Šta je novo?

OnePlus 6T

^^ Slobodno, odlicna je. Sa Saomijem sam imao slicno iskustvo, i tamo je beta bila bolja od stable verzije. [emoji4]

Ja ne kontam šta može da bude posebno bolje kad i stock radi kao doha. Jedino zbog security update, možda , ali meni nije toliko bitno.

A kako se prelazi na betu, ne može OTA? Ja sam na 6T i jos uvek sam na 012019

Moze nazad ali moras format celog telefona

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

A kako se prelazi na betu, ne može OTA? Ja sam na 6T i jos uvek sam na 012019
Skines sa zvanicnog sajta beta verziju roma za model koji imas, prebacis skinuti fajl na internu memoriju moba, odes u podesavanja --> system --> system updates, potom gornji desni ugao i na kraju local upgrade, tu izaberes fajl koji si skinuo i to je to. 2 min posla bukvalno.
Dobra stvar je sto nista ne brise sa moba, sve ostaje kako je bilo. Naravno preporuka je da se odradi backup. [emoji4]

Naravno. Samo sto apdejte dobijas cesce. Kod Saomija dobijas svake nedelje, ovde dobijes update jednom u dve nedelje otprilike, tako sam negde cuo/procitao. Od skoro sam na beti pa ne znam sve detalje oko toga, videcemo kad prodje malo vremena kakva ce biti situacija. [emoji4]

Poslednja izmena:
Nema na cemu. [emoji4]
Ne moze edit prethodnog posta, naravno nije cesce nego redje. [emoji23]

Ja ne kontam šta može da bude posebno bolje kad i stock radi kao doha. Jedino zbog security update, možda , ali meni nije toliko bitno.
pa nove opcije stižu mnogo prije u betu, a meni se sviđa ta ideja da svakih par sedmica dobijem neku novu funkciju da testiram :)

Moze nazad ali moras format celog telefona

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
ovo mislis za prelazak sa bete na stable? Ako sam dobro skontao, uglavnom da, osim kada su beta i stable na istom security patch-u (recimo aprilskom), što je dosta rijetko u zadnje vrijeme :D

Svakako, ne vidim mnogo razloga da se neko vrati na stable, na beti sam bar par mjeseci

Kakva su iskustva sa custom romovima za 6T, koji bi recimo bio najbolji?

Da li neko kupovao zaštitno staklo kod nas i ako jeste koje I gde?

Teško ćeš bilo šta od opreme za 1+ da nađeš kod nas. Eventualno ako neko pojedinačno prodaje nešto od opreme na oglasima.
Skoro je neko prodavao ovde vrlo dobro staklo

Ima na kp neka noname(250-300rsd) i teracell(350 rsd) ali ne znam kakvog su kvaliteta...

Ima Q beta za 6T. Ja neću još da je probam. Što se tiče zaštite stakla ja sam poručio nešto sa alija, videćemo kako će ispasti na kraju...

OnePlus 6T

Probao drug, vratio se to veče na Pie. Kaze ima malo stutter-a. Nije loše za prvi build.
281502f087db4811156cfd6f5d282dea.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Teško ćeš bilo šta od opreme za 1+ da nađeš kod nas. Eventualno ako neko pojedinačno prodaje nešto od opreme na oglasima.
Skoro je neko prodavao ovde vrlo dobro staklo

možda na mene misliš, ja imam još 2 Rinoshield stakla, 2 Rhinoshield bumpera i 3-4 kvalitetna skina, nudio kad sam dolazio u BG, po nabavnoj cijeni, i javilo mi se 0 ljudi :d

Verovatno ćemo ovo dobiti i zvanično kroz neki od sledećih update-a, ali ko ne želi da čeka može i ovako

Ako je neko na beta kanalu i nije instalirao verziju 11 slobodno neka to uradi. Frame drop prilikom skrola je sada skoro pa nepostojeći. Zen mode je tu ako nekome znači, screen record takođe.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

nikakvo posebno cimanje za instaliranje bete. Evo izašla sad nova, dodali su Digital Wellbeing, dodali security patch za jun, dodali fnatic mode (sic.), zen mode i screen recorder već imamo... Jel išta od toga stizalo na stock? :)

PS koristi li neko neki rom koji nije baziran na stock romu?

Poslednja izmena:
Meni da budem iskren ne treba ništa više od ovoga. Kad god sam otključao bilo koji telefon težio sam ka baš ovakvoj funkcionalnosti. Plus ovde ima dodatnih opcija. Bukvalno ne znam šta bih promenio, savršeno je sve.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

pa, onda instaliraš betu i vidiš šta još sve nudi ;)

Nazad
Vrh Dno