Kao što je već neko napisao, to je subjektivno.
Ja sam prešao sa OneUI-a na Oxygen UI i nisam pronašao ni jednu bržu stvar u odnosu na Samsung UI, već kao što sam naveo, sproije se šalje SMS (da za jedan korak, klikneš na tačkicu.. znam to... ali je sproje... ) a za samo prekidanje "Cast-ovanja muzike" je daleko sporiji !!!
Nisam napisao da je OneUI bolji, već da je brži... ali na primer i u Samsung galeriju kada uđeš i uradiš swpe na gore dobiješ detalje slike a na "Oxygen UI" "samo klikneš" na tri tačke i odeš u "detals" opciju.
Overall sam rekao da
OnePlus 8 Pro za mene lično najgori flagsip koji sam koristio.. opet je to sve subjektivno, ekran je "previše" zakrivljen ali vi to ne kapirate jer 90% vas koji pišu ovde koriste futrore (ako koriste OnePlus 8 pro)... ali dobro, stavljalju ljudi i zaštite na haubu automobila i na volan stavljaju presvlake itd.. tako da ne mogu to da osuđujem ali mogu da kažem da Samsungov zakrivljeni ekran (softwersko rešenje) je nebo i zemlja za ovu kantu od telefona.
Opet kažem, neko voli da ima i9 CPU, sa RTX2080 grafikom i brdo rama i da koristi WindowsXP ili Windows 7 classic look, ja to ne volim i to je to, po meni su platili sve žive medije da dobiju ove ocene, jer toliko problema sa ekranom su imali da nije realno da telefon sa toliko lošom kalibracijom ekrana može da konkuriše za bilo šta, a da ne kažemo supportom koji je na novu "pobesnele šalteruše" koja je konstanto na pauzi.
Samsung UI je izmišljen interface za Oxygen UI i iza toga stojim sa činjenicama a prelazim sa ovog superiornog telefona na iPhone 12 Pro... a ne na Samsung i mislim da je Samsung najveće đubre trenutno (ne zbog UI-a već zbog Exynos procesora).
A da ne kažemo da ćete tek da plačete jer su dosta toga iskopirali sa "OneUI-a" na Oxygen11... koji trenutno pljujete