Šta je novo?

OnePlus 6T

6T mi je jedini mob koji mi je baš ono, kako treba, ne žalim niti za jednom opcijom koju možda neki drugi modeli imaju.
Dobra kvaliteta izrade, baterija dobro traje, super ekran, još uvijek brz ko munja, zadnji gcam od Jean Luca i Marca radi ko blesav, bolesne slike radi.
Jednostavno i realno, bolje mi ni ne treba.
Jel moze share tog gcam sa podešavanjima?

Ne znam šta da ti kažem, ovo je Pixel 3 sa Androidom 10. Doduše i to je sad stari telefon.
8ef978b21a7807814a6560b27bb932b2.jpg

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako bih hteo da se vratim na Android 9, mora sve da se briše?

OnePlus 6T via TT

I ja bi da se vratim na android 9 jer mi je android 10 bagovit radi se o oneplus 6 telefonu. Znaci ako se vratim na nizu verziju ostajem bez podataka jel tako? Radi se o official verzijama nije beta?

misliš na betu?

To je ovo?
5e1da9a6091a7c7a5b3645896f3c4c1d.jpg

OnePlus 6T via TT

Ne misli [emoji16]

Changelog je isti kao za zadnju betu.

System
Updated system to Android 10
Brand new UI for Android 10
Updated Android security patch to 2019.10
Fixed the fingerprint identification issue
Fixed the animation lag for fingerprint unlock
Fixed the automatic reboot issue after upgrade
Camera
Improved the performance and fixed known issues
Wifi Connectivity
Fixed the 5Ghz WiFi connection

ne znam je li do OS-a ili Vajbera, ali mi se desi da Vajber zakuca prilikom odabira i slanja fotki, FC ne pomaže, samo restart. Još neko?

Isti problem sa Viberom od prelaska za 10ku. Kao da ne moze da ucita slike iz galerije.

OnePlus 6T via TT

znači nisam jedini... Probao sam juče sa clear cache, ništa, clear storage ne dolazi u obzir, imam tonu toga tamo, a reset uvijek pomaže, ali navrh par dana opet isto

Vidim nema dugo nikakvog apdejta, pa potražim malo na Google da vidim o čemu se radi. Negde je zapelo, očigledno softver ekipa ne može da isprati štancanje gomile modela svakih par meseci. Dobro je da Pie radi lepo, pa nije tolika frka, ali je svakako veliki minus za samoprozvanog 'flagship killera'.

https://www.androidpolice.com/2019/12/16/oneplus-6-6t-security-updates/

Sinoć je bio update, 263 MB. Videćemo da li će opet praviti problem sa slanjem slika iz Vibera. Ubacili su ponovo podmeni za notch koga nije bilo.

OnePlus 6T via TT

Ima li još neko da je uradio update? Ne piše mi više gore u ćošku da li je 4G,H+,E. Ako su izbacili, debela glupost.

OnePlus 6T via TT

Vidim nema dugo nikakvog apdejta, pa potražim malo na Google da vidim o čemu se radi. Negde je zapelo, očigledno softver ekipa ne može da isprati štancanje gomile modela svakih par meseci. Dobro je da Pie radi lepo, pa nije tolika frka, ali je svakako veliki minus za samoprozvanog 'flagship killera'.

https://www.androidpolice.com/2019/12/16/oneplus-6-6t-security-updates/
kako nema? 3 bete su izašle, i AFAIK 2 ili 3 stable verzije, zašto si onda na pie?
Sinoć je bio update, 263 MB. Videćemo da li će opet praviti problem sa slanjem slika iz Vibera. Ubacili su ponovo podmeni za notch koga nije bilo.

OnePlus 6T via TT
meni je do sad jednom zakočio, i to maloprije, a baš sam mislio da je problem riješen. BTW, pomenuh to na XDA, i niko sem ja nije imao taj problem sa Vajberom, a mi na Benchu svi od reda?! Hmmmm...
Ima li još neko da je uradio update? Ne piše mi više gore u ćošku da li je 4G,H+,E. Ako su izbacili, debela glupost.

OnePlus 6T via TT
meni ne piše kad sam na wifi, a piše kad sam na mobilnom netu, i tako je uvijek i bilo

Okej, to sa 3G i LTE je rešio restart telefona. Viber još nije zabagovao a koristim slanje slika jako često. Čini mi se da su čačkakli i oko automatskog osvetljenja jer dosta bolje radi. Pre ovog poslednjeg updatea je baš loše radio.

OnePlus 6T via TT

automatsko osvjetljenje ima AI komponentu, i uči od korisnika, možda ti se nakon apdejta na Q resetovao profil, ili si svakako odradio clean install

Vrh Dno