Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

I meni zbog mog posla, zato i furam spigen na svim.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Nisam imao n+ kako da poredim?! [emoji6] I problem je što ne koristim op kao primarni tel i sa dve kartice da mogu baš full utiske o bateriji i svemu da podelim, ali biće par prednosti i mana kad nađem vremena [emoji847][emoji2960]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

@Proday nisam znao da si kolega s gradilišta. [emoji2]
Meni je bolja od Spigen Poetic cases, imam neki za Oneplus 6, uzeo i onaj što ekran poklopi ali je to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*.
Naručio sam ZA Oneplus 8 ovaj Poetic case. Ti providni štite extra a ne klizaju u ruci.
https://www.ebay.com/itm/373073717242

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Meni isto treba dobar case zbog posla.
Uzeo sam Oneplus naylon case i prezadovoljan sam.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

@Proday nisam znao da si kolega s gradilišta. [emoji2]
Meni je bolja od Spigen Poetic cases, imam neki za Oneplus 6, uzeo i onaj što ekran poklopi ali je to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*.
Naručio sam ZA Oneplus 8 ovaj Poetic case. Ti providni štite extra a ne klizaju u ruci.
https://www.ebay.com/itm/373073717242

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Da...doživotno neka gradilišta...it nikad [emoji849][emoji24]

Što se maske tiče, imam ringke neku identičnu za 10 lite, šta znam, držim se proverenih vrednosti, bitno da nam rade posao [emoji6] Te na preklapanje su uvek loše izvedene!

Prvo malo ozbiljnije forsiranje telefona. I dalje je to samo jedna kartica, ceo dan na wifi i bez vibera, whatsuppa, twitera i instagrama ali zato sa druge strane qhd+, 120hz i osvetljenje preko pola...nije loše

P.s. i dalje mi nije jasno zašto dolazi do razlike između gsam i native merača kada je sot u pitanju?! Moraću bbs da instaliram, valjda radi sa ona tri koda kada se dodaju u permisije na sd865?!

Inače impresivnih 2-3% battery drein kada telefon stoji 7h preko noći i ne koristi se [emoji56][emoji106]
d23e3bd78aee5015ecf70d37883e5a56.jpg
118e1aa635fa62b0885b9d6867a95ce8.jpg
15d16cc3deb6725e54b60814a6e92a1a.jpg
6f874289d69b742d3cf93d86f6cc045c.jpg

Sent from my OnePlus 8 Pro

Moji utisci update 3.0 :)

I dalje sam pri stavu da je ovo najgori flagship telefon koji sam ikada imao (OnePlus 8 Pro 256/12).
Trenutno nemam problem sa ekranom jer posle par update-ova ispeglali su ga skoro do perfekcije (ali sa uključenim DC dimming-om...) a pročitajte šta OnePlus support kaže po pitanju ekrana (sami priznaju da nije to perfekcija).

Ja telefon koristim bez futrole i volim telefone sa zakrivljenim ekranom, ali ovde je optimizacija ekrana rađena verovatno za ljude koji koriste telefone u fotrolama... na Samsungu (S9+) nikada nisam imao problem sa zakrivljenim ekranom... a ovde se baš oseti.

Isto tako ja dosta telefoniram i desi mi se dok premeštam (ili malo pomeram) telefon da obrazom stistnem MUTE... i od toga pizdim (nije toliko često ali se dešava).

UI je na nivou WindowsXP-a
ne razumem ljude koji tipa imaju i9 CPU i onda koriste windows7 sa classic izgledom i kažu da je to TOP... ok da imate Celeron pa da to ima smisla...
- ja skoro svakodnevno koristim "cast" opciju i na Samsungu iz notifikacija sam mogao da uradim "stop casting" a kod OnePlus-a moram da uđem u YT music pa da idem na "stop casting"...
- isto tako na Sausungu sam mogao da iz dialer aplikacije swype levo da pozovem nekoga a swipye desno da mu pošaljem poruku, a kod OnePlus-a moraš ići na "more" pa send SMS...
iz perspektive produktivnosti i UI brzine/praktičnosti, ne može da se poredi sa Samsungovim OneIU a što se tiče korišćenja iz perspektive korisnika koji ne telefoniraju i koji koriste funkcije tipa root + novi rom + opet novi rom + Gcam mode itd. sigurno da je TOP telefon.

Čekam da izađe iPhone 12 Pro i da odem sa ovog ****** od telefona (da Samsung u Srbiji ima dual sim telefon sa Snapdragon-om, ne bi se razmišljao, odma bi uzeo Note 20 Ultra ... ali Exynos iz principa neću kupiti).

OnePlus-support.jpg

Poslednja izmena:
Inače impresivnih 2-3% battery drein kada telefon stoji 7h preko noći i ne koristi se

Vidi se da si navikao na Samsung UI, čim se oduševljavaš sa tako normalnim karakteristikama :)
Sd9ENeA.jpg

:D

OP 8 Pro @EISA

Zasluženo. Umeli su ovi iz EISA i da greše prethodnih godina.

Poslednja izmena:
Moji utisci update 3.0 :)

I dalje sam pri stavu da je ovo najgori flagship telefon koji sam ikada imao (OnePlus 8 Pro 256/12).
Trenutno nemam problem sa ekranom jer posle par update-ova ispeglali su ga skoro do perfekcije (ali sa uključenim DC dimming-om...) a pročitajte šta OnePlus support kaže po pitanju ekrana (sami priznaju da nije to perfekcija).

Ja telefon koristim bez futrole i volim telefone sa zakrivljenim ekranom, ali ovde je optimizacija ekrana rađena verovatno za ljude koji koriste telefone u fotrolama... na Samsungu (S9+) nikada nisam imao problem sa zakrivljenim ekranom... a ovde se baš oseti.

Isto tako ja dosta telefoniram i desi mi se dok premeštam (ili malo pomeram) telefon da obrazom stistnem MUTE... i od toga pizdim (nije toliko često ali se dešava).

UI je na nivou WindowsXP-a
ne razumem ljude koji tipa imaju i9 CPU i onda koriste windows7 sa classic izgledom i kažu da je to TOP... ok da imate Celeron pa da to ima smisla...
- ja skoro svakodnevno koristim "cast" opciju i na Samsungu iz notifikacija sam mogao da uradim "stop casting" a kod OnePlus-a moram da uđem u YT music pa da idem na "stop casting"...
- isto tako na Sausungu sam mogao da iz dialer aplikacije swype levo da pozovem nekoga a swipye desno da mu pošaljem poruku, a kod OnePlus-a moraš ići na "more" pa send SMS...
iz perspektive produktivnosti i UI brzine/praktičnosti, ne može da se poredi sa Samsungovim OneIU a što se tiče korišćenja iz perspektive korisnika koji ne telefoniraju i koji koriste funkcije tipa root + novi rom + opet novi rom + Gcam mode itd. sigurno da je TOP telefon.

Čekam da izađe iPhone 12 Pro i da odem sa ovog ****** od telefona (da Samsung u Srbiji ima dual sim telefon sa Snapdragon-om, ne bi se razmišljao, odma bi uzeo Note 20 Ultra ... ali Exynos iz principa neću kupiti).

Pogledajte prilog 288855
Pa eto,evo dizu ga u nebesa sa nekim "nagradama" al vidim od par ljudi koje znam koji ga koriste da nimalo nisu odusevljeni telefonom sto me na neki nacin i zacudilo iskreno.A sto se tice sistema tu nema sta da trazi sa Samsungom realno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Da, Peca i šljami bench nerdovi znaju šta je najbolje [emoji23]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Pa eto,evo dizu ga u nebesa sa nekim "nagradama" al vidim od par ljudi koje znam koji ga koriste da nimalo nisu odusevljeni telefonom sto me na neki nacin i zacudilo iskreno.A sto se tice sistema tu nema sta da trazi sa Samsungom realno.

Jesi koristio nekad nesto osim samsunga pa iz iskustva pricas(pri tom ne mislim na igranje od 15min)??? Bez ljutnje stvarno ali gori si od iphone-ovaca. Ja sam koristio 7t pro i potpisujem da je najbolji tel prosle god ,note je najkompletniji ali je op najbolji a da pricas da je ui mnogo bolji na samsungu to gresis,stvar je subjektivna.Evo ovde su mnogi nahvalili op8 pa kako to ne spomenes?

Poslednja izmena:
A što se ljudi ložite,uživajte u telefonu.
Ovde koliko vidim samo jednom korisniku ne odgovara telefon,svi ostali prezadovoljni.
Opušteno samo,dajte svoje utiske,pomozite drugima ako možete,bez rasprave i hejtovanja.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Pa u principu malo je samo duži od ovog s10 a obzirom da sam ga dobio 250e ispod cene, nisam mogao da odolim [emoji56][emoji847]

A taman i @Bogi79 da čuje impresije [emoji56][emoji6]

250 evra ispod cene je koliko? 600 si dao za model od 12gb? pitam da znam koliko vredi telefon, razmatram da ga uzmem, ali cekam povoljnu priliku, pa da znam dokle da cekam :d

ja mogu da ga uzmem za 750, ali nema teorije da im dam 750 ako ga je neko negde uzeo za 600. princip.

Poslednja izmena:
Coveku slucajno izletelo za te novce,750 je skroz ok cena za 8 pro

250 evra ispod cene je koliko? 600 si dao za model od 12gb? pitam da znam koliko vredi telefon, razmatram da ga uzmem, ali cekam povoljnu priliku, pa da znam dokle da cekam :d

ja mogu da ga uzmem za 750, ali nema teorije da im dam 750 ako ga je neko negde uzeo za 600. princip.
750 za 12GB? Đe to ima?

Coveku slucajno izletelo za te novce,750 je skroz ok cena za 8 pro

sta znam... ako ne vredi toliko (neko ga je negde nekad platio manje) ne daje mi se vise nego sto vredi. razmatram i pixel 4 xl za 500. ostalo sve neki sljam, boze me sacuvaj. treba da radim kojekakve akrobacije i gubim garanciji za obican root i adblock, neka hvala. p40pro nema google, samsung skup ko djavo a ne radi bolje od pixela i 1+, itd, itd...

750 za 12GB? Đe to ima?

u jednoj prodavnici ovamo kod mene. 1 godina garancije je verovatno, u tome je caka. cudna neka prodavnica, 12gb kosta 750, a 8gb kosta isto i daju ti neku fintness narukvicu, glupost. svasta

iz godine u godinu odlazem kupovinu telefona, jos imam telefon iz 2015. godine :D sad sam konacno nasao nesto sto mi se svidja, ali me kolega smorio za medalju ako ga je kupio za 500-600 :D

Poslednja izmena:
Jesi koristio nekad nesto osim samsunga pa iz iskustva pricas(pri tom ne mislim na igranje od 15min)??? Bez ljutnje stvarno ali gori si od iphone-ovaca. Ja sam koristio 7t pro i potpisujem da je najbolji tel prosle god ,note je najkompletniji ali je op najbolji a da pricas da je ui mnogo bolji na samsungu to gresis,stvar je subjektivna.Evo ovde su mnogi nahvalili op8 pa kako to ne spomenes?
Ja sam napisao kometar iz iskustva drugih ljudi ako citas gore,da probao sam i koristio i video da nije to to i vratio se na Samsung i pored exy chipa.

A ako bas pises za one plus 7 pro ne postoji tacka gde je bolji od note 10 plus sem chipa za evropu,samim tim kad kazes najkompletniji sve ti govori.Daleko da je oneplus 7 pro los telefon,odlican uredjaj probavao ga vise puta al da je bolji od nota to nikako_One plus 8 pro iskreno jos nisam ni video.

samsung ne muci samo exy chip, nego i gomila bloat-a. zato 1+, pixeli, rade mnogo brze i lepse od samsunga. nije samo muceni exynos kriv

Ja koristih probavah ne videh da je ista brzi,sem sto ima malo brzu animaciju kao htc nekad.A i ima gomila speed testova po netu gde se da su fakticki isti,to sto je animacija brza ne znaci da je brzi sem sto tebi vizuelno deluje brzi.A ako bas hoces da znas drugar na soniju koji vazi za cist android ima vise bloat-a nego ja na note 10 plus.

Sve sam čuo, al da je oneUI koji je smešan bolji od oxygen-a nisam

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Ne vredi pricati,ovde sam video da se samo jedan covek zali na op 8 pro,svi ostali prezadovoljni sto znaci da nije objektivno nego subjektivno misljenje,a sto se ui tice samsung ima neku funkciju visr ali da li je bolji ili ne to je subjektivna dtvar. Objektivno je da su imali problem sa.ekranom koji je sredjen i to je po meni uz nedostatak dodavanja sd kartice jedini minus kod ovog telefona

Ja koristih probavah ne videh da je ista brzi,sem sto ima malo brzu animaciju kao htc nekad.A i ima gomila speed testova po netu gde se da su fakticki isti,to sto je animacija brza ne znaci da je brzi sem sto tebi vizuelno deluje brzi.A ako bas hoces da znas drugar na soniju koji vazi za cist android ima vise bloat-a nego ja na note 10 plus.

ispade sad samsung bolji :d

sta znam, razmatrao sam i note 10+ ali odustao bas zbog bloat-a i sto stvarno treba covek da mi stavi etiketu "b.u.dala" na celo ako u avgustu 2020. godine platim note 10+ isto koliko i oneplus 8 pro.

ispade sad samsung bolji :d

sta znam, razmatrao sam i note 10+ ali odustao bas zbog bloat-a i sto stvarno treba covek da mi stavi etiketu "b.u.dala" na celo ako u avgustu 2020. godine platim note 10+ isto koliko i oneplus 8 pro.
Pa vidi sam note poredio sa mi 10 i p40 pro direktno i nebi ga zamenio za njih ni glavu za glavu,i s20 ultra sam gledao pitanje dali je i koliko je vredan zamene.Sacekaj note 20 ultra da malo spadne cena snap verziju nadjes i miran.[emoji3]A i nije dzaba cena notu takva heheh.

750 za 12GB? Đe to ima?

A što raditi na telefonu, pa vam je potrebno 12gb. Daj objasnite mi molim vas. Ako je patkometrija ok, ali sve drugo ne mogu da razumem. Šta to telefon od 12gb radi što onaj od 6 gb ne radi.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Recimo ja igram 3 igrice istovremeno (dok čekam da se "napune" životi na jednoj igram drugu, pa tako redim) :) I onda je zgodno da budu u RAM-u sve tri, plus messenger, plus Viber...

Nazad
Vrh Dno