Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

@dule0911 ja koristim stalno 4g internet,sve sinhronizovano,gmail,poslovni mail,adaptive brightness uključen i izvučem oko 5h SoT.
Pre ovoga sam imao Note 9(kojem je sve bilo odlično sem raspalog EXY) i sa njim sam jedva izvlačio oko 2,5h-3h SOT u istim uslovima.
Odličn aje baterija na OP8,ko nije havy user ko ja može da izdrži i 2 dana.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Moze pojasnjenje u vezi ruta? Vidim ima dve systemske particije, kako se instalira? Na obe particije? Citam da mnogi imaju problema prilikom instalacije. Pa zato pitam

instalira se na obe recovery particije (A i B), ali ako nemaš neke preke potrebe ne root-uj. Još uvek je u beta fazi, ja nisam imao problema prlikom korišćenja app koje zahtevaju root, sve app su prepoznavale root a radi i magisk hide ako treba sakriti.
Možeš i preko TOOL ALL IN ONE od Mauronofrio,bar sam ja tako uradio, lakše je.

Poslednja izmena:
instalira se na obe recovery particije (A i B), ali ako nemaš neke preke potrebe ne root-uj. Još uvek je u beta fazi, ja nisam imao problema prlikom korišćenja app koje zahtevaju root, sve app su prepoznavale root a radi i magisk hide ako treba sakriti.
Možeš i preko TOOL ALL IN ONE od Mauronofrio,bar sam ja tako uradio, lakše je.
Hvala. Ja koristim os x pa ne mogu te toolove da koristm. Adb i fastboot rade odlicno.
Pokusat cu odraditi root. Cisto da vidim. Fale mi neke sitnice od magisk modula. Ne koristim bankarske aplikacije na telefonu tako da magiskbhide mi ne yreba.

Uzeh 8 pro. Ekran je nekako tamniji od 7t pro maclaren. I to baš.

Sent from my IN2023 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dal je realno da na Aliexpresu nema neki kvalitetan armor case za običan Oneplus 8?
Tipa Poetic, Ringke, Spigen?
Gde uzeti ovaj case da ide dostava u Srbistan?
550 jura Oneplus 8 vreme je da se menja moj Oneplus 6. Pre svega zbog bolje ekrana, baterije i 90 Hz.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Dal je realno da na Aliexpresu nema neki kvalitetan armor case za običan Oneplus 8?
Tipa Poetic, Ringke, Spigen?
Gde uzeti ovaj case da ide dostava u Srbistan?
550 jura Oneplus 8 vreme je da se menja moj Oneplus 6. Pre svega zbog bolje ekrana, baterije i 90 Hz.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Imaš da naručiš njihove One Plus originalne case.
Merkao sam Carbon case za One plus 8 on je oko 30 evra,sad zbog ovih sranj asa Aliexpresom je slanje za njega 35 evra.Tako d ate case ispadne 65 evra

Znaci sad ako porucim od 2e sa aliexpresa neki casse naplatice mi kolko transport?

Taj naslov je klasican clickbait, "novinari" proverili cinjenice pre nego sto su postavili vest... Nego, da se vratim na temu :)

Uzeh zeni OP8 12/256 Interstellar Glow za 610e sa oglasa. Navodno nije radio mnogo, generalno nema tackice na sebi, sve folije itd na mestu, kao nov. To je ista cena koju sam pre 2 godine dao za nov OP6 8/128, tako da mi se cini ok.

Videcemo kako ce se pokazati, mozda i sebi uzmem jedan ako se ispostavi da su bocne ivice ok... Naime to mi se jedino ne svidja za sada, fabricki OP8 bumper je blizu, ali ne prelazi ivicu ekrana. Kako sam ja navikao da koristim telefon, tj da ga guram po dzepovima sa raznim drugim stvarima i cestog padanja, to mu je slaba tacka. Ne znam da li postoji neki bumper koji bi presao blago preko ivice ekrana kao sto je fabricki na OP6. Posto generalno, bas me briga za ivicu ekrana, sem ako su sada ubacili neke funkcionalnosti koje samo tako rade, nadam se da nisu, nisam ga mnogo probao.
Sem toga sve ostalo deluje ok, pa cak i kamera u ekranu koja sam mislio da ce biti bzvz. Pozicionirana je tako da se u svemu sem u gledanju full screen videa ni ne primecuje.

Poslednja izmena:
I ja se uskoro prikljucujem OP ekipi,stize OP8 8/128 verzija u utorak....dosadio Xiaomi,pa rekoh da se malo proba i OP tabor. :)

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Jedno pitanje za one koji imaju 8 pro. Stavio sam display na Advanced/Amoled wide gamut, ali skroz cold, što daje potpuno belo. Međutim, kad god otključam ekran i uđem u neku aplikaciju prvo je žućkasta, a onda postane cold bela. Da li se ovo i drugima dešava? Da li je ovo do podešavanja?

Sent from my IN2023 using Tapatalk

Kako i gde pronaci beta oxygen za op8?

Hvala. Imam tu aplikaciju. Kako mogu sa njom instalirati betu?

Kada pokreneš aplikaciju pita te dali ćeš betu ili redovne updejte.
Deinstaliraj je,ponovo instaliraj i pokreni.

Ne moraš brisati app, imaš podešavanje..
32954fd04392d83dc2616b808182c3d1.jpg

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Posto za OP8 nema jos beta program, zato ga ni nema u podesavanjima. Tako su mi rekli na telegram grupi za op8/pro

Koja je fora sa Chrome zakucavanjem/freezovanjem minimum 3-4 puta dnevno

I kakva je na kraju kamera OP8 običnog u poređenju sa drugim flagship modelima?
Razmišljam na šta da pređem sa Mi 8, a kamera mi je najbitnija stavka pored baterije.

Poslednja izmena:
I kakva je na kraju kamera OP8 običnog u poređenju sa drugim flagship modelima?
Razmišljam na šta da pređem sa Mi 8, a kamera mi je najbitnija stavka pored baterije.
Sigurno je bolja od kamere na mi8.

Ja sam hteo da probam oneplus , nije mi bitno da li je pro ili obican. Nije mi toliko bitna kamera da zbog tog uzmem 8pro. Odlican je tel. ali mislim da sam ipak trebao uzeti mi10.
Hoce neko da menja [emoji1]

Poslednja izmena:
Baterija cista perverzija. Obican OP8. I samo 4G. Ne wifi.
026d721fd92e342eb43d311224f20e71.jpg

Nazad
Vrh Dno