Jaza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2011
- Poena
- 275
Poslednja izmena:
I kod mene na 7t pro je sistem oko 20gbHvala [emoji2]
Ne bih ja njih disablovao, mislio sam da instaliram youtube vanced a ako disablujem onda ne moze.
Edit:
Imam 128GB verziju i pored aplikacija, nemam drugo nista na telefonu ( muzika, fotografije, video,... ) I od 128gb imam 99gb slobodno
20gb zauzima sistem.
Na prethodnom telefonu mi 9t pro. Uz iste ove aplikacije instalirane i bez ostalih fajlova bude oko 112gb slobodno
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Meni nije otključan bootloader,sve prošlo ok.Ja skinuo ota update preko ove aplikacije i krene instalacija 99% i na kraju instalation failed? Da li je to mozda jer mi otkljucan bootloader?
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Koliko je skuplju Op8 od Op 7pro toliko je i bolji.Da li uzeti OP8 ili ići na 7 Pro? Razmazio me Mi 9T sa popup kamericom, ali ako je značajno bolji OP8 (main kamera npr i baterija)...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
+1Po meni OP8 je bolji od OP7T, mislim ja bih izabrao tako, kao sto i jesam. Dvoumio sam se izmedju OP7Pro, OP8 i Mi10. I uzeo sa OP8 jer nisam nikad imao OP a uvek mi je bila zelja. Odlican je OP8 ali mislim da je Mi10 i pored single sim bolji.
Slažem se potpuno.Ili 7/T Pro ili Mi 10. Po meni nije neki veliki upgrade 8 u odnosu na 7/T Pro.
Moze pojasnjenje u vezi ruta? Vidim ima dve systemske particije, kako se instalira? Na obe particije? Citam da mnogi imaju problema prilikom instalacije. Pa zato pitamKupio OP8 pre 2 meseca i oduševio se. Bez problema dan i po baterija, wifi/4G pola-pola, igrice bar sat vremena dnevno, razgovora 2-2,5 sata, Arc Lighting - Notification Light for Oneplus 8 aktivan...
Dakle baterija odlična, ekran na 90Hz, orključavao bootloader, root-ovao pa sve vratio na staro jer stvarno nema potrebe za bilo kakvim modifikacijama
Pre ovoga imao samsung S10+...xiaomi 9Tpro...xiaomi mi 9 da ne nabrajam dalje, tako da ovaj OP8 je stepenica iznad svih ovih telefona (naravno i sa većom cenom)
PS. pre ovog nisam imao nijedan OP telefon, tako da nemojte da mislite da sam neki zagriženi fan![]()
Hvala za info, lako je prepoznati znaci. Isplativost naravno zavisi od potreba, ali videcu jos sta mi je ciniti. Nervira me sto cim je telefon u boji a ne crn, cena bude osetno veca samo zbog toga, bar na oglasima. Posto zeni ako uzimam OP8 namenski onda ne bi bio crn, dok ako uzimam sebi svejedno je, nece izlaziti iz silikona.Imas na kutiji , pise IN2013 kao model. To znaci da je EU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari