих позади стакло.
Да, ево фотке у прилогу, искрено и добро је што није стакло позади, не волим позади стакло. Код мене је нека мат пластика, мало светлуца, види се кад се увелича сликаTvoj Nord2 je sa plastičnim leđima?
Moze screenshot?Зна ли неко шта значи иконица на закључаним екрану у облику усправно испрекиданих цртица
Ne rade levati tamo da im mi drzimo predavanja, da uvode nove stvari bez da testiraju...odlično, baterija će sa tim punjenjem da preživi bar 3 meseca...
Moze link za taj autopunjac? Hvala 👍Naravno, zato i imam 6-7 orginalnih OnePlus kablova različitih dužina ( doduše imam i dva OPa ) i uzeo sam na Aliju autopunjač sertifikovan od OPa koji podržava 65W punjenje i ponekad mi se čini da je brži od kućnog "trafoa".
DaaaMožda on hoće da se vidi na aod displeju prvi deo poruke duže vreme kao što se vidi čim se primi meil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari