Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
e definitivno je na 8pro samo smanjena osetljivost na ivicama nije ugasena. sad sam odrao kozu na desnom palcu i ivice reaguju normalno na njega, a na levi palac ne reaguju....svasta
Huawei ne razmatram uopste, kao da ne postoje, jer nemaju stereo zvuk. Ne znam kako je na 8 pro, ali 8 me odusevio zvukom. XZ2 zvuci smjesno i tuzno pored njega.
Svidja mi se ta grba za gestures, tako da mi je bas "legao".
Thanks to the full-blown speakers on both sides, the Mi 10 Pro offers Very Good loudness. But the loudness only does not even begin to tell the whole story.
Subjectively, the Xiaomi Mi 10 Pro has the best speakers we've tested so far in our new speaker quality test. They are perfectly balanced, provide deep and clean bass, excellent vocals, and great treble reproduction.
Slazem se, ali je razlika u mom slucaju bas ocigledna i primjetna. Op8 vs xz2.moguce da je na mi10 dobar zvuk, ali pricati o dubokom i cistom basu na mobilnom telefonu je u najmanju ruku neozbiljno![]()
Edit - sta li onda mjeri gsmarena majko moja???
moguce da je na mi10 dobar zvuk, ali pricati o dubokom i cistom basu na mobilnom telefonu je u najmanju ruku neozbiljno![]()
Kolko sam pratio temu i sajtove raznorazne unapredjena je kamera fino na osmici,svakako se isplati preci na osmicu odlican telefon nema tu greske.Da li je neko presao sa 7 pro na 8 pro? Da li uopste ima smisla, prvenstveno mislim na kvalitet kamere.
Nije tačno, OP8 serija ima dva zvučnika, slušalica je odvojena i ne imitira zvučnik...Moras poslusati neku dobru kvalitetnu pesmu sa basom, stvarno je prvoklasan bas na mi10.Ili neki dolby zvuk. Mislim da su isti zvucnici i na mi10 i na mi10 pro.
Kod OP 8 stereo zvuk nije pravi, gornja slusalica emitira zvucnik, ok je to, ali kod mi 10 su dva ista velika zvucnika i dole i gore.
edit: pronasao sam, ima ovde test.
https://www.youtube.com/watch?v=RAKuZWEcANc
najbolje je sa slusalicama da se poslusa
Da li je neko presao sa 7 pro na 8 pro? Da li uopste ima smisla, prvenstveno mislim na kvalitet kamere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari