Šta je novo?

Oneplus Nord 2

Брзо пуњење на Норду је баш добро. Не могу да упоредим батерију са А71, зато што нисам обраћао пажњу, пунио сам телефон када год сам стигао, користио га док је био на пуњачу... Нисам се оптерећивао батеријом, нећу ни сада. Када (ако) буде деградирала значајно, заменићу је. А71 сам дао супруги и не жали се на трајање батерије.

Gde pazariti ovaj telefon? Bukvalno gledam na netu sada i jedino gi***n ga ima i to blizu ceni 50,000 sto nije mnogo ali je previse.
Imate li predloge gde naci?
Ne mora ceo naziv radnje zbog pravila foruma znate vec. Neko aludiranje.

KP - novi su oko 350-400e u zavisnosti od konfiguracije i garancije.

Ja sam narucio u G plavi pa otkazao , svi su im raspakovani i stoje kao izlozbeni primerci. Na kraju sam popi*deo i kupio A52s na KP

Posle dva meseca korišćenja telefon dobar kao i prvog dana..šljaka kao singerica !
Bolji, zaokruženiji uređaj nisam do sada koristio.. Uzet kod Telenor-Yettel, za 27.000 din + paket.
Ja prezadovoljan !

Ja sam narucio u G plavi pa otkazao , svi su im raspakovani i stoje kao izlozbeni primerci. Na kraju sam popi*deo i kupio A52s na KP
To je i problem izmedju ostalog. Hocu neraspakovan, uz to, svako postovanje ali 50000 je previse.
Posle dva meseca korišćenja telefon dobar kao i prvog dana..šljaka kao singerica !
Bolji, zaokruženiji uređaj nisam do sada koristio.. Uzet kod Telenor-Yettel, za 27.000 din + paket.
Ja prezadovoljan !
Cuo sam itekako lepa iskustva zato ga jurim.

Ako budes narucivao online obavezno u napomeni napisi da ne zelis raspakovan uredjaj.

To sigurno. Kakva je to praksa sa raspakovanim uredjajima? Prvi put se susrecem sa tako necim.

Ne bih kp. Svako postovanje, ali to sa garancijom "pa ja sam ti garancija" bih izbegao. Bez uvrede ikoga.
Te garancije u našim radnjama su ti manje sigurne od ovih sa KP. Pisalo se o tome dosta.
Plus ovi iz G često uvaljuju prepakovane telefone i izložene modele. Bolje kupi na KP sa garancijom operatera i uštedi 15k.

To sigurno. Kakva je to praksa sa raspakovanim uredjajima? Prvi put se susrecem sa tako necim.
Meni je zena iz G rekla da ima jedan koji je samo pre 6 dana raspakovan u Nisu pa eto ako hocu taj posto ovi ostali su duze izlozeni. Mozda su dobili nove kolicine pa imaju neki u fabrickom, pitaj

Te garancije u našim radnjama su ti manje sigurne od ovih sa KP. Pisalo se o tome dosta.
Plus ovi iz G često uvaljuju prepakovane telefone i izložene modele. Bolje kupi na KP sa garancijom operatera i uštedi 15k.
Sta da radim sa garancijom operatera, da idem do notara i ostalo. Ne mogu.
O kp preprodavcima ne bih da trosim reci.
Kupicu ako naidjem na neki neraspakovan, i sa cenom manjom od 50000 jer, uz svo postovanje telefona, previse je to novca za njega.

Meni je zena iz G rekla da ima jedan koji je samo pre 6 dana raspakovan u Nisu pa eto ako hocu taj posto ovi ostali su duze izlozeni. Mozda su dobili nove kolicine pa imaju neki u fabrickom, pitaj
Na zalost svi su im otpakovani zvao sam G i kazu da je svuda tako.
Kakva je to politika nikada mi nece biti jasno.

Jeste dobar i zaokružen telefon ali 50000 je mnogo. Ja sam ga uzeo preko Telenora uz Total 12 paket za 27000 din. Sada ga izgleda nema nigde osim kod operatera, bio je do pre mesec dana i u BC G, za nekih 40000-43000, što mu opet nije baš neka cena.

Kog telefona cena nije previsoka ,kad se kupuje u zvaničnim radnjama kod nas ?Čak i posle godinu i više ..I ja sam uzeo preko operatera (Telenora ) za 33k uz ugovor ,i čudno kako je cena za ovaj niska kad je Telenor u pitanju .Obično su im cene sve u nebo ...Lično ne bežim od kp..sta god da sam kupovao(a jesam dosta)bez problema .Čak mi se ti uredjaji nisu ni kvarili ...

Ma na KP najveći problem bude ako mora da se menja ceo uređaj, a garancija se ne vodi na onog ko kupuje, nego na nekog drugog ko je nosioc ugovora. Ko je ovlašćeni za OnePlus?

Comtrade bi trebalo da je jedan od ovlašćenih .Znam da ih imaju u ponudi ,a negde na netu sam našao da su od prošle godine i oni zvanični distributeri za op...

Jeste lepa cena kod operatera od oko 36000 i manje ali meni ona druga stvar je loša. Paket. Ne daje mi se preko 1000 dinara jer veoma malo pričam, šaljem po par sms mesečno. Jedino net oko 10GB prosek mesečno. Sada imam postpaid 50%, kad bih ostao na tom paketu i da ratu plaćam 1500 mesečno to bi mi bilo ok. 3500 mi je previše. sa računicom za Go data + paket dao bih oko 200€ više. To mi je ta mala razlika u odnosu na drugi način kupovine.

Ima sada i dosta njih koji uzmu od A1 ili Yetija :) i za oko 330 -350 telefon prodaju.

@ajvonn
Kod yettela je 27000 dinara na paketu total 25 koji je 2950 din.
Preko yettela:
  • ukoliko si nov korisnik moraš 2 meseca minimum po novom da budeš na paketu i čim isplatiš ovaj iznos od 27000 din gasiš karticu i to te izađe 27000 + 5900= 32900 din (+ 2 meseca imaš neo pozive, neo net i digitalne servise)
  • ukoliko si već kod yettela možeš i ranije da ga otplatiš

Jeste lepa cena kod operatera od oko 36000 i manje ali meni ona druga stvar je loša. Paket. Ne daje mi se preko 1000 dinara jer veoma malo pričam, šaljem po par sms mesečno. Jedino net oko 10GB prosek mesečno. Sada imam postpaid 50%, kad bih ostao na tom paketu i da ratu plaćam 1500 mesečno to bi mi bilo ok. 3500 mi je previše. sa računicom za Go data + paket dao bih oko 200€ više. To mi je ta mala razlika u odnosu na drugi način kupovine.

Ima sada i dosta njih koji uzmu od A1 ili Yetija :) i za oko 330 -350 telefon prodaju.
Preskupo je to, u decembru u A1 je bio 32000 uz paket intarifa koji je 1500 dinara mesečno...

Lepa je cena telefona, OK ali ona druga cena ponavljam mi je previše. Osoba kojoj je i 850 dinara puno za paket, tj čemu. Net mi je najbitniji ,a pozivi i sms par puta nedeljno max :)

Inače reklame mi smo najbrži, najjači mi nisu merodavne. Dajte lepo telefon za 1 dinar i paket mesečno do 1500 dinara i to je to. Obavezujete me na 2 godine da sam vaš. 1500 dinara je 36000 dve godine.
Druga stvar je da li ću biti ovde ili zapalim vanka opet, onda džabe paket mesečno od 2950 dinara to je preko 70000 vau, to je već cena dva telefona + 27000 još = skoro 100000 zašta.
Da ne bude zabune to je moj pogled, a da ne davim temu sa Yettel paketima, ako mi padne nekih 30000 dinara onda ću i možda preko operatera. Ipak mi bez obaveze mnogo lepše :D

Telefon ponavljam je veoma lep i sasvim lepo leži u ruci i po većini komentara izuzetan za ove šuške.

@ajvonn
Kod yettela je 27000 dinara na paketu total 25 koji je 2950 din.
Preko yettela:
  • ukoliko si nov korisnik moraš 2 meseca minimum po novom da budeš na paketu i čim isplatiš ovaj iznos od 27000 din gasiš karticu i to te izađe 27000 + 5900= 32900 din (+ 2 meseca imaš neo pozive, neo net i digitalne servise)
  • ukoliko si već kod yettela možeš i ranije da ga otplatiš

Odakle ti ova fix ideja tj. kako zamisljas da ce da ti oproste preostale pretplate odnosno maloprodajnu cenu telefona?

Poklanjajući mi svoj paket free :) Jeste fix ideja ali je dobra.

Na dve godine kada se rastegne i nije toliko strašno. Sumnjam da će opet biti po toj ceni uz intarifu, a u radnjama traže 50k za telefon. Teško da će naći povoljnije, osim na KP gde je garancija na "keve mi" ili zezanje sa notarima kojima opet moraš da platiš overe...

Na dve godine kada se rastegne i nije toliko strašno. Sumnjam da će opet biti po toj ceni uz intarifu, a u radnjama traže 50k za telefon. Teško da će naći povoljnije, osim na KP gde je garancija na "keve mi" ili zezanje sa notarima kojima opet moraš da platiš overe...
To si u pravu. Doduše do sada nisam nikad imao problema sa KP telefonima, Yotaphone2, Nokia 2, Nokia6, Nokia 8, Mi A1. Svi i dalje rade odlično kod mene osim Yote koju sam prodao.

Sve je super ako se ne desi ništa i da uopšte ne moraš da reklamiraš. Preko operatera i prodavnica si miran 2 godine ako se nešto desi. Preko KP nikada ne znaš, može da bude neka muljaža, prodaju ljudi svašta i firmine telefone koji se ne vode na njih, pa ne možeš da ostvariš garanciju. Prodavac prestane da prodaje, promeni/isključi broj pa ga onda nađi. Tu moraš da izvagaš da li ti više odgovara preko operatera na rate uz sigurnu garanciju ili da malo uštediš ali da odmah platiš celu sumu i nadaš se da ništa neće poći po zlu.

Odakle ti ova fix ideja tj. kako zamisljas da ce da ti oproste preostale pretplate odnosno maloprodajnu cenu telefona?
Ja kupio telefon tako, a ti to nazivaš fix idejom. Prouči malo pa napiši post.
Poklanjajući mi svoj paket free :) Jeste fix ideja ali je dobra.
Ja ti kažem kako funkcioniše i kako sam kupio telefon kod yettela a ti to nazivaš fix idejom. Raspitaj se u poslovnici yettela pa reci šta su ti rekli.
Mnogo je nesposobnih ljudi na ovom forumu.

Još jedanput da objasnim za one koji ne znaju. Kod yettela kada uzimaš telefon na rate čim otplatiš cenu uređaja nisi više u ugovornoj obavezi (standardna ponuda je već nešto drugo).
Ja sam Nord 2 isplatio posle 1 meseca i 15 dana i prebacio broj na pripejd (stari sam korisnik kod yettela). Novi korisnici moraju da bude min 2 meseca (bilo je 3a po novom je sad 2 meseca).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno