Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Hvala [emoji2]

Ne bih ja njih disablovao, mislio sam da instaliram youtube vanced a ako disablujem onda ne moze.

Edit:
Imam 128GB verziju i pored aplikacija, nemam drugo nista na telefonu ( muzika, fotografije, video,... ) I od 128gb imam 99gb slobodno
20gb zauzima sistem.

Na prethodnom telefonu mi 9t pro. Uz iste ove aplikacije instalirane i bez ostalih fajlova bude oko 112gb slobodno

Sent from my IN2013 using Tapatalk
I kod mene na 7t pro je sistem oko 20gb

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Koji je najbolji Gcam port za OP8?

Poslednja izmena:
Je l' to ova sto vec imam instaliranu?
4b17c5cb2fc2c38422598235e2ffe4ba.jpg

E hvala na odgovoru [emoji4]. A da li je ok ovaj config ili treba drugi? I da li su podesavanja dobra?
3a4409c9cba7bc30e9725e44bbcdb19b.jpg
d16c9851a956d257055697b64d55f953.jpg
3b781c849ec265fe9d54af1ea0c0dd17.jpg
e90b86dce30c4109b179f0aba129a9c7.jpg

To već ne bih znao, sigurno ima po netu (reddit npr) ili na XDA OnePlus 8 / OnePlus 8 pro temi.

5h Sot, 57% baterija. 23h , bez wifi, samo 4G

577c948945a821050280e3bfbe8f3279.jpg
89259aa3df69f860b18e3f9c727908ca.jpg

Da, baterija je odlicna.

Da li neko ima instaliran twrp na op8? Magisk?

Stigao novi update za OP8

80a931faffb2ca0881b5c3748f198bfc.jpg

Ja skinuo ota update preko ove aplikacije i krene instalacija 99% i na kraju instalation failed? Da li je to mozda jer mi otkljucan bootloader?

Ja skinuo ota update preko ove aplikacije i krene instalacija 99% i na kraju instalation failed? Da li je to mozda jer mi otkljucan bootloader?

Meni nije otključan bootloader,sve prošlo ok.
Instalirano bez problema.

Da li uzeti OP8 ili ići na 7 Pro? Razmazio me Mi 9T sa popup kamericom, ali ako je značajno bolji OP8 (main kamera npr i baterija)...

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Sto se kamera tice OP8 koristi sonijev senzor imx586 to je senzor kojeg koriisti citava serija 7 od prosle god da ne nabrajam OP7 OP7 pro OP7T 7T pro. Dok pro verzija koristi najnoviji imx689. Mogli su i u obicni 8 stavit taj 689!

Da li uzeti OP8 ili ići na 7 Pro? Razmazio me Mi 9T sa popup kamericom, ali ako je značajno bolji OP8 (main kamera npr i baterija)...

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Koliko je skuplju Op8 od Op 7pro toliko je i bolji.
Na tebi je da odlučiš šta ćeš,ja se nisam dvomio.
Jedino se sam se dvoumio Mi10 vs OP8,tu je Mi10 ispao jer mi je veliko cimanje d aga peetvorim u dual sim,jer mi je dual sim neophodan.

Ili 7/T Pro ili Mi 10. Po meni nije neki veliki upgrade 8 u odnosu na 7/T Pro.

Po meni OP8 je bolji od OP7T, mislim ja bih izabrao tako, kao sto i jesam. Dvoumio sam se izmedju OP7Pro, OP8 i Mi10. I uzeo sa OP8 jer nisam nikad imao OP a uvek mi je bila zelja. Odlican je OP8 ali mislim da je Mi10 i pored single sim bolji.

Po meni OP8 je bolji od OP7T, mislim ja bih izabrao tako, kao sto i jesam. Dvoumio sam se izmedju OP7Pro, OP8 i Mi10. I uzeo sa OP8 jer nisam nikad imao OP a uvek mi je bila zelja. Odlican je OP8 ali mislim da je Mi10 i pored single sim bolji.
+1

Kako razlikovati CN i EU verziju, da li postoji neka online provera na osnovu podataka sa kutije ili mora da se upali uredjaj? Posto se i ja razmisljam da ovaj put uzmem telefon bez garancije jer nisam u mogucnosti da putujem. Makar da bude EU verzija, kad vec ne mogu da odem preko i kupim ga sam.

Inace imam OP6 i razmisljam se da li vredi preci na OP8. Svakako mi treba novi telefon za zenu, mislio da joj prosledim svoj OP6 i uzmem OP7 ili OP8, nisam siguran sta je isplativije. Sto se baterije tice ne znam da li je OP8 primetno bolji od OP7 zbog 500mAh veceg kapaciteta, gsmarena kaze endurance rating 108h naspram 102h, sto je nesrazmerno za OP7 gledajuci 76h za OP6 koji ima 400mAh manje. 7T otpada, ne svidja mi se izgled.
OP6 toliko lepo radi vec 2 godine da i nemam neki razlog da ga menjam, sem trajanja baterije. 3.5mm sve redje koristim pa bih preziveo nedostatak istog, ali notifikacioni LED mi je veoma koristan, ne znam koliko bi nesto kao Aodnotify pojelo baterije? Posto koristi displej umesto male diodice.

Imas na kutiji , pise IN2013 kao model. To znaci da je EU.
Sto se tice ostalog.
Ja mislim da vredi prelazak na 8.
Baterija je odlicna.
Led notifikacije, postoji apk koja pretvori crni krug oko kamere u light za notifikacije.

Kupio OP8 pre 2 meseca i oduševio se. Bez problema dan i po baterija, wifi/4G pola-pola, igrice bar sat vremena dnevno, razgovora 2-2,5 sata, Arc Lighting - Notification Light for Oneplus 8 aktivan...
Dakle baterija odlična, ekran na 90Hz, orključavao bootloader, root-ovao pa sve vratio na staro jer stvarno nema potrebe za bilo kakvim modifikacijama :)
Pre ovoga imao samsung S10+...xiaomi 9Tpro...xiaomi mi 9 da ne nabrajam dalje, tako da ovaj OP8 je stepenica iznad svih ovih telefona (naravno i sa većom cenom :) )

PS. pre ovog nisam imao nijedan OP telefon, tako da nemojte da mislite da sam neki zagriženi fan :)

Odlične su kamere, da nema ovih uporednih snimaka 99% ljudi ne bi videlo razliku (izuzev zoom-a) između ova 3 telefona :)

Poslednja izmena:
Kupio OP8 pre 2 meseca i oduševio se. Bez problema dan i po baterija, wifi/4G pola-pola, igrice bar sat vremena dnevno, razgovora 2-2,5 sata, Arc Lighting - Notification Light for Oneplus 8 aktivan...
Dakle baterija odlična, ekran na 90Hz, orključavao bootloader, root-ovao pa sve vratio na staro jer stvarno nema potrebe za bilo kakvim modifikacijama :)
Pre ovoga imao samsung S10+...xiaomi 9Tpro...xiaomi mi 9 da ne nabrajam dalje, tako da ovaj OP8 je stepenica iznad svih ovih telefona (naravno i sa većom cenom :) )

PS. pre ovog nisam imao nijedan OP telefon, tako da nemojte da mislite da sam neki zagriženi fan :)
Moze pojasnjenje u vezi ruta? Vidim ima dve systemske particije, kako se instalira? Na obe particije? Citam da mnogi imaju problema prilikom instalacije. Pa zato pitam

Opa OnePlus 8 pro stigao u benchmark na test :)
Pišu da stiže i u VIP.

@ran
Kakva je situacija kad je 4G stalno upaljen? Meni je tu OP6 pomalo slabasan, moram.da obratim paznju da sastavi ceo dan, pogotovo ako je upaljen i GPS u nekoj app u pozadini.
Lepo sto izdrzi toliko sa upaljenom app za notifikacije, znaci da je ok alternativa led notifikaciji.

Imas na kutiji , pise IN2013 kao model. To znaci da je EU.
Hvala za info, lako je prepoznati znaci. Isplativost naravno zavisi od potreba, ali videcu jos sta mi je ciniti. Nervira me sto cim je telefon u boji a ne crn, cena bude osetno veca samo zbog toga, bar na oglasima. Posto zeni ako uzimam OP8 namenski onda ne bi bio crn, dok ako uzimam sebi svejedno je, nece izlaziti iz silikona.

Ja koristim samo 4G ne wifi . Imam dovoljno mobilnog interneta. I bude oko 7h-8h sot. Evo sad mi je baterija na 78% 2h20min sot, a napunjena baterija do 100% pre 9h
Odlicna je baterija na op8

Nazad
Vrh Dno