Šta je novo?

Oneplus Nord 2

Ја имам Самсунгов сат ГВ3 и упарен је са Нордом, све ради сем мерења притиска.
Иначе мој Норд има позади мат пластику, није код свих позади стакло.

Ја имам Самсунгов сат ГВ3 и упарен је са Нордом, све ради сем мерења притиска.
Tvoj Nord2 je sa plastičnim leđima?

Ovo sam čitao na raznim forumima, zato sam se iznenadio kada su ovde rekli da svi imaju staklo pozadi.
Ja i ne znam da li je na mom staklo ili plastika. Liči mi na nešto između.

Tvoj Nord2 je sa plastičnim leđima?
Да, ево фотке у прилогу, искрено и добро је што није стакло позади, не волим позади стакло. Код мене је нека мат пластика, мало светлуца, види се кад се увелича слика

Prilozi

• IMG-4ad42f52ea56e04e6e298e4ef4dc7aa7-V.jpg
    IMG-4ad42f52ea56e04e6e298e4ef4dc7aa7-V.jpg
    70 KB · Pregleda: 111
  • IMG-3f963354cdc5dd703028e52113a5740c-V.jpg
    IMG-3f963354cdc5dd703028e52113a5740c-V.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 75
  • IMG-833113bcfa6886c19dd6873468853a2c-V.jpg
    IMG-833113bcfa6886c19dd6873468853a2c-V.jpg
    77.5 KB · Pregleda: 106
Gde si ga kupio? Kod operatera ili kp?

Kod mene je onda staklo, drugačiji je. Kod Telenora sam ga uzeo.

I ja sam kod Telenora i izgleda isto ko kod encarte .Kolko sam video ,postoje 3 boje Nord 2 ,jedna od njih je siva (kao naša ) .Ovako na dodir mnogo teško provalit sta je ,ali nigde nisam našao da Nord 2 ima plastična ledja ,niti u jednoj recenziji .

Зна ли неко шта значи иконица на закључаним екрану у облику усправно испрекиданих цртица

Ево, испод процента батерије

Prilozi

• IMG-599652ce94a6b72a607bdccd727bcdc0-V.jpg
    IMG-599652ce94a6b72a607bdccd727bcdc0-V.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 91
Pa vidi u notification baru koju imas notifikaciju od koje aplikacije. Vjerovatno ti ne prikazuje ikonicu na status baru, pa mislis da je nema.

Moj je isto ovako sive boje..ja mislim da je staklo, jer sam isti takav video na KP ali izlupan, prodaje se. I onako skrcan sa sviju strana deluje kao staklo, na prvi pogled.

Pa neko mat ,čudno staklo :) .Uostalom što bi napisali u specifikacijama da je staklo pozadi ako nije ?Mislim znam što bi ,nego ne bi smeli .. :)

Koju zaštitu ekrana preporučujete za ovaj model? I gde ima da se nabavi?
Hvala unapred.

OnePlus Nord 3 could be the first phone with SuperVOOC 150W fast charging​

Obično mobilni koristim 2,5-3 godine. Ako novi model bude imao 150w punjenje ovog puta ga menjam ranije.

odlično, baterija će sa tim punjenjem da preživi bar 3 meseca...
Ne rade levati tamo da im mi drzimo predavanja, da uvode nove stvari bez da testiraju...

Brzo punjenje je odlicna i bitna stvar, tesko da bih uzimao telefon bez barem 65W u buducnosti.

Nista gore kad cekas cijelu vjecnost da se telefon napuni a treba ti.

mogu oni da testiraju koliko hoće ali brže punjenje = veće grejanje = brže propadanje baterije...za proizvođaće super, brže dođeš na šalter za novi telefon...

Evo godinu dana, 65W na 8T, baterija je ista kao prvog dana. Punim kad stignem i gde stignem, imam i autopunjač 65W. Tako da 130W uopšte ne mora da znači da će ******* bateriju. Posebno što OnePlus ima već dugo 65W a ostali ni da mrdnu od 35W

Oneplus punjači se konstrukcijski razlikuju od ostalih punjača, što omogućava brzo punjenje baterije bez preteranog zagrevanja. Umesto višeg napona koriste veću struju punjenja - zato i ide deblji kabel uz WARP punjače.
Koga interesuje, detalje može pronaći na internetu.
Pozdrav

Naravno, zato i imam 6-7 orginalnih OnePlus kablova različitih dužina ( doduše imam i dva OPa ) i uzeo sam na Aliju autopunjač sertifikovan od OPa koji podržava 65W punjenje i ponekad mi se čini da je brži od kućnog "trafoa".

Naravno, zato i imam 6-7 orginalnih OnePlus kablova različitih dužina ( doduše imam i dva OPa ) i uzeo sam na Aliju autopunjač sertifikovan od OPa koji podržava 65W punjenje i ponekad mi se čini da je brži od kućnog "trafoa".
Moze link za taj autopunjac? Hvala 👍

Pozzz..kako da namjestim na AOD da mi duze bude poruka koju npr dobijem na mail?? Ovako samo bude par sek i nestane

@trebinje71
Kod mene na AoD stalno stoje obaveštenja dok ih ja ne uklonim od maila, whatsappa, poruka i ostalih.
Ništa nisam dirao.
Ovde su ti podešavanja:
Screenshot_2022-03-03-10-24-17-00_e4c56ca12ff849ac0a9dbc8dae07f3aa.jpg

Poslednja izmena:
Možda on hoće da se vidi na aod displeju prvi deo poruke duže vreme kao što se vidi čim se primi meil.

Nazad
Vrh Dno