Naručio sam nov neraspakovan.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Naručih ipak Oneplus 6, a ne 6T, ne sviđa mi se položaj fingerprint scanner u ekranu nikako, ovo iza je meni verovatno najbolje rešenje.
Šta rekoste koji tempered glass valjaju?
Original je 20 evra na Aliexpresu, ima li gde za manje?
Vidim tu je Nillkin, jel valja? Pošto je oko 8 evra.
Naručih ipak Oneplus 6, a ne 6T, ne sviđa mi se položaj fingerprint scanner u ekranu nikako, ovo iza je meni verovatno najbolje rešenje.
Šta rekoste koji tempered glass valjaju?
Original je 20 evra na Aliexpresu, ima li gde za manje?
Vidim tu je Nillkin, jel valja? Pošto je oko 8 evra.
Narucen nov, neotpakovan, od proverenog prodavca sa KP.Da li ste mozda to narucili ove sa oglasa gde su raspakovani? Video sam par oglasa gde se prodaju "novi" ali raspakovani (izvadjeni iz kutije, nisu vakuum) a to mi je cudno. S obzirom da OP ima samo nalepnicu pozadi, lagano se telefon moze koristiti mesecima i posle prodati takav kao "nov".
Stigla masina.![]()
Ono što ja vidim koristeći i jedan i drugi, nema razlike uopšte. S9+ sa One UI radi savršeno glatko već mesec dana.Po pitanju fluidnosti, da li je zaista toliko vidljiva razlika u odnosu na S9+?
nije do HTC sense tastature, isto je i meni na Smart Keyboard Pro :smackbum:Vibra motor - primetio sam da feedback prilikom kucanja ponekad ume da zabaguje tj da pusti za nijansu jacu vibraciju od one koja je inace. Ovo je mozda i zbog toga sto koristim HTC Sense tastaturu na Oxygen OSu, mada sumnjam da je to razlog. Sem toga nisam primetio neki problem, kad treba uvek osetim da zvoni/stigla poruka itd, a 95% vremena je na vibraciji... Valjda bi do sad primetio da je nesto lose po tom pitanju![]()
Sto se tice zvuka, zvucnik je sa leve strane usb c porta sto je po meni malo cudno, trebace mi vremena da se naviknem. Vrlo lako ga je prigusiti i steta zaista sto nema stereo zvuka ali sam siguran da ce ga biti na narednim modelima i da bi mogao biti jedan od boljih na trzistu. [emoji4]
Ne mozes porediti najbolji ekran na trzistu (jos uvek), pritom vece rezolucije sa ovim na OP. Ekran sam po sebi je odlican, mozes da ga podesavas po svom ukusu. Meni je i ekran na S8 dosta bolji u odnosu na Mi8 (svetliji i ostriji, sto je logicno), a kamoli da poredis S9 ili Note 9 sa tim ekranima (iz godine u godinu Samsung napreduje po pitanju ekrana, kako - ne znam [emoji16]).Jako sam nezadovoljan kvalitetom ekrana na Oneplus 6 u odnosu na S9 koji imam.
Lošije se vidi ekran na suncu nego na Samsung J5 od 150 evra. Boje su nekako isprane, kao da je IPS ekran. Danas gledao i poredio na sva tri.
Nisam siguran više dal ću zadržati Oneplus 6, smeta mi osim ekrana što je jako slab zvučnik, loš izbor rugged futrola, vibro motor je očajan.
Sem software i dobre baterije čini se prenaduvan telefon i brand.
Nadam se da će nešto dodati u Oneplus 7.
Meni 5% max.Da dodam samo, posto je istekao edit.
Posle odredjenog vremena mogu da kazem da je baterija odlicna (namerno kazem odlicna jer me je na Mi8 odusevila a ovde je za sada identicna). Za sada je u rangu one na Mi8. Nadam se da po pitanju toga nece dirati nista narednim apdejtima. Ako ne mogu dodatno da je poboljsaju onda apel da ne pipaju nista, ovako je super. [emoji3]
Jedina stvar koja se razlikuje a koja mi jako ide na zivce je stand by time. Naime, tokom noci mi konstantno skida oko 10-ak %, dok je na Xiaomi potpuno drugacija situacija, tamo mi ode svega par % za noc. Dobio sam info da je to kod OP normalna situacija i da budem prezadovoljan i sa tih 10%. Navodno ako postoji neki problem (awake) to onda ide i do 20% i vise za noc.
Ubacio sam BBS preko ADB pa cu ovih dana da ispratim situaciju ne bi li se uverio da je to stvarno tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari