Šta je novo?

OnePlus 6

PDV 20% (valjda je toliko) 8.000 dinara. Ukupno 48.000 dinara. U najgorem slučaju ušteda od 20.000 u odnosu na kupovinu u 'onoj' radnji sa nekim kuponima i glupostima.

12.800

Carina + pdv je 32%.

Znači 52800., kod nas je 74990.

200e razlike. Malo li je.

Zaboravio sam da tu ide i carina. :d

Koja next level bruka da uredjaj kupljen u kineskoj maloprodaji sa placenim pdv-om i carinom izadje 200e manje nego telefon kupljen u radnji :)

Tacno cu veceras da srocim email liku iz oneplus-a koga poznajem iz closed beta programa da prosledi kome treba.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Molim te mu napisi i javi ovde svima koji volimo one plus

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Naravno.. Dodacu jos kad dodjem kuci.

5828761f2921e5fb7634037f58d7099c.jpg

Poslednja izmena:
Napisi usput.

I have friends whom would love to have OnePlus devices, but think that it's too overpriced and then they don't want to buy it. Probably there are many people in my country who could buy OnePlus devices but at reasonable price.

Nove geste umesto virtuelnih tipki su lepo smislili. Nesto nalik ajfonu X. Ali ja se ne mogu navici na to. Vratio sam na staro :)

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

U vezi cena kod nas. Nista me ne bi cudilo da ovi nasi uvoze od Kineza, a ne direktno od proizvodjaca.

Jutros je prosledjeno gde treba, cekamo sad.

Pozdrav svima. Imam mogućnost da biram između ONEPLUS6 6 8/128 i NOTE 8.
Da naglasim da su oba bez fiskalnog računa pa može i to možda presuditi u korist nekog. Šta biste mi preporučili?

Preporučili bi da otvoriš temu u šta da kupim delu foruma gde joj je i mesto za takva pitanja.

Pitanje je krajnje individualne prirode. Ako zelis hrpu nepotrebnih aplikacija i moguci lag Note izaberi. Ako zelis cisto fluidno iskustvo onda one plus. Mozda je ovo objektivno receno, jer sam korisnik i iOSa i androida. Meni jedino one plus 6 po fluidnosti staje rame uz rame sa ajfonom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
može li neko ukratko da kaže, ako ima rutovan telefon, kako ide apdejtovanje kad izađe nova verzija i da li opet svaki put mora da se odradi root i/ili reinstalira TWRP?

Ako imaš permanent twrp, onda samo kroz twrp flesujes rom i posle njega magisk. To je to.

mislim da oko TWRP još nisu sve završili na 6T, ali ako jesu, znači li to da umjesto OTA-e, koja mi je recimo bila 90MB, skidam svih X gigabajta, pa prebacim na telefon, flešujem, pa opet root radim?

Na gearbestu 400$ 6/64gb verzija a 430 8/128gb

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Na Joybuy je bio 360$ pre neki dan, ja sam se razmišljao da uzmem, ali na kraju sam ipak uzeo 6T u lokalnoj web-prodavnici zbog garancije.

Kakav je odziv otiska prsta na 6T?

Dobar. Mada sam ja dodao palac dva puta, i od tad radi baš brzo. Inače uglavnom koristim Face unlock koji je kao munja. Imamo temu za 6T, pa možemo tamo da nastavimo.

isti palac 2 puta? Kad sam ja probao, odmah je prepoznao da sam taj prst već dodao :-/
Meni radi dosta brzo, maši u dva slučaja: kad se ne pokrije prstom mjesto predviđeno za prst, i kad pritiskam prejako (ili preslabo), što instinktivno radimo kad ne registruje iz prve.

Za 6t je stigao update na 9.0.11. Zna li se kada ce za one plus 6?

Na community forumu pise da kreće za par dana pa zato pitam, nisam se igrao sa beta programom do sada [emoji16]

Vrh Dno